Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג המונית הוא זה שמסכן (מהמילה סכנה) בצורה משמעותית הכי הרבה מבין שלל העבירות שצילמת (מבלי לזלזל באף אחת מהן).

אני מציע שתגיע לתחנת המשטרה ותגיש תלונה נגד הנהג הזה, הוא כנראה עושה זאת על בסיס קבוע ועם מאות נוסעים.

עדיף שיורידו אותו מאיפה שהוא נמצא.

פורסם
נהג המונית הוא זה שמסכן (מהמילה סכנה) בצורה משמעותית הכי הרבה מבין שלל העבירות שצילמת (מבלי לזלזל באף אחת מהן).

אני מציע שתגיע לתחנת המשטרה ותגיש תלונה נגד הנהג הזה, הוא כנראה עושה זאת על בסיס קבוע ועם מאות נוסעים.

מסכים!

לדעתי תיגש לתחנת משטרה.

Seat Ibiza FR

פורסם
שאלה ברשותך, למה בקטע עם האיש שחצה את הכביש עם הכלב שלו במקום פשוט להאט ולהשאר בנתיב, בחרת להתפרץ קצת לנגדי כאשר מגיע רכב מולך? לא רואים אותם בשנייה האחרונה ומה גם שהמהירות לא הייתה גבוהה.

הערכתי שהוא יגיע למדרכה ויעלה עליה, אבל הוא חצה במקום שבו הוא לא יכול לעבור בין המכוניות בשביל להגיע למדרכה ולכן הלך על הכביש. מסכים שהייתי צריך להאט יותר.

נהגי מונית שירות שמורידים נוסעים בכביש לפעמים אפילו 20-30 מטר מהרמזור זו אירוע יומיומי בצומת הסירה. בד"כ הם נוסעים על הנתיב לכיוון הרצליה העיר ואז מגיחים מימין לרכב הראשון ברמזור ונדחפים לפניו, אחרי שהורידו את הנוסעים על האי תנועה. ראיתי את זה קורה עשרות פעמים. השוני הפעם הוא שהילד התבלבל ורץ למדרכה הקרובה שראה. במזל לא הגיע רכב שבא במהירות מכביש החוף.

פורסם
זה, והאירוע של המבוגר שנסע בניגוד לכיון התנועה ופגע בניידת ונהרג, רק מזכיר שצריך לבדוק כל שנה את אותם נהגים מגיל מסוים.

אני יכול להוסיף מקרה שאני מכיר אישית מלפני שבוע וחצי, איש מבוגר מחדרה בסביבות ה 75 נסע לבית חולים (הלל יפה בחדרה) בגלל לחץ דם נמוך, טיפלו בו ועשו מה שעשו, כשיצא משם הוא קיבל עוד פעם התקף של לחץ דם נמוך ועשה תאונה בואדי ערה, הוא התקשר לבן שלו והודיע לו על התאונה אז הבן שאל אותו:

"איך הגעת לואדי ערה??"

ענה לו האבא

"לא יודע"

כמו שכבר אמרו, מגיל מסוים צריך לבדוק כשירות של בן אדם להחזיק רישיון נהיגה.

פורסם
זה, והאירוע של המבוגר שנסע בניגוד לכיון התנועה ופגע בניידת ונהרג, רק מזכיר שצריך לבדוק כל שנה את אותם נהגים מגיל מסוים.

או בכללי של אנשים שלא מודעים למה שהם עושים בכביש:

שלשום רציתי לצאת מכיכר ביציאה חד סטרית, ומהצד השני מגיעה אישה ש'התבלבלה' בכניסה אז חזרה לכיכר דרך אותה דרך , כלומר באין כניסה, כשהערתי לה היא אמרה לי 'בסדר אני רק מסתובבת'...

פורסם

זאת כבר בעיה שמורי הנהיגה והטסטרים צריכים לפתור, שיעורי נהיגה וטסט לא באמת בודקים את הכישורים בכבישים.

בנתיים עד שהמחנכים והמערכת יעבדו כמו שצריך, המשטרה צריכה לפרוס כוחות, להציף את הכביש בשוטרים.

צריך לעשות משהו שונה ממה שקיים עכשיו זה בטוח.

נ.ב:

כבר למעלה מעשור אני על הכבישים בדרכים עירוניות ובין עירוניות (ולפני מספר שנים הייתה אפילו עבודת שליחויות, 8-9 שעות על ההגה כל יום),

ועדיין לא עצרו אותי לביקורת אפילו לא פעם אחת.

בשנים האחרונות אני אפילו לפעמים חוזר הביתה מאוחר בלילה (בשעות שצריך אכיפה) וכלום, נאדה..

פורסם
צבוע או כלב שיצא לטיול על הכביש.

ועכשיו מעניין מה היה קורה אם היה מגיע רכב מולך, למזלך הוא לא.

פורסם

מתחבר לשרשור המקביל על הנסיעה באילת. אילו היה רכב בנתיב הנגדי היה נעמד על הבלמים, פוגע בחיה ויתכן מאד שנזרק לנתיב הנגדי. סבירות גבוהה לתאונה עם נפגע(ים) וחתכן שאפילו קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ועכשיו מעניין מה היה קורה אם היה מגיע רכב מולך, למזלך הוא לא.

ומה היה קורה אם פתאום היה נופל עלי מטאור?

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...