Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אנשים היו באמת הולכים לפי החוק ונתיב הזה הוא לעקיפה בלבד ולא שיוט אז תכלס זה היה חוסך לא מעט פקקים.

אז כמו שהוא אומר 120, יש אחרים שהיום מבצעים אותו דבר רק ב100 קמ"ש או 110 קמ"ש כי זה מה שרשום בשלט וזה בסדר מבחינתם להישאר בנתיב השמאלי.

חשיבה די עקומה... אתה עוקף וחוזר. גם אם עוד 300 מטר תצטרך לעקוף שוב... תחזור ותצא שוב לעקיפה.

אם ממש יש תנועה שאתה לא יכול לחזור וגם ככה אתה מהר מהנתיב הימני יותר אז תישאר.

אנשים גם חושבים שאם הם נוסעים 5 קמ"ש יותר מנתיב ימני אז הם יכולים להישאר בנתיב השמאלי ולבצע "עקיפה" במשך דקות ארוכות... ואז ככה נוצר פקק מעצבן שבסוף בנתיב הימני יותר זורם מהשמאלי.

בקיצור, תסכול :|

וחבל שאין סרטונים אם כבר יש תגובות... אני מחכה למשהו עסיסי (לי עצמי אין כל כך זמן כרגע להוציא ולערוך אבל יש...)

פורסם

רכב מסתבך קצת ברחוב הראשי על הדרך מזגזג באמצע צומת כאשר הוא עובר באדום מלא מזגזג עוד קצת אחרי הצומת ולצערי עצרתי את הסרטון אז אחרי שניה אני קולט אותו עוד עושה מעשים מפגרים אז יש קפיצה באמצע הסרטון - זה אותו הרכב מרחוק שם שובר ימינה באמצע צומת ואז דופק רוורס 100 מטר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)
אוטו שעלה על המדרכה

טיפה יותר מהר והוא היה בגינה מתחתיו

[video=youtube_share;FXFFz5J8rsc]

יש שם הפרש גובה של לפחות 5 מ'. המבנה מימין (קרוב לצומת) הוא הקומה השניה, והגג רק מעט מעל מפלס הכביש.

מחזיר אותי לילדותי. גרתי כ-800 מ' מהמקום המצולם (על הכביש, בקו אויר הרבה פחות) יום ששי, אני יושב בחדר שלי ושומע איזה בום נוראי. מסתכל מהחלון ולא רואה דבר, הולך לישון.

למחרת בבוקרפותח את התריס: במגרש השכן מכונית בתחתית קיר תומך בגבה 3-4 מ'. הסיפור הוא שבמרחק קצר היה דיסקוטק\מועדון לילה, והחבר'ה היו שותים לא מעט. בקיצור - הניעו את הרכב, החלו להתגלגל במורד הרחוב, לא שמו לב לעיקול בכביש - עלו על המדרכה ונפלו מהקיר. המזל היה שהארוע התרחש במגרש שעדיין לא היה בנוי, בין שני מגרשים בנויים.

ועוד הערכה קטנה: בהרבה שרשורים על רוכבי אופניים אני מציין רוכבים החולפים באור אדום. זה המקום הקלאסי: רוכבים היורדים מהאוניברסיטה (כמו המצלם) וחוצים את הצומת במהירות גבוהה בלי להתחשב במצב הרמזור והתנועה החוצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כביש 2 - נהג נוסע נגד כיוון התנועה נהרג במקום, 2 פצועים ברכב הנוסף.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

טוב מאוד שהנהג הזה כבר לא על הכביש (רק חבל שבנסיבות כאלה ולא פשוט על ידי לקיחת הרישיון), אבל איך קורה שמכונית נכנסת בו חזיתית בלי שרואים שהיא מנסה להתחמק? יכול להיות שהיא באה מעיקול ובגלל המהירויות (יכול להגיע להפרש של 200 קמ"ש בינהם) פשוט לא היה זמן?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...