Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
(לשמחתי ולצערך, לא קראתי את כל מה שכתבת, כי זה היה ברור שזה מה שיקרה...)

כמו שכתבתי, אתה צודק. לא מעז אפילו להיכנס איתך לדיון, כי זה הופך במהרה לגיבוב של דברים שאף אחד מלבדך לא מצליח לקרוא.

הכי טוב זה לבוא, לזרוק איזה שטות לחלל הפורום, וכשמתחילים לפרוט את השטות הזאת לפרטים (אפילו לא פרטי פרטים) אז עוזבים את הדיון :mm_yeah:.

עכשיו אין ספק בכלל שחשבת על הרעיון שלך לעומק לפני שהעלית אותו.

מה שקורה אחרי לילה ללא שינה בבית חולים בעקבות לידה בדרך הביתה

יותר מזל משכל

מזל שלא בא אף אחד מהכיוון ההפוך, לכולם שלום?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לקח לי חודשיים עד שקיבלתי אומץ לפרסם פה , ואני מודה על הברכות ומסכים איתכם שהייתי צריך לשקול את הנסיעה

עם שתי בנות בבית , לא היתה כלכך ברירה לעשות את הנסיעה (ויש אופוריה מטורפת אחרי הלידה שגם משפיעה)

וכשיצאתי לדרך מצפת הייתי בסדר גמור אחרי ארוחת בוקר טובה

חצי שעה אחר כך כשהבית במרחק דקה אתה מוריד הגנות וקרה מה שקרה

אני בהחלט מצטער על ההחלטה לא לקחת איתי משהו לאכול לאורך הנסיעה או איזה רד בול והסתפקתי במים

האוטו יצא בסדר , רק גאנט אחד קיבל דפיקה

והפתיע אותי לטובה כי הייתי בטוח שאני מתהפך ברגע שקלטתי מה קורה

אני מאשים את גלגלצ :)

:wink:
פורסם

גלגל"ץ מאוד בעייתיים, בלילה שמים שירים כל כך שקטים שבקלות אפשר להרדם.

וגם ביום זה קורה כפי שחזינו.

יש לך מזל גדול שלא נפגעת הן פיזית והן כספית.

להבא במצבים כאלה לפחות תקנה רדבול\קפה, במקרה שלי מה שמשאיר אותי ער זה פיצוח גרעינים.

פורסם
לקח לי חודשיים עד שקיבלתי אומץ לפרסם פה , ואני מודה על הברכות ומסכים איתכם שהייתי צריך לשקול את הנסיעה

עם שתי בנות בבית , לא היתה כלכך ברירה לעשות את הנסיעה (ויש אופוריה מטורפת אחרי הלידה שגם משפיעה)

וכשיצאתי לדרך מצפת הייתי בסדר גמור אחרי ארוחת בוקר טובה

חצי שעה אחר כך כשהבית במרחק דקה אתה מוריד הגנות וקרה מה שקרה

אני בהחלט מצטער על ההחלטה לא לקחת איתי משהו לאכול לאורך הנסיעה או איזה רד בול והסתפקתי במים

האוטו יצא בסדר , רק גאנט אחד קיבל דפיקה

והפתיע אותי לטובה כי הייתי בטוח שאני מתהפך ברגע שקלטתי מה קורה

אני מאשים את גלגלצ :)

מזל טוב על הלידה :)

כבר מאחור מדי להעיר, לכן בוא נשמח שאת הלקח שלך למדת בדרך הקלה. אני חושב שמי שצפה בסרטון הזה יבין מה המשמעות של נהיגה תחת עייפות. יותר מדי אנשים מתו אחרי המשפט "לי זה לא יקרה". יפה שפרסמת, אין מה להתבייש, צריך ללמוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
ומשהו קצת אחר (1:00)

יכול להיות שהרמזור לפניה שמאלה (בכביש בו הוא נמצא) התחלף לירוק, והוא חשב שהכוונה לרכבים הממשיכים ישר.

במקרה כזה הוא אמור היה לקלוט מאד מהר שלא מדובר ברמזור שלו. הדבר הזה קורה לפעמים כשחולמים ורמזור מתחלף בדיוק כשמרימים את הראש.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם (נערך)

מנואל - ההסבר שלך לא הגיוני כיון שהרמזור לנוסעים ישר בכיוון של הצלם נפתח גם הוא לירוק, ואנחנו לא בגרמניה. מה שכן - יתכן שהנהג הסתכל על רמזור הולכי הרגל והתבלבל, או, הסביר ביותר - סתם ריחף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מנואל - ההסבר שלך לא הגיוני כיון שהרמזור לנוסעים ישר בכיוון של הצלם נפתח גם הוא לירוק, ואנחנו לא בגרמניה. מה שכן - יתכן שהנהג הסתכל על כמזור הולכי הרגל והתבלב, או, הסביר ביותר - סתם ריחף.

צודק. טעיתי.

פורסם (נערך)

כרגיל גן חיות על איילון צפון... מדהים איך בגוש דן נוהגים אחרת.

בעת ניסיון השתלבות לאיילון צפון מנתיב השתלבות, הגיע רכב משום מקום ופשוט חתך לי את הצורה (לא מצאתי ניסוח אחר).

בוצעה בלימה שהפחיתה כ- 15 קמ"ש ובמקביל בוצעה הסטה של הרכב לימין וצפירה. הוא היה ס"מ מלשפשף לי את הפגוש.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם (נערך)

[video=youtube;o8CaC-3FXP4]

תמיד יש כוכבים כאלה, לצערי כבר התרגלתי.

התאריך לא מכוון, וגם השעה.

וסתם סרטון שמצאתי ביוטיוב:

[video=youtube;LN-cTYUDdmI]

עריכה אחרונה על ידי lesles
פורסם

^^

הזוי, מזווית הצילום לא ניתן כלל לראות את הרכב הפוגע מגיח.

מהיכרות עם הדרך הנ"ל, יש בעייתיות עם הפניה הזו, מאחר והיא מתבצעת בדיוק בנקודה לאחר שמסתיימת עליה די רצינית. כבר הזדמן לי להתקל בלייב בתאונה דומה במקום הזה מלפני מס' שנים.

רמזור היה מחולל בצומת הזה פלאים.

פורסם

וסתם סרטון שמצאתי ביוטיוב:

[video=youtube;LN-cTYUDdmI]

^^

הזוי, מזווית הצילום לא ניתן כלל לראות את הרכב הפוגע מגיח.

מהיכרות עם הדרך הנ"ל, יש בעייתיות עם הפניה הזו, מאחר והיא מתבצעת בדיוק בנקודה לאחר שמסתיימת עליה די רצינית. כבר הזדמן לי להתקל בלייב בתאונה דומה במקום הזה מלפני מס' שנים.

רמזור היה מחולל בצומת הזה פלאים.

גם אני כמה שהשתדלתי, ועברתי כמעט תמונה לאחר תמונה, זה נראה כאילו הרכב מגיע משום מקום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...