Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיי שאני לא מסוגל להבין את הצביעות הזו. mudale, ספרתי בסרטון שלך 4-5 עבירות אגרסיביות שונות. אתה מדבר על מתאבדים? אתה דוהר לתוך כיכר, עוקף רכבים מתוך נתיב פניה שמאלה ואז בתוך הנתיב עצמו. ומה היה קורה אם נהג אחת מהמשפחיות לידך היה סוטה חצי מטר לצד, בגלל איזו אבן בכביש או תעלת ביוב? איך בדיוק אתה פחות מתאבד מהולך הרגל בסרטון שלך?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה מוציא שם רע לכול רוכבי אופנועים !

בסרטונים שלך , אתה מבצע עבירות על ימין ועל שמאל .

סע רגוע ותכבד את משתמשי הדרך האחרים .

אל תשכח שאתה פגיע יותר מכלום . אם תיהיה "מפגש" כולשהו , אתה תמצא את עצמך מרוח על האספלט עם פציעות קשות או מוות .

פורסם

על הסירטון הראשון אין לי תגובה כי קשה לאמוד מהירות מהמצלמה ואכן נהג הסוזוקי מפגר מוחלט.

אבל הסירטון השני....

בתור רוכב אני מרשה לעצמי להיות בוטה, אתה חמור ברמות מדהימות ואני מקווה שהמחיר שתשלם על זה יהיה קל ולא כבד מדי

התנועה זזה יפה מאוד למה אתה עוקף מנתיב פניה שמאל ועוד יותר גרוע למה אתה עוקף בתוך נתיב ועוד אחד צר עם שטח הפרדה בנוי?!

קשה לך לרכב בקצב של שאר התנועה? רד מהכביש לפני שתהרוג מישהו או את עצמך (עם צורת הרכיבה שלך זה רק עניין של זמן)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

מכיוון שרואים את המגדל של נוף העמק ברקע, וכיוון הנסיעה הכללי הוא לכיוון נצרת, ומדובר ברכבי "סבורט משוברים", אני לא מבין מה ההפתעה פה...:|

פורסם (נערך)

כמעט תאונה היום בבוקר - כמעט נכנסו בי מאחורה. אמנם לא רואים כלום, אבל שומעים טוב מאוד.

הנהג מאחורי ככל הנראה לא היה עירני מספיק.

ביציאה מארלוזורוב לאיילון דרום, בד"כ בשעות הבוקר יש האטה משמעותית עד כדי עצירה מוחלטת בהשתלבות.

הפעם אמנם היתה האטה ועצירה, אך נתיב היציאה למחלף השלום היה ריק יחסית בהשוואה ליום רגיל.

לקראת ההשתלבות, היכן ששני הנתיבים הופכים לאחד, הבחנתי ברכב לפני שמנסה להשתלב.

יכולתי לעקוף אותו מימין במרווח שהיה, ולחתוך את הפקק ולהשתלב מאוחר יותר - אבל אני לא עושה דברים כאלה.

החלטתי להשתלב כמוהו, אחריו. אותתי שמאלה, והתחלתי לגלוש שמאלה.

כמה שניות לאחר מכן, נשמעה חריקת בלמים והוא עצר ממש קרוב אלי.

כמובן שהוא טרח לצפור ולקלל, ולאחר מכן עקף מימין וגם כל הטור.

הנהג הזה לא תכנן לצאת במחלף השלום כי ראיתי אותו מאוחר יותר ליד לה-גווארדיה.

רואים גם בהמשך איך הוא לא נותן לג'יפ להשתלב ליציאה (ועוקף גם אותו מימין).

שימו לב שלא בלמתי בפתאומיות וגם דאגתי לאותת.

להבא אשתדל להשאיר מרווח מימין לחולמנים שכמוהו...

[video=youtube_share;XqRotXrvrYU]

עריכה אחרונה על ידי liav.h
פורסם

בבקשה האידיוט המצוי, טרי מהיום, חוצפה כזו לא ראיתי מזמן...

הוא עוד היה מופתע למה אני צופר :shock:

אתה צודק,

הרכב שעקף היה חכם....

פורסם

היתי באמת מבין אם הבחור היה לפחות נצמד לצד הכביש (אדום לבן) אבל יש אטיקט בסיסי בכביש, זו חזירות.

ברגע ששמעתי ממנו "מה?" הבנתי שמיותר לנסות לחנך בשביל זה יש לו את אבא ואמא.

פורסם
אתה צודק,

הרכב שעקף היה חכם....

+1000

כמובן שהסרטון מצוין. חתיכת ערס שחושב שהכביש של אבא שלו. חבל שניסית לחנך. זה לא עוזר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תמשיך לרכב כך בתוך העיר ותמצא את עצמך מאד מהר מלופף על תמרור.

כרוכב אני אומר לך אתה רוכב בצורה מסוכנת ופרועה, בכניסה לכיכר רכבת מהר מידי ולכן לא ראית את האידיוט, ברחוב אגריפס רכבת מהר מאוד (מי נוסע שם 60 קמ"ש) ולא ראית את הבחור קופץ לכביש, ובבגין סתם משחק מיותר.

תזכור לרוכב אופנוע אין הזדמנות שנייה.

מצטרף

אתה רוכב כאילו אתה בפס או במגרש

מהירות הנסיעה גבוהה מידיי לתנאי הדרך, ונראה שאתה במוד "עצבני" ורק מחכה לפתוח מצערת

תשאיר את האגו שלך בבית כל פעם שאתה עולה על האופנוע

ורק בדרכים טובות

Boris.K

פורסם

אומנם לא ממצלמת רכב, אבל נשתף אתכם במשהו מהפייסבוק:

[video=youtube;-MDEnvaiwz8]

Shachaf Zittoun

חברים שימו לב !! תושבי נווה נוי בפרט, צריכים את עזרתכם !!

בסרטון הבא נראים שני ילדים שיכורים לחלוטין, עוברים ליד הרכב שלי (סיאט איביזה אדומה), בעוברם ליד הרכב, אחד מהם, תוך שהוא מתנדנד ומדבר בטלפון, בעט ברכב (דקה 00:35) וכתוצאה מן הבעיטה נתלשה מראת הצד והתנפצה, הנזק יקר מאוד מכיוון שעם המראה נתלש גם מנגנון הקיפול והכיוון שלה.

לכולנו נמאס מהתופעה שהולכת וגוברת בשכונה, שכוללת ונדליזם והרס בלי סיבה, הרעלות כלבים פריצות לבתים ועוד.. אם מישהו מזהה את הילדים, או אפילו אחד מהם, כל פרט הכי קטן יעזור.

אפשר ליצור קשר גם באופן חסוי או בפרטי או בטלפון 0585858524.

מדובר כמובן בבאר שבע.

פורסם
אומנם לא ממצלמת רכב, אבל נשתף אתכם במשהו מהפייסבוק:

[video=youtube;-MDEnvaiwz8]

מדובר כמובן בבאר שבע.

לך לשם שבוע אחר כך, ותהיה שם באיזור בערך באותם הזמנים, הוא כנראה יעבור שם. תזהה אותו גם לפי הנעליים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...