Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תאשים את אליעזר בן יהודה בכך שאתה כותב דבר והיפוכו, מוסיף את המילה "אבל" באמצע, ואז טוען כאילו שני חלקי המשפט שלך מסתדרים הגיונית אחד עם השני...

אתה לא יכול לכתוב "אני לא מצדיק עבריינות בכביש, אבל תנו לעבריינים לעשות עבירות, תסכנו את עצמכם ושאר באי הכביש, ובכך תעודדו אותם להמשיך", זה פשוט לא מסתדר, זה לא הגיוני.

על זה נאמר בתכנות, ה-Syntax נכון, הפעולה חסרת משמעות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

m3x7r3m3,

למרות שהיום פורים אני לא אצטט אותך כי זה פשוט מגילה, אבל התנסחת בצורה מדוייקת ויפה בתגובות האחרונות.

משום מה, נהגי הסעות ורכבים כבדים תמיד מסכנים כשהם מגיעים לבית המשפט (כמו שכתבת: "זו הפרנסה שלי").

פורסם
אל תאשים את אליעזר בן יהודה בכך שאתה כותב דבר והיפוכו, מוסיף את המילה "אבל" באמצע, ואז טוען כאילו שני חלקי המשפט שלך מסתדרים הגיונית אחד עם השני...

אתה לא יכול לכתוב "אני לא מצדיק עבריינות בכביש, אבל תנו לעבריינים לעשות עבירות, תסכנו את עצמכם ושאר באי הכביש, ובכך תעודדו אותם להמשיך", זה פשוט לא מסתדר, זה לא הגיוני.

על זה נאמר בתכנות, ה-Syntax נכון, הפעולה חסרת משמעות.

הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. אני בד"כ גם לא טורח להגיב לאנשים מסוגך. כאלו שתמיד צודקים, ואיש לא ישכנע אותם אחרת. אולם, משהו בצורת ההתבטאות המתנשאת והמזלזלת שלך פשוט לא מאפשרת דילוג. אני לא מאשים את אליעזר בן יהודה. הבעיה טמונה ביכולת הקריאה ו/או ההבנה שלך. ושוב, יותר ברור מכך אני לא יכול להתנסח. בנוסף, כבר שמתי לב שאתה מומחה ללקיחת דברים שאנשים אמרו, לעוות אותם כרצונך, ואז להתייחס לדברים. אם זה באמת מעניין אותך, קרא שוב את הודעתי, נסה להבין את התוכן, ואז תסיק מסקנות. אם לא, תרגיש חופשי לדלג הלאה בצדקתך התמידית. בכל אופן, לא משנה מה תבחר לעשות, התגובה הזו היא התגובה האחרונה שאני מגיב לך בכל נושא שהוא. חשוב לי שתבין שזה לא בכעס או חוסר כבוד. אני מכבד את כולם, גם אלו שאני מייחס להם תכונות שליליות. פשוט, אני לא אוהב להתמודד עם אנשים שכמוך. אני חושב שזה מיותר ולא חכם. לכן, מעתה פשוט אפסיק להתייחס לתגובותיך. מכך, המלצתי היא שלא תטרח להבין מה ניסיתי לכתוב, ואפילו אל תטרח להגיב, כי אני לא הולך לקרוא (ואם בכל זאת בא לך להגיב כי אתה מרגיש שכבודך התמיד צודק נפגע אתה מוזמן). פשוט דלג הלאה.

שיהיה שבוע טוב. באמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שאלה לגיטימית - אתה מציע להחריג רכב ציבורי מלתת זכות קדימה?

אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אז כן.

ברגע שאוטובוס עוצר בתחנה, אסור יהיה לעקוף אותו.

ברגע שאוטובוס נתקע בפקק, יש לאפשר לו נתיב מיוחד שיעקוף את הפקק.

כמובן, כאשר צריך לתת זכות קדימה בכביש, לדוגמה, בפניה ימינה, לא יהיו שינוי בחוקים. (בכל זאת, צריך לתת לתנועה לזרום.)

עכשיו אתה בטח חושב שאני משוגע. אז לא, אני לא.

תחבורה ציבורית טובה ויעילה, תגרום לאנשים לרדת מהרכבים שלהם ובכך יצטמצמו הפקקים וזיהום האווויר.

כל הדרכים האחרות שמשרד התחבורה מנסה להעביר, יגרמו רק ליותר פקקים.

פורסם

אוטובוס עוצר בתחנה ועולים שם 30 נוסעים וכל אחד מהם משלם במזומן, כל אחד מהם צריך לקבל עודף, אז במשך 10 דקות אף אחד לא יעקוף את האוטובוס?

ומה קורה אם יש כמה תחנות אחת אחרי השניה ואוטובוס אחר צריך להגיע לתחנה אחרת, לו מותר לעקוף?

גם הדרכים שאתה מציע יגרמו רק ליותר פקקים.

צריך לעשות כמו במטרונית נתיב שנועד רק לתחבורה ציבורית עם תחנות רק בנתיב הזה וכל הסיפור ייפתר.

פורסם

נראה אותך משלם בשטר של 100 דולר לנסיעה של דולר בארה"ב. בבעיטה הנהג שולח אותך לחפש עודף ולא אכפת לו אם הוא האוטובוס האחרון.

נסה לשלם לנהג ביוון. (הוא לא יסתכל עליך.)

מה שאני מנסה להגיד, שמזמן כבר שיטת תשלום במזומן עברה מן העולם. בישראל מתחילים להכניס את הרב-קו (שעובד מעולה!) וזה מקצר זמנים להפליא.

גם אם יש 20 נוסעים, זה לוקח לא יותר מ- 2 דקות.

פורסם (נערך)
הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר. אני בד"כ גם לא טורח להגיב לאנשים מסוגך. כאלו שתמיד צודקים, ואיש לא ישכנע אותם אחרת. אולם, משהו בצורת ההתבטאות המתנשאת והמזלזלת שלך פשוט לא מאפשרת דילוג. אני לא מאשים את אליעזר בן יהודה. הבעיה טמונה ביכולת הקריאה ו/או ההבנה שלך. ושוב, יותר ברור מכך אני לא יכול להתנסח. בנוסף, כבר שמתי לב שאתה מומחה ללקיחת דברים שאנשים אמרו, לעוות אותם כרצונך, ואז להתייחס לדברים. אם זה באמת מעניין אותך, קרא שוב את הודעתי, נסה להבין את התוכן, ואז תסיק מסקנות. אם לא, תרגיש חופשי לדלג הלאה בצדקתך התמידית. בכל אופן, לא משנה מה תבחר לעשות, התגובה הזו היא התגובה האחרונה שאני מגיב לך בכל נושא שהוא. חשוב לי שתבין שזה לא בכעס או חוסר כבוד. אני מכבד את כולם, גם אלו שאני מייחס להם תכונות שליליות. פשוט, אני לא אוהב להתמודד עם אנשים שכמוך. אני חושב שזה מיותר ולא חכם. לכן, מעתה פשוט אפסיק להתייחס לתגובותיך. מכך, המלצתי היא שלא תטרח להבין מה ניסיתי לכתוב, ואפילו אל תטרח להגיב, כי אני לא הולך לקרוא (ואם בכל זאת בא לך להגיב כי אתה מרגיש שכבודך התמיד צודק נפגע אתה מוזמן). פשוט דלג הלאה.

שיהיה שבוע טוב. באמת.

חשבת אולי שמה שכתבת פשוט חסר הגיון ובגלל זה עניתי לך?

כמו שאמרתי, התחביר נכון, אבל זה פשוט חסר משמעות, חצי משפט אחד מבטל את החצי משפט השני.

תקרא את ההודעה שלך ותגיד מה אתה הבנת משם, אתה לא מצדיק בריונות אבל כן מעודד אותה, זה בדיוק מה שאני הבנתי מההודעה שלך.

אין לזה קשר למי צודק, והניסיון שלך לצייר אותי בתור "תמיד צודק" גם טיפשי, הרי כשטעיתי כתבתי זאת במפורש ולא ברחתי מהדיון, מה גם שאתה יודע את זה טוב מאוד כי גם אתה היית שותף לדיונים כאלה.

אולי פשוט הבנת שאמרת שטות מהסוג שאומרים כל מתנדבי "אור ירוק"?

אם זה לא היה ברור עד עכשיו, אז כן.

וואלה, מעניין איך זה יעבוד:

ניקח לדוגמה את איזור מרכז עזריאלי-הקריה, יש שם 3-4 נתיבים לכל כיוון, ובנוסף נת"צ, ברגע שאוטובוס יעצור בתחנה כל 3-4 הנתיבים צריכים לעצור ולחכות לו? אולי רק הנתיב הקרוב ביותר?

ואם ניקח לדוגמה מקום תיאורטי לחלוטין (אבל stio פינק אותנו בוידאו מהמקום הזה לפני כמה עמודים), אבל בינעירוני, יש תחנת אוטובוס, 3 נתיבים, בערך מרחק של קילומטר ואז נפתח עוד נתיב, שניים ממשיכים ישר ושניים שמאלה, האוטובוס אחרי העצירה שלו צריך לפנות שמאלה, אז הוא צריך לצאת מהתחנה ולחצות עוד שני נתיבים כדי להיות בנתיב הימני ביותר שפונה שמאלה, אז כל שלושת הנתיבים צריכים לעצור ולחכות לאוטובוס שיסיים להעלות נוסעים ורק אז להמשיך?

ברגע שאוטובוס נתקע בפקק, יש לאפשר לו נתיב מיוחד שיעקוף את הפקק.

בוא נבין כולנו ביחד, אתה מציע שבמקרה שהאוטובוס עומד נניח בכביש 4 צפון, בפקק הקבוע בבוקר, כל הרכבים יזוזו (לאן?) ויפנו נתיב אחד כדי שהאוטובוס יוכל לעבור, ממש כאילו זה רכב חירום?

כמובן, כאשר צריך לתת זכות קדימה בכביש, לדוגמה, בפניה ימינה, לא יהיו שינוי בחוקים. (בכל זאת, צריך לתת לתנועה לזרום.)

אז לא רק שאתה נותן לאוטובוס הלכה למעשה זכויות של רכב חירום בתפקיד, אלא שכשהוא לא בתחנה ולא בפקק הוא יתנהג כמו כולם.

וואלה נדמה לך שזה יעבוד איכשהו?

עכשיו אתה בטח חושב שאני משוגע. אז לא, אני לא.

תחבורה ציבורית טובה ויעילה, תגרום לאנשים לרדת מהרכבים שלהם ובכך יצטמצמו הפקקים וזיהום האווויר.

כל הדרכים האחרות שמשרד התחבורה מנסה להעביר, יגרמו רק ליותר פקקים.

אתה לא משוגע, פשוט Misguided, הרעיון יפה אבל לא מחזיק מים ובטח ובטח לא ריאלי.

אתה רוצה לדעת מה כן ריאלי? מה כן עובד? נת"צ במקומות שניתן (למה צריך נתיב מהיר? הוא גורם ליותר פקקים ממה שהיה לפני כן, נת"צ במקומו היה מצוין), אפילו על חשבון הפקעת נתיב (אפשר לתחום בשעות).

הפתרון הוא בטח לא להחריג מכללי זכות הקדימה רכבים מסויימים למעט רכבי חירום.

אגב גם בארץ הנהג לא חייב לקבל תשלום עם שטר הגבוה פי 10 מעלות הנסיעה.

תקנה 434 לתקנות התעבורה:

434. (א) נהג וכרטיסן חייבים להסיע כל נוסע המוכן לשלם את שכר הנסיעה, בכפוף לאמור בחלק זה.

(ב) הנהג והכרטיסן חייבים להסיע נוסע שהציע שכר הנסיעה בשטר שערכו לא יעלה על מכפלת תעריף הנסיעה בעשר.

אגב2, גם בלונדון, עם תח"צ מהמתקדמות והיעילות שיש בעולם ניתן לשלם במזומן.

זה לא כדאי כלכלית אבל זה אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

(לשמחתי ולצערך, לא קראתי את כל מה שכתבת, כי זה היה ברור שזה מה שיקרה...)

כמו שכתבתי, אתה צודק. לא מעז אפילו להיכנס איתך לדיון, כי זה הופך במהרה לגיבוב של דברים שאף אחד מלבדך לא מצליח לקרוא.

פורסם

מזל שאף אחד לא נפגע. להבא לא לנהוג כאשר אינך כשיר לנהיגה.

עכשיו לשאלה שבאמת חשובה לפורום הזה: האוטו בסדר? :lol:

פורסם
מה שקורה אחרי לילה ללא שינה בבית חולים בעקבות לידה בדרך הביתה

יותר מזל משכל

אלוהים יישמור, צריך להגיד הגומל, מזל שאף אחד לא בא ממול ושלא התהפכת בתעלה.

שמור על עצמך, יש לך משפחה בבית שמחכה לך.

נ.ב

1. מזל טוב להולדת הבן, בת ?

2. כל הכבוד שאתה מראה סרטון גם אם הוא לא כל כך מחמיא לך.

פורסם

מזל טוב!

עם מוזיקה כזאת גם אני הייתי נרדם, אפילו אחרי 12 שעות שינה. תנסה לבנות פלייליסט שעוזר לשמור על ערנות, או לשיר את המילים של השיר.

תודה שהעלת, עוד לא יצא לי לראות סרטון כזה!

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

אל תעלה על ההגה כשאתה עייף! סע במונית. יש לך תינוק קטן שמחכה לאבא שלו! (או תינוקת).

מה עשית אח"כ, המשכת בנסיעה או שהרכב לא היה כשיר להמשיך?

שמור על עצמך ומזל טוב :)

פורסם (נערך)
מה שקורה אחרי לילה ללא שינה בבית חולים בעקבות לידה בדרך הביתה

יותר מזל משכל

א. אין ספק שזה העיר אותך.

ב. העיקר שאתה בסדר.

ג. מזל טוב על הלידה. אל תשכח שכעת יש עוד בת אנוש שזקוקה לך, אל תעלה על הכביש אם אתה גמור.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...