Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב מאוד. הלוואי שיקבלו עונש ראוי.

מצחיק אתה.

ה"עונש הראוי" היה אם היו יורים בהם וגומרים את הסיפור לפני ההגעה לבתי המשפט, כי אלו ישחררו אותם בתירוצים שונים כמו "מצבם הכלכלי בכי רע" או סתם כי "הם מסכנים".

אם לא הבנת עדיין,

אנחנו חיים במדינה שבה חלקים נרחבים של המשטרה מפחדים מפושעים ובתי המשפט מעדיפים פושעים על פני האזרחים.

פורסם
זוכרים את המרדף הזה? אז הנה:

http://mobile.mako.co.il/news-law/legal/Article-38060e7554d6441004.htm

מואשמים ב:

סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, אי ציות לאור אדום ברמזור, הפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו, נהיגה בקלות ראש שגרמה לתאונה בה ניזוק רכוש ונחבל אדם, חבלה בכוונה מחמירה, הפקרה אחרי פגיעה, והתנגדות למעצר.

הייתי מוסיף ניסיון לרצח.

פורסם

משהו קטן מראשון לציון

ממה שהבנתי ושמתי לב, הבחור נסע טיפה מהר וכנראה לא שם לב שהתנועה עומדת - ניסה לבלום ולא הצליח, השתמש בבלם היד והתנגש קצת במכונית שהייתה לפניו. הוא אמר לבחור שהוא התנגש בו - "הבלמים לא עבדו ואפילו השתמשתי בבלם היד".

לא ראיתי נזק מיוחד לרכב שהוא התנגש בו, הפנס התנפץ לרכב המתנגש והם נסעו מהמקום בלי להחליף פרטים.

תומר.

פורסם

טעות חמורה של בעל הרכב הנפגע (ייטה?) - קרוב לודאי שיש לו נזק משמעותי מתחת לפגוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כמעט שתי תאונות תוך דקה - כביש 2 לכיוון צפון, סמוך לנתניה:

מקרה 1:

נהג פורד סוטה לתוך נתיב ובו מאזדה - נהג המאזדה נבהל וסוטה בחדות ימינה, אך שם נוסע רכב שלא מגיב. נהג המאזדה חזר לנתיבו, ונהג הפורד נכנס לתוך נתניה.

מקרה 2:

עוד לא הספקנו להתאושש, ונהג יונדאי מחליט להיכנס לי לנתיב בלי איתות. בוצעה בלימה בינונית ע"מ להתרחק, לא בוצעה סטיה בעקבות נסיעה של משאית גרר לצידי.

כעבור כמה שניות, מחליט נהג היונדאי לסטות שוב בחדות, הפעם הוא מאותת. בוצעה בלימה בפעם השניה, ולאחר שהבנתי שהוא מעוניין לעבור, העדפתי לברוח לימין הקיצוני, ולפנות לו את הנתיב ע"י האצה מהמקום.

נ"ב

מה כ"כ קשה לנוסעים ברכב להיות בשקט? אף פעם לא הבנתי...

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
כמעט שתי תאונות תוך דקה - כביש 2 לכיוון צפון, סמוך לנתניה:

מקרה 1:

נהג פורד סוטה לתוך נתיב ובו מאזדה - נהג המאזדה נבהל וסוטה בחדות ימינה, אך שם נוסע רכב שלא מגיב. נהג המאזדה חזר לנתיבו, ונהג הפורד נכנס לתוך נתניה.

מקרה 2:

עוד לא הספקנו להתאושש, ונהג יונדאי מחליט להיכנס לי לנתיב בלי איתות. בוצעה בלימה בינונית ע"מ להתרחק, לא בוצעה סטיה בעקבות נסיעה של משאית גרר לצידי.

כעבור כמה שניות, מחליט נהג היונדאי לסטות שוב בחדות, הפעם הוא מאותת. בוצעה בלימה בפעם השניה, ולאחר שהבנתי שהוא מעוניין לעבור, העדפתי לברוח לימין הקיצוני, ולפנות לו את הנתיב ע"י האצה מהמקום.

נ"ב

מה כ"כ קשה לנוסעים ברכב להיות בשקט? אף פעם לא הבנתי...

בוא נשחק משחק, מי אני?

"עבריין! אתה עוקף מן הנתיב הימני, אתה לא פחות גרוע מאלו אשר תיעדת."

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם (נערך)

בראשונה - אכן כמעט תאונה.

בשניה המצב פחות קריטי, אך יתכן שזו זווית הצילום שמטעה והרכב היה קרוב עוד יותר. אגב, זו לא פעם ראשונה שנהגים במקטע הספציפי הזה (מוינגייט עד המחלף) מתקשים לשמור על הנתיב שלהם בעיקול, וגם ביישורת. נוסף על כך מתווסף עוד נתיב מימין, אז כל אותם עבריינים (שלאו דווקא מודעים לעצם היותם עבריינים), מחליטים לסחוט את המצערת ולחתוך מימין את כל השאר.

יתכן שמרקורי בנסיגה, יתכן שבדיוק התקבלה הודעה בוועטזאפ... אבל זו מחלה שאין לה הסבר, דווקא במקטע הספציפי הזה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
בוא נשחק משחק, מי אני?

"עבריין! אתה עוקף מן הנתיב הימני, אתה לא פחות גרוע מאלו אשר תיעדת."

לא יודע מה איתך אבל אני לא ראיתי שום עקיפה מימין, ממה שאני רואה הם נסעו במקביל אחד לשני.

פורסם

במקרה הראשון מימין למאזדה היה עוד טיפש אומנם לא עבריין אבל טיפש. היונדאי לא עצרה/סטטה מהנתיב כאשר המאזדה נאלצה לסטות מהנתיב לפני שהיא מתנגשת. היה כמעט תאונה של 3 מכוניות.

במקרה השני - באמת נראה כי עקפת מצד ימין אבל זה עוד מובן כי נראה שהרכב נתקע באמצע במהירות איטית יחסית...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

קצת מחיי הדו"ג

בחור פסיכי לגמרי:

אלקעידה:

וגולת הכותרת, כביש בגין ירושלים, איזה בחור החליט שהוא נורא נורא רוצה להרגיז אותי ומסיבה שלא ברורה לי פשוט עקב אחריי והבהב לי כמו משוגע באורות הגבוהים בלי הפסקה....

סבבה, התחלתי להאיץ (באיטיות כן? שיעמוד איתי פחות או יותר), 5 מטר לפני המצלמות, ברקס של החיים... יש מצב שהוא חטף על זה שלילה.

פורסם

תמשיך לרכב כך בתוך העיר ותמצא את עצמך מאד מהר מלופף על תמרור.

כרוכב אני אומר לך אתה רוכב בצורה מסוכנת ופרועה, בכניסה לכיכר רכבת מהר מידי ולכן לא ראית את האידיוט, ברחוב אגריפס רכבת מהר מאוד (מי נוסע שם 60 קמ"ש) ולא ראית את הבחור קופץ לכביש, ובבגין סתם משחק מיותר.

תזכור לרוכב אופנוע אין הזדמנות שנייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...