Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמים יש משני הצדדים, יש נהגים שנוהגים כמו חרא בכל גודל של רכב.

על נהג הרכב הכבד המכיל עשרות נוסעים באחריותו של הנהג לנסוע כמו שצריך ולא לסכן אותם.

אי אפשר, אנגליה זה לא פה !

פורסם

אתמול קרה לי משהו מעצבן, אני נוסע אחרי מישהו בבן עירוני במהירות 70 קמ"ש, ופתאום הוא מחליט לרוקן את כל המעפרה שלו :evil:

פורסם
אי אפשר, אנגליה זה לא פה !

אז הפתרון הוא לסכן את היושבים באוטובוס? לנהוג בביריונות?

אז הפתרון הוא לעודד אי מתן זכות קדימה בכיכרות , השתלבות בריונית בתנועה תו"כ סיכון רכבים אחרים ועוד התנהגויות שיצא לי לפגוש על הכביש שמסכנות את כל מי שנוהג בקרבת האוטובוס?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קרח שחור אתה מציע להחריג אוטובוסים מהתקנות הנוגעות לזכות קדימה?!

בדקת למשל מה המצב במדינות בהן התחבורה הציבורית מתקדמת פי כמה משלנו בנושא הזה?

מכיוון שידוע לכולם שרק אתה צודק, אני לא נכנס איתך לשום דיון.

רק תבדוק מה קורה בארה"ב וכמו שהציעו גם בשוויץ.

פורסם
דווקא אני מצדיק בריונות של רכבים כבדים כי הם צריכים להתמודד עם אוכלוסייה קשה (רכב קל) .

צודק.

הרי הנהגים ה"מקצועיים" של רכבים כבדים הם אוכלוסיה ששומרת חוק (מתמרורים, דרך רמזורים וזכות קדימה ועד כמות מטען חוקית).

פורסם
מכיוון שידוע לכולם שרק אתה צודק, אני לא נכנס איתך לשום דיון.

רק תבדוק מה קורה בארה"ב וכמו שהציעו גם בשוויץ.

יודע מה?

עם כל חוסר ההסכמה שלי באשכול הזה עם m3x7r3m3, הוא צודק הפעם.

אתה מבין כמה מסובך לשנות חוקי תנועה כדי לאפשר זכות מועדפת לנהגי אוטובוסים (במדינה כמו שלנו)?

קודם שנהגי אוטובוסים / הסעות ורכבים פרטיים יתנהגו כמו בני אדם ואז נדבר על שינויים כמו שאתה מציע.

בארה"ב (למשל), כאשר יש אוטובוס תלמידים שמעלה או מוריד ילדים, אסור לעקוף אותו בשום פנים ואופן! (זה חוק שם)

צפה בסירטון הבא שאני מתבייש להודות - צולם בארץ, בבוקר.

שים לב לשומרי הבטיחות, נהג הסעות וסתם ברברים אחרים על הכביש:

פורסם

נהג המיניבוס הזה הוא חתיכת עבריין אידיוט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
י

בארה"ב (למשל), כאשר יש אוטובוס תלמידים שמעלה או מוריד ילדים, אסור לעקוף אותו בשום פנים ואופן! (זה חוק שם)

לא רק לעקוף - אלא גם לנסוע במסלול הנגדי. האוטובוס שולף שלט "עצור" מדפנו השמאלית והתנועה בשני הכיוונים עוצרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להרעיל ולסרס חארות כאלה כדי שבטוח לא יתרבו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

צפה בסירטון הבא שאני מתבייש להודות - צולם בארץ, בבוקר.

שים לב לשומרי הבטיחות, נהג הסעות וסתם ברברים אחרים על הכביש:

על אף שאני לא מצדיק את הנהגים שחצו את מעבר החציה אחרי שעצרת, ובמיוחד את אלו שעקפו אותך,

אין ספק שאת הילדים האלו לא לימדו איך לחצות מעבר חציה כמו שצריך.

דבר ראשון, הם עושים סימן "המתן" עם היד, כאילו הם מסמנים לאדם שהולך ברחוב ונמצא מטר מהם.

ברור שלנהג שבא ממולך יהיה קשה להבחין בסימן כזה.

בנוסף, יש להם מוט ארוך עם שלט "עצור" ענק. אותי לימדו להשתמש בו! או לחילופין לסמן עם היד "עצור" כמו שצריך (כמו בתמרור).

דבר שני - בתור ילד אותי לימדו כך:

כשחוצים כביש דו-סיטרי, ברגע שרכב עוצר - צור קשר עין לוודא שהוא באמת עצר לך, אז התחל לחצות את הכביש, ועצור באמצע לוודא שאין רכב עוקף, ושהתנועה מהצד השני עצרה גם.

ברגע שעצרת, הם היו צריכים להתחיל את החציה, תוך כדי שהם מניפים קדימה את השלט, ובאמצע הכביש להסתכל שוב שניתן להמשיך לחצות בבטחה.

אני מבטיח לך שאם היו עושים זאת, כל הנהגים שם היו עוצרים מיד.

עריכה אחרונה על ידי liav.h
פורסם
על אף שאני לא מצדיק את הנהגים שחצו את מעבר החציה אחרי שעצרת, ובמיוחד את אלו שעקפו אותך,

אין ספק שאת הילדים האלו לא לימדו איך לחצות מעבר חציה כמו שצריך.

דבר ראשון, הם עושים סימן "המתן" עם היד, כאילו הם מסמנים לאדם שהולך ברחוב ונמצא מטר מהם.

ברור שלנהג שבא ממולך יהיה קשה להבחין בסימן כזה.

בנוסף, יש להם מוט ארוך עם שלט "עצור" ענק. אותי לימדו להשתמש בו! או לחילופין לסמן עם היד "עצור" כמו שצריך (כמו בתמרור).

דבר שני - בתור ילד אותי לימדו כך:

כשחוצים כביש דו-סיטרי, ברגע שרכב עוצר - צור קשר עין לוודא שהוא באמת עצר לך, אז התחל לחצות את הכביש, ועצור באמצע לוודא שאין רכב עוקף, ושהתנועה מהצד השני עצרה גם.

ברגע שעצרת, הם היו צריכים להתחיל את החציה, תוך כדי שהם מניפים קדימה את השלט, ובאמצע הכביש להסתכל שוב שניתן להמשיך לחצות בבטחה.

אני מבטיח לך שאם היו עושים זאת, כל הנהגים שם היו עוצרים מיד.

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

פורסם

עם כמה שאני מסכים איתכם שהילדים היו יכולים להיות ברורים יותר בכוונותיהם לנהגים, אותי עדיין ללמוד שלא עוקפים רכבים שעומדים במעבר חצייה בשום פנים ואופן.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
עם כמה שאני מסכים איתכם שהילדים היו יכולים להיות ברורים יותר בכוונותיהם לנהגים, אותי עדיין ללמוד שלא עוקפים רכבים שעומדים במעבר חצייה בשום פנים ואופן.

בהחלט אחד הדברים היותר מסוכנים ומעצבנים שיש במקומותינו. לפעמים זה ממש מפחיד לעצור להולך רגל שמתחיל לחצות, ולראות שהדושבג התורן במאחוריך שובר ימינה או שמאלה, כי אותו זה לא מעניין. וזה כמובן פי אלף יותר נכון לגבי רוכבי דו"ג, שבמחינתם זה עוד הזדמנות לעקוף ולא משנה מה. אבל חוץ מזה ניקו צודק. משמרות זה"ב (ככה קרוא לזה אצלנו לפחות) זה בין הדברים הכי מפגרים שהמציאו במדינתנו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...