Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם האיכות קשה להבין מה המיקום הגיאוגרפי של התאונה, אבל כביש 1 בקטע מירושלים עד שער הגיא (והפוך) הוא לא מהיר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הסיבוב המפורסם של יקנעם. קצת גשם וכמעט תמיד מישהו עף לשיחים או לתוך עמוד.

למזלה של נהגת המזדה הסיבוב שלה נגמר בשלום ללא נפגעים וללא נזקי פח אלא רק נהגת אחת הלומת קרב. הגעתי למקום כנראה כדקה-שתיים לאחר שזה קרה.

עצרתי כדי לראות האם יש נפגעים, לעזור במידת הצורך ולפנות את הציר כמה שיותר מהר (בכל זאת סיבוב מסוכן).

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

א-כול הכבוד לך!

ב-כול הכבוד לאותו הבחור שעזר לה לסובב את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הכבוד על תפעול האירוע. הכביש הזה מקורצף כדי שכאילו לא יהיה סחרור של הרכב בסיבוב. בכל מקרה אני נוסע שם גג 30 קמ"ש, וכבר שמעתי על אנשים שעפו עם המכוניות שלהם עד לנתיב הנגדי והשביתו את הרכב.

תמוה שהערייה לא עושה משהו (אם אני זוכר נכון אפילו אזהרה אין) לגבי הסיבוב הזה.

חוץ מזה במאזדה 3 הזאת אין ESP?

פורסם (נערך)

הירידה מאורט לכיוון מרכז ביג? אם זה המקום הרי שהקרצוף שם זוועתי, פרויד ונשר זהב לעומתו. לפני מספר שבועות נהגתי שם ולמרות שהיה יבש ונסעתי לאט התחושה היתה של סף אבדן שליטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתברר כי במקום יש תאונות על בסיס כמעט יום יומי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

eyals05 רואים שאתה מקצוען ,לא בטוח שכל שוטר לא בתפקיד היה עוצר ככה לעזור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כל הכבוד.

לגבי הקרצוף, ההחלקות הן בגללו. טעות נוראית לחשוב שזה עוזר. להיפך-יש פחות שטח מגע בין הכביש והצמיגים ואם מוסיפים לחגיגה גם מים, אז בכלל..

ו ESP הגיע למזדה רק ב 2009.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...