Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא סרטון שלי, סרטון שרץ בפייסבוק:

כל הכבוד לתגובה של הנהג עם המצלמה.

מפחיד מאוד

כל הכבוד לנהג עם המצלמה שבאמת היה קרוב לתאונה עם הרכב או גדר ההפרדה

מקווה שימצאו את הנהג וימצו איתו את הדין

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם
מפחיד מאוד

כל הכבוד לנהג עם המצלמה שבאמת היה קרוב לתאונה עם הרכב או גדר ההפרדה

מקווה שימצאו את הנהג וימצו איתו את הדין

סרטון מטורף!! מגיע לנהגת שלילה לכל החיים!!

פורסם (נערך)

דרור, הסרטון שלך שונה, ועם "נסיבות מקלות" (לא שאני מצדיק את הנהג) שכן מדובר בתקופה בה הכביש היה בשיפוצים נרחבים והנתיבים קפצו מצד לצד כל שבוע. אני עובר שם כבר שנתיים פעמיים ביום בדרך לבסיס וחזרה, ויצא לי לראות עשרות תאונות, והרבה יותר "כמעט תאונות", במהלך תקופת השיפוצים.

אבל, נכון להיום מדובר בכביש מצוין, חלק, עם נתיבים רחבים מאוד יחסית למה שהורגלנו בארץ, ושילוט מצוין לטעמי (למעט הקטע הסורר מעט קדימה יותר ליד איקאה עד ראשון ששם פשוט אין שילוט כלל!)

ולעניין, מהלך כלכך מטומטם וחסר אחריות לא ראיתי מעולם על הכביש.

אם הנהג המצלם היה מגיב כמה אלפיות שניה מאוחר יותר הרכב שלו היה נפרס ל2 ע"י המעקה.

עריכה: דרור, אם זה לא היה ברור, אני מדבר נטו על הטענה לגבי תכנון הכביש/השילוט. על איך שהבחור נכנס לך הוא צריך לאכול חתיכת כאפה.

עריכה אחרונה על ידי pedelt

Aprilia Shiver 750

פורסם
מהיום:

חייל בגולף שמנסה לעשות פוזות על חברה שלו באוטו

[video=youtube;-K4IXUYkE04]

הסרטון השני צולם בראשון?

נדמה לי שככה בדיוק קרתה התאונה עם המיניבוס שהתהפך לא מזמן

פורסם (נערך)
ככה נהרג טל שביט ז"ל. נהגים שנוהגים בכזו קלות דעת לא צריכים בכלל להיות על הכביש. רוצח פוטנציאלי.

אכן, התאונה של שביט ז"ל היא הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשצפיתי בזה.

תגובה מצויינת של הנהג המצלם ; מזל שלא היה רכב משמאלו. הדפקט/ית בטידה צריך/ה לרדת מהכביש לעולמי עד.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
מהיום:

חייל בגולף שמנסה לעשות פוזות על חברה שלו באוטו

[video=youtube;-K4IXUYkE04]

בסרטון הראשון לא מדובר על השוליים (השוליים זה החלק שמימין לפס הצהוב), אלא מדובר על עקיפה בפס לבן, על כל המשמעויות הנלוות.

ד"א למה אתה נמצא בנתיב השמאלי כ"כ הרבה זמן?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בסרטון הראשון לא מדובר על השוליים (השוליים זה החלק שמימין לפס הצהוב), אלא מדובר על עקיפה בפס לבן, על כל המשמעויות הנלוות.

איפה שוטרי התנועה כשצריך אותם?

(לא צריך לענות - אני יודע: מעניקים דו"חות על מהירות)

פורסם

גם את זה הם בד"כ כבר לא עושים, יש פרויקט א3 שעושה להם הכל אוטומטית.

כן ראוי לציין שבפעם היחידה שראיתי מקרה כזה והיה שוטר בפקק, אותו נהג/ת כן נעצר וקיבל דו"ח.

הבעיה היא שאני כבר עשר שנים על הכביש, עם קילומטראז' גבוה מאוד, וזה היה פעם אחת שראיתי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הבעיה היא שפשוט אין מספיק שוטרים וגם אלו שכבר יש לא מופנים בדרך כלל למקומות הנכונים.

כשיש ניידת אחת שמופקדת על קטע כביש של 30 ק"מ בינעירוניים, הסיכוי שתפגוש אותה בדיוק ברגע שרכב אחר מבצע עבירה הוא קלוש.

אני דוגל בשיטת הניידות הסמויות שמביאות בתחום התנועה הרבה יותר תפוקה של עבירות איכות מאשר ניידת גלויה.

בעיה נוספת היא שמשטרה מעודדת פרזיטיות והשוטרים בה נשחקים במהירות ומבינים שעדיף להם להקטין ראש ולסיים את המשמרת בלי בעיות. ככה זה כשאין גב משפטי ואנושי לשוטרים.

אבל מה אני מבין? אני רק שוטר פשוט. לא לקחתי שוחד מאף אחד...

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אייל אתה לא דוגמה מייצגת, לראיה אתה כותב בפורום, אתה מבין שנסיעה בנתיב השמאלי היא בניגוד לחוק והידחפות לנתיב אחר תוך כדי קיפוח זכות הקדימה זו עבירת בריונות.

לא חסר שוטרים שרואים מקרים כאלה וזה לא נראה להם לא תקין, אפילו כשנדחפים במאונך אליהם וחוסמים אותם הם לא עושים כלום לעבריינים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

ישנה בעיה נוספת שהאזרחים לא יודעים להבדיל בין ניידת תנועה לניידת סיור ומבחינתם (ובצדק) ניידת היא ניידת אך מבחינת שוטר הסיור שענייני התנועה לא בראש מעייניו uיש לו עוד טריליון דברים חשובים יותר לעשות מאשר להתעכב על מישהו ש"רק" דיבר בטלפון וכו'.

לשוטר הסיור יש כל כך הרבה דברים שוטפים לעשות כמו צווי הבאה, משימות שוטפות כמו מעבר בין בתי ספר ושלא נדבר שבעיקר שוטרי הסיור רצים מאירוע לאירוע ונמדדים על זמן ההגעה שלהם ולכן שוטרי הסיור מעדיפים להתעלם מעבירות שנעשות מול עיניהם רק על מנת להגיע לאירוע בזמן ולא להצטרך אחר כך לתת דו"ח הסבר למה איחרת לאירוע.

הסיכוי להיתקל בשוטר תנועה לצערי הוא אפסי וזו אחת הסיבות מדוע תרבות הנהיגה השולטת פה היא אגרסיבית.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

יקנעם עילית: נהג אוטובוס של "אומני אקספרס" נדחף בכוח מתחנת אוטובוס לתוך נתיב נסיעה - ניסיון ההשתלבות סוכל בכוח

בעת המתנה ברמזור הבחנתי בנהג רכב ציבורי מסוג MAN עירוני של "אומני אקספרס", כשהוא נדחף בכוח לתוך נתיב הנסיעה שלי כדי לגרום לי לעצור. בתגובה בוצעה הסטה של הרכב שמאלה תוך לחיצה על הגז, במקביל לצפירה - ובכך ניסיון ההשתלבות של נהג האוטובוס סוכל על ידי בכוח.

זאת הפעם הראשונה שאני לא נותן לעבריין תנועה להשתלב, בעקבות נהיגה פרועה של נהגי חברת האוטובוסים הנ"ל במגוון גדול של מקרים.

עריית יקנעם זימנה ב- 23 בפברואר את נציגי הנהלת חברת האוטובוסים הנ"ל לשימוע, וביקשה מהתושבים להעלות תלונות לדף הפייסבוק. להלן תמצית התלונות:

הנהגים ממש סכנה לנוסעים בדרך ולהולכי רגל....אני אישית לא נוסעת.באוטובוסים אבל כמה פעמים כבר כמעט עשיתי תאונה בגלל שנהגים דוהרים ולא שמים לב מה קורה סביבם....זכות.קדימה זה מושג שלא נישמע אצלם

הנהגים לא מציתים לתמרורים ולרמזורים. לא עוצרים בעצור, לא נותנים זכות קדימה וגם לא עוצרים במעברי חצייה לילדים. היום בבוקר ראיתי נהג עובר באדום כשהוא מלא בילדים. בנוסף תמיד הנהגים מאחרים להסעות הילדים בבית הספר

נהג שנסע כמו מטורף בקו 16 , ממש סכנה למי שבאוטובוס רוצה לקום מהכסא .. פחדתי לקום וללכת לכיוון הדלת ,רק ברגע שעצר סופית במסוף קמתי מהכסא

נהגי אומני טסים ברחובות . הילדים ואזרחי מתלוננים על "טיסה על במפרים" , זקנים שעוד לא התיישבו צריכים להחזיק טוב בכדי לא לעוף . נא טיפולכם המסור.

מצטרפת לנהיגה המסוכנת שלהם! גם בתור נוסעת וגם בתור נהגת!! תמיד תופסת מהם מרחק.

הנהגים משתמשים בשפה לא נראותה ע" י הילדים ונגדם...מורידים אותם לעיתים בתחנות רחוקות מהבית... לט דואגים שהילדים חגורים ולא פעם ילדים נפצעו מבלימת פתע של הנהגים

בשבוע שעבר בהסעה לבית ספר אורנים הנהג פנה ימינה לרחוב הגיבורים והתנגש בעמוד על המדרכה, הבן שלי צילם תמונות.. טוב שלא עמד שם מישהו!! היה נגמר באסון.

הנהגים חייבים להיות זהירים יותר וגם אדיבות על הכביש לא תזיק!

צריך להעיף אותם מיקנעם דחוף סכנה לציבור ...

השפה, הזילזול, היחס ולפעמים אף הניצול כי מדובר בילדים ולא במבוגרים, פשוט משווע.

חלק מהנהגים הינם חסרי תרבות וחינוך בסיסית, בחלק מהפעמים משתמשים בשפה לא ראויה ומזלזלת כלפי הילדים. התלוננתי בנדון מספר פעמים בחברה.

הנהגים נוסעים מממממש מהר ! גם על הבמפרים הם עוברים מהר מה שגורם לאוטובוס ממש לקפוץ וגורם לנו אפילו להיפגע פיזית !

גם אני התלוננתי. גם בחברה גם בעירייה וגם וגם והנהגים בשלהם ועולם כמנהגו נוהג ... נורא!!!

דבר נוסף, המהירות וחוסר הזהירות בה הם נוהגים בתוך העיר, פשוט מפחידה.

היחס שלם קטסטרופלי מס' פעמים התווכחו עימי הם לא ראויים לעבוד פה בכלל ביקנעם וזה לא בסדר כי סימון אמר שלא נעבוד איתם יותר גועל נפש של נהגים

אוטובוסים לא עוצרים בתחנות, יוצאים מאורט מפוצצים בתלמידים עומדים ודחוסים.

נוהגים בפראות .

אני באופן אישי כמעט ולא נוסעת באוטובוסים,אך ההייתי עדה לא פעם לנהיגה פרועה ומסכנת חיים של נהגי האוטובוס של אומני אקספרס.

לא אנושיים לתלמידים ולתושבים בכלל מתנהגים גועלי .....

חסרי זהירות אוטובוסים עמוסים בשעות הבוקר והצהריים שתלמידים חוזרים הביתה כמו סרדינים

בכלל תעיפו אותם לא מגיע להם לשרת אנשים

חסרי נימוס ויחסי אנוש

הם נוסעים כמו מטורפים. רואה את זה בעיקר בבוקר בסמיכות לגני ילדים!!!

הנהגים נוסעים בפרעות ולא נותנים זכות קדימה. יותר מפעם אחת יצא נהג מתחנה בפרעות בלי לראות שיש מכונית קרובה.

חלק הנהגים פשוט נוסעים כמו מטורפים. פעמים רבות לא מחכים שמבוגרים ישבו. או שאני עולה עם עגלה נתיישב ונסגור את גלגלי העגלה.

ממש סכנת נפשות.

יש עוד טונות של פוסטים, אבל הבנתם לאן נושבת הרוח.

פורסם (נערך)

^

אני לא חושב שאפשר לעשות משהו גם אם יהיה מכרז חדש,בטבריה למשל מחליפים כל הזמנת חברות-אגד,קונקס(שהפכה לויאוליה) ועכשיו אפיקים החליפו אותם.

בסה''כ הנהגים נשארו אותם נהגים והאוטובוסים אותם אוטובוסים רק כל פעם צובעים אותם מחדש.

תבקש להיפגש עם הבעלים של אומני אקספרס/נתיב אקספרס/נזרין אקספרס-משפחת עפיפי,אולי לא יוציאו אותך להורג בפרדס :lol:

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...