Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע מה קובע החוק, אבל לפני הרבה שנים שוטרת עצרה את אבא שלי תוך שהיא חוצה קו הפרדה רציף ולא עוצרת בעצור - וכל זאת ברכבה הפרטי.

בומבה - רכב משטרה אינו עובר על החוק אלא יש לו היתר חוקי לעבור על תקנות מסויימות , תוך שהוא נוקט באמצעי זהירות מתאימים. לפי הסמלון שלך אתה נוסע באמבולנס, שלגביו יש כללים זהים. למשל - אינך חייב להפעיל את הסירנה כדי לחצות רמזור אדום. מספיק שתעצור ותודא כי הדרך פנויה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פונה מנתיב שממשיך רק ישר שמאלה, מקפח את זכותם של הפונים שמאלה ואחרי שאמרתי לו לעצור בצד עוד הגדיל ועבר באדום

כששאלתי את הנהג למה פנה שמאלה, לא ציית לתמרורי החיצים על הנתיב וקיפח את זכות הנהגים בכביש ענה לי שיש לו ג'יפ

לדעתי זאת התשובה הנכונה.

פורסם

במקום להתעסק בדביל העבריין אתם מתעסקים בסוגיה של האם השוטר עבר באדום או לא? בחייאת...

שיעבור שוב באדום אם צריך, שיעבור בעוד 30 רמזורים אדומים אם צריך - העיקר שהתופעה הזאת תיפסק (או שהעבריינים ייענשו). יש לא מעט אידיוטים שעושים את אותו הדבר בצומת הזה, והתופעה חייבת להיפסק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה טועה, אתה חייב להפעיל סירנה באמבולנס על מנת לעבור ברמזור אדום.

שוטר שצריך לעבור באדום ברכב פרטי כדי לעצור עבריין צריך לפתוח את החלון ולצרוח איוואיוואיוו!!! כשהוא חוצה את הצומת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתמול (מוצ"ש), כביש 4,

תופס את הנתיב השמאלי בסביבות ה120 קמ"ש, כביש טיפה עמוס אך זורם,

ברלינגו מהבהב לי מאחורה, מבקש לעבור, החלטתי שלא לפנות לו את הנתיב, כי הנתיב מימני מלא וגם מהסיבה שוואלה כביש עמוס 120 לאן הוא ממהר..

מפה לשם הברלינגו מגיע מימני, משחרר צרור קללות ותנועות ידיים שרק אפשר לנחש בגלל שהחלונות סגורים,

ואחרי שניות ספורות, פותח מצערת ו"נעלם", אני משער שהגיע לאזור ה150 קמ"ש אולי..

מה שעצוב ומעצבן זה שבזמן ההאצה, הספקתי לראות במוב האחורי שני ילדים קטנים, שאחד מהם עומד על המושב,

פשוט חוסר אחריות..

לא הספקתי לקחת מספר רכב בגלל התנועה.

ומצטער שאין סירטון.

Seat Ibiza FR

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם, שהחלטת על דעת עצמך ש"120 זה מספיק מהר בשבילי אז גם מספיק מהר בשבילו"?

דיי מזכיר את כל נושא הדת במדינה, "אם אני לא נוסע באוטובוס אז שאף אחד לא ייסע, חוץ מזה היה שבוע עמוס, שאנשים ינוחו, לאן הם ממהרים".

אתה העבריין פה, שגרמת לו לעקוף אותך מימין במקום לפנות את הנתיב השמאלי כמו בנאדם תרבותי.

בכל הנושא של ילדים ברכב וכדומה, אני מסכים, לא תקין והילד צריך להיות חגור.

אבל מפה ועד להחליט לבנאדם באיזה מהירות לנסוע....

פורסם
אז מה שאתה אומר בעצם, שהחלטת על דעת עצמך ש"120 זה מספיק מהר בשבילי אז גם מספיק מהר בשבילו"?

דיי מזכיר את כל נושא הדת במדינה, "אם אני לא נוסע באוטובוס אז שאף אחד לא ייסע, חוץ מזה היה שבוע עמוס, שאנשים ינוחו, לאן הם ממהרים".

אתה העבריין פה, שגרמת לו לעקוף אותך מימין במקום לפנות את הנתיב השמאלי כמו בנאדם תרבותי.

בכל הנושא של ילדים ברכב וכדומה, אני מסכים, לא תקין והילד צריך להיות חגור.

אבל מפה ועד להחליט לבנאדם באיזה מהירות לנסוע....

שוב, הנתיב היה מלא, זאת אומרת רכב עמד צמוד אליי מצד ימין, יכלתי לפנות את הנתיב אך ורק לכיוון השול,

וכשהרכב מימני התקדם, הברלינגו נכנסה מאחוריו, וגם הרכב האיץ בגלל שהברלינקו לחצה עליו והנתיב הימני היה גם הוא מלא. [מוצ"ש, 10 בלילה כביש עמוס]

לגבי המהירות, אם הייתי יודע שיש ילדים ברכב, גם לא הייתי נותן לו לעקוף מימין.

Seat Ibiza FR

פורסם
לא יודע מה קובע החוק, אבל לפני הרבה שנים שוטרת עצרה את אבא שלי תוך שהיא חוצה קו הפרדה רציף ולא עוצרת בעצור - וכל זאת ברכבה הפרטי.

בומבה - רכב משטרה אינו עובר על החוק אלא יש לו היתר חוקי לעבור על תקנות מסויימות , תוך שהוא נוקט באמצעי זהירות מתאימים. לפי הסמלון שלך אתה נוסע באמבולנס, שלגביו יש כללים זהים. למשל - אינך חייב להפעיל את הסירנה כדי לחצות רמזור אדום. מספיק שתעצור ותודא כי הדרך פנויה.

אני לא נוהג באמבולנס, הייתי מתנדב במדא פעם. ובמדא, יש היתר לעבור על חוקי תנועה אך ורק בנסיעה מבצעית, עם אורות דולקים וסירנה במידת הצורך (שזה כמעט תמיד). וממש לא הנהג קובע מהי נסיעה מבצעית אלא המוקד. ככה שיוצא שרק במקרה בו נשקפת סכנת חיים מיידית, המוקד מאפשר לנהג לנסוע בצורה כזאתי, ולא קורה מצב שנותנים לנהג שיקול דעת בלעדי ואבסולוטי לגבי דריסת חוקים בשביל להכניס עוד קצת כסף לקופת המדינה.

לא שאני נגד דוחות, ולא שאני ממעיט בחומרת העבירה שננקטה, אבל לא היה מדובר באיזה מקרה חירום או הצלת חירום שלשמה השוטר עבר את העבירה.

ושלא ישמע שאני תוקף את השוטר אייל, הוא פעל כחוק ובשביל החוק, אני פשוט יוצא נגד העניין ששוטרים הם מעל החוק, כי אחרי זה רואים את התוצאות בשוטרים שרושמים דוחות שמתבררים בבית משפט כשקריים כנקמנות לאזרחים שצילמו אותם עוברים עבירה, או בשוטרים שנותנים בטייזר לאדם אזוק שלא יכול להוות שום סכנה, כי הם פשוט יכולים. צודק סטיו שזה לא קשור, פשוט נושא שמציק לי.)

פורסם

שוב, הנתיב היה מלא, זאת אומרת רכב עמד צמוד אליי מצד ימין, יכלתי לפנות את הנתיב אך ורק לכיוון השול,

וכשהרכב מימני התקדם, הברלינגו נכנסה מאחוריו, וגם הרכב האיץ בגלל שהברלינקו לחצה עליו והנתיב הימני היה גם הוא מלא. [מוצ"ש, 10 בלילה כביש עמוס]

לגבי המהירות, אם הייתי יודע שיש ילדים ברכב, גם לא הייתי נותן לו לעקוף מימין.

כשהרכב שמימינך עוקף אותך/מתקדם ממך סימן שאתה בנתיב הלא נכון.

פורסם

הקביעה ייתכן ונחרצת, אבל אם מהבהבים לך ואתה בנתיב השמאלי, אתה בהחלט בנתיב הלא נכון. ובמקום לחשוב שאתה "מחנך", או שהמהירות מספיקה כי אתה החלטת, תעבור לימני ותמשיך בשגרת חייך.

האמן לי שאני עם רכב מספיק חזק לשיוטים מהירים בהחלט, ותמיד יש את הגאון התורן שחושב שאם הוא על 110 בכביש 6, כולם צריכים להיות בדיוק כמוהו.

פורסם

תנסה להבין את הסיטואציה, שהאפשרות היחידה לפנות את הנתיב היא לרדת לשול,

ועד שיתפנה מקום בנתיב הימני, אותו בחור נכנס שמה וקילל כמו משוגע.

זה היה עניין של שנייה וחצי ולא יותר..

ככל הנראה היה עצבני מסיבות אחרות, וזה לא מצדיק את הילד המקפץ מאחורה, שזה עיקר הסיפור.

Seat Ibiza FR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...