Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים שהסיבוב הזה מקורצף.

אני לא מבין מה הבעיה לסלול אספלט נורמלי ולחסוך שם את כל התאונות בחורף.

משום מה לראש העיר יותר חשוב לבנות כיכרות בכל במקום אפשרי

פורסם
כל הכבוד.

לגבי הקרצוף, ההחלקות הן בגללו. טעות נוראית לחשוב שזה עוזר. להיפך-יש פחות שטח מגע בין הכביש והצמיגים ואם מוסיפים לחגיגה גם מים, אז בכלל..

ו ESP הגיע למזדה רק ב 2009.

אתה טועה. המערכת שהתווספה ב-2009 היא ה-BAS (מערכת שמגבירה את עוצמת הבלימה בעת בלימת חירום), ולא ESP, שהיתה קיימת כבר מ-2004 (טוב, לא מדובר ב-ESP אלא ב-EBD, מדובר בשתי מערכות די דומות).

פורסם

אייל כל הכבוד, אבל כדי לשמור על חייך אף פעם אל תפנה את גבך אל התנועה (מ-1:52 בסרטון), יכול להגיע נהג לא מרוכז חס וחלילה ולא לשים לב אליך, במיוחד שזה אחרי סיבוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני לא חושב שעשיתי משהו מיוחד ואני מצפה מכל אדם גם אם הוא לא בתפקיד לעצור ולסייע אבל בכל זאת תודה על הברכות :-P

אין בעד מה (בירכתי בלב :) ).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא סרטון שלי, סרטון שרץ בפייסבוק:

כל הכבוד לתגובה של הנהג עם המצלמה.

ואו הוא היה ממש קרוב לגדר הפרדה. תגובה יותר מאוחרת ב0.1 שניה או כביש טיפה יותר מחליק והוא היה נכנס בו במהירות די גבוהה, סרטון מפחיד.

פורסם

ככה נהרג טל שביט ז"ל. נהגים שנוהגים בכזו קלות דעת לא צריכים בכלל להיות על הכביש. רוצח פוטנציאלי.

פורסם
ככה נהרג טל שביט ז"ל. נהגים שנוהגים בכזו קלות דעת לא צריכים בכלל להיות על הכביש. רוצח פוטנציאלי.

אשכרה זה הדבר הראשון שעבר לי בראש

שיחזור ממש מלא שת תאונת טל"ש ז"ל.

פורסם

שיחק אותה הנהג המצלם,במקרה הזה אני חושב שהנהג שהתפרץ לנתיב היה ז''ל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן כל הכבוד לנהג עם המצלמה.

הוא גם היה יכול להכנס בקלות ב"זברה" של המפריד נתיבים וגם להסתכל מייד במראה השמאלית כדי לראות שהוא לא נכנס באף אחד שמגיע בנתיב משמאלו.

פורסם

לא הבנתי מה לעזזאל הוא ניסה לעשות. אם הוא רצה להמשיך ישר במחלף, שהוא היה מגיע לשם הוא היה כבר ב180 מעלות לכיוון של התנועה. אולי נסיון משולב להונאת ביטוח והתאבדות ? :shock:

פורסם
לא הבנתי מה לעזזאל הוא ניסה לעשות. אם הוא רצה להמשיך ישר במחלף, שהוא היה מגיע לשם הוא היה כבר ב180 מעלות לכיוון של התנועה. אולי נסיון משולב להונאת ביטוח והתאבדות ? :shock:

הוא ניסה לעשות פרסה כדי לחזור לכביש הראשי.

מאחל לאדם הזה שישללו לו את הרשיון לצמיתות. בגלל אנשים כמוהו נהרגות משפחות על כלום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...