Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה לי אליך לLS430W יש את אותך בעיות עם כרטיסי MICRO SD כמו לכל שאר המשפחה(LS400W, LS300W)?

למצלמות אין בעיות עם כרטיסי זיכרון של חברות מוכרות כגון SanDisk, ADATA, Transcend

לפעמים כרטיסי זיכרון זולים שקונים באיביי לא עובדים. היצרן אגב ממליץ על Class 6 ומעלה.

פשוט תרכוש כרטיס זיכרון איכותי..

פורסם
לLS300W ולLS400W יש בעיה ידוע בכל מה שנוגע לתמיכה בכרטיסי MICRO SD 32GB CLASS 10 של SANDISK, גם עם TRANSCEND אבל הוא עושה פחות בעיות, אני יודע שכרטיסים של SAMSUNG גם עובדים בסדר.

http://forum.dashcamtalk.com/threads/dod-ls300w-tiotech-gt300w-sd-card-compatibility.1600/

זה תלוי בגרסת הקושחה של המכשיר. ייתכן שהבעיה קיימת בגרסאות הישנות יותר של LS300W.

אנחנו משווקים בישראל מצלמות LS300W ו-LS430W ותמיד מוכרים וממליצים על כרטיסי SanDisk Micro SD Ultra.

אף פעם לא היית בעיה ללקוח שלנו עם כרטיס SanDisk.

גרסת הקושחה במכשירי ה-LS300W שלנו היא LS300W 1309130RU3E00 EC

במכשירי LS430W (שנמכרים הרבה יותר מ-LS300W בישראל) גרסאות הקושחה:

LS430W G1311060EN3E00 EC

LS43OW G1309060TC3E00 EC

פורסם

בפניה לקריית ביאליק לכיוון הקריון שיוצאים מהעוקף קריות שמו תמרור עצור חדש במקום שעד היום היה זכות קדימה ולפני כמה שבועות נתיב האצה.

רק אחרי שעברתי את התמרור קלטתי אותו בזווית העין והחלטתי לעצור ואז בדיוק ראיתי שמשטרת ישראל כבר עלתה על הבעיה פה והציבה שוטר שיתפוס עבריינים שרגילים שיש שם זכות קדימה, מעניין כמה אכלו אותה שם בסרטון כבר רואים אחד.

[video=youtube;JxGYmvQ-w4I]http://www.youtube.com/watch?v=JxGYmvQ-w4I

פורסם
יודע מה?

עם כל חוסר ההסכמה שלי באשכול הזה עם m3x7r3m3, הוא צודק הפעם.

אתה מבין כמה מסובך לשנות חוקי תנועה כדי לאפשר זכות מועדפת לנהגי אוטובוסים (במדינה כמו שלנו)?

קודם שנהגי אוטובוסים / הסעות ורכבים פרטיים יתנהגו כמו בני אדם ואז נדבר על שינויים כמו שאתה מציע.

בארה"ב (למשל), כאשר יש אוטובוס תלמידים שמעלה או מוריד ילדים, אסור לעקוף אותו בשום פנים ואופן! (זה חוק שם)

צפה בסירטון הבא שאני מתבייש להודות - צולם בארץ, בבוקר.

שים לב לשומרי הבטיחות, נהג הסעות וסתם ברברים אחרים על הכביש:

ו...?

קצת קשה אז לא עושים?

הבעיה היא לא בנהגי האוטובוס. הם מתאימים את עצמם לשאר משתמשי הדרך. אם אין דרך "לחנך" אותנו, אז רק חוקים יעזרו...

פורסם
בפניה לקריית ביאליק לכיוון הקריון שיוצאים מהעוקף קריות שמו תמרור עצור חדש במקום שעד היום היה זכות קדימה ולפני כמה שבועות נתיב האצה.

רק אחרי שעברתי את התמרור קלטתי אותו בזווית העין והחלטתי לעצור ואז בדיוק ראיתי שמשטרת ישראל כבר עלתה על הבעיה פה והציבה שוטר שיתפוס עבריינים שרגילים שיש שם זכות קדימה, מעניין כמה אכלו אותה שם בסרטון כבר רואים אחד.

מקום בעייתי בגלל עבודות בכביש.

בצוך חיפה יש שתי פניות דומות שמצויידות ברמזור נפרד לפונים ימינה - מפרויד לחורב ומדרך הים להנשיא. נהגים שרגילים לפניה ימינה ללא רמזור נוטים להתעלם מהרמזורים ולהדחף לתוך תנועה שוטפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחילו לראות את הקטע החל מדקה 8:07,לפני זה לא קורה כלום.

שני ילדים על אופניים מתפרצים לאמצע הכביש בלי להסתכל וכמעט נדרסים.הנהג צופר להם ,בולם במהירות ועוצר כמעט ברגע האחרון במרחק מטרים בודדים מהם.

פורסם (נערך)

מנסיון עם ההשתלבות הנ"ל, יש הצדקה מלאה לעצור (לפחות עד לרגע בו יוסדר מחדש נתיב ההאצה). רכבים הבאים משמאל מגיחים למקטע הנ"ל במהירויות של 70+ קמ"ש, למרות שיש תמרור שמורה על כניסה לדרך עירונית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
מנסיון עם ההשתלבות הנ"ל, יש הצדקה מלאה לעצור (לפחות עד לרגע בו יוסדר מחדש נתיב ההאצה). רכבים הבאים משמאל מגיחים למקטע הנ"ל במהירויות של 70+ קמ"ש, למרות שיש תמרור שמורה על כניסה לדרך עירונית.

מסכים איתך שעדיף ואף רצוי לעצור קודם. להיות חכם ולא צודק.

פורסם
מקום בעייתי בגלל עבודות בכביש.

בצוך חיפה יש שתי פניות דומות שמצויידות ברמזור נפרד לפונים ימינה - מפרויד לחורב ומדרך הים להנשיא. נהגים שרגילים לפניה ימינה ללא רמזור נוטים להתעלם מהרמזורים ולהדחף לתוך תנועה שוטפת.

נכון זה מקום בעייתי ודי מסוכן להשתלב שם ברגע שיש תנועה, אבל הקטע הוא ששמו תמרור עצור חדש במקום שהיה בו תמרור זכות קדימה וביחד עם התמרור שמו ניידת סמויה ושוטר חמוד.

איפה צריך לעצור בכלל? אין קו עצירה, סתם מגעיל הקטע הזה.

אני הייתי שנייה מלקבל דו"ח בדיוק שקלטתי את התמרור ועצרתי קלטתי את השוטר מסתכל עלי ומחכה, אנשים רגילים שיש שיש שם תמרור זכות קדימה ובאופן טבעי משתלבים ולא עוצרים אם אין תנועה.

וגם התנועה שם לא שוטפת יש רמזור שמתחלף כל כמה שניות לירוק ואז חזרה לאדום והכביש ריק, אין שם הצדקה לתמרור עצור.

והנה סתם בנאדם מגעיל שהרס למשהוא את היום.

כשאני עברתי לידו הוא כבר פגע ברכב שמאחוריו ואז בצילום האחורי אפשר לראות שהוא עוד מנסה להתיישר ונותן עוד גז אחורה.

בקיצור 99% שהוא השאיר מתנה לא נעימה לבעלים המסכנים של הרכב הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=U1nlYNKrpao

פורסם
נכון זה מקום בעייתי ודי מסוכן להשתלב שם ברגע שיש תנועה, אבל הקטע הוא ששמו תמרור עצור חדש במקום שהיה בו תמרור זכות קדימה וביחד עם התמרור שמו ניידת סמויה ושוטר חמוד.

איפה צריך לעצור בכלל? אין קו עצירה, סתם מגעיל הקטע הזה.

אני הייתי שנייה מלקבל דו"ח בדיוק שקלטתי את התמרור ועצרתי קלטתי את השוטר מסתכל עלי ומחכה, אנשים רגילים שיש שיש שם תמרור זכות קדימה ובאופן טבעי משתלבים ולא עוצרים אם אין תנועה.

וגם התנועה שם לא שוטפת יש רמזור שמתחלף כל כמה שניות לירוק ואז חזרה לאדום והכביש ריק, אין שם הצדקה לתמרור עצור.

באין קו עצירה - עוצרים את הרכב במקום שרואים את התנועה החוצה - בדיוק כפי שעשית

במידה ויש מעבר חצייה (כפי שיש כאן) -עוצרים רק עם יש הולכי רגל לפני המעבר ואחר כך ממשיכים עוצרים גם במקום שבו רואים את התנועה החוצה.

וההרגל הוא אם כל חטאת, זה לא שהשלט מתחבא בפינה ולא רואים אותו.

פורסם
נסה לא לתת זכות קדימה לאוטובוס במדינה כמו שויצריה. בעצם - עדיף שלא תנסה. זו התגרות בחק, והשויצרים מאוד לא אוהבים את זה.

מכל מקום - אני הבנתי שנתיב אקספרס היו אמורים להיות מוחלפים ביקנעם - אבל משום מה טרם הוחלפו.

כשיש ז"ק אני לעולם אתן אותה.

כשאין לרכב ז"ק והז"ק היא שלי אני אבחר למי אני נותן להשתלב ולמי לא.

אצלי מקבלים זכות להשתלב אלה שעומדים בצד ומאותתים כחוק, אלה שנדחפים מגלים מהר מאוד שאני רואה אותם מקילומטרים, אני מזהה אותם, אני מתכנן קדימה הרבה יותר טוב מהם, ובנוסף להכל גם האינסטינקטים שלי יותר טובים משלהם.

יותר ברור מזה אני לא יודע להתבטא. סליחה :)

אתה מצד אחד אומר "אני לא מצדיק" אבל בהמשך המשפט אתה מצדיק. למי להאמין? לדוקטור ג'קיל או מיסטר הייד?

דווקא אני מצדיק בריונות של רכבים כבדים כי הם צריכים להתמודד עם אוכלוסייה קשה (רכב קל) .

כול נהג רכב קל , שיעשה בדק בית אצלו לפני שהוא מחפש אשמים .

האוכלוסיה הכי קשה על הכביש זה נהגי אוטובוסים ומשאיות, By Far הרבה לפני כל אוכלוסיה אחרת.

חוץ מזה אני שומר על החוק ומצפה מהנהגים מסביבי לשמור על החוק, על אחת כמה וכמה כשזה מישהו שהפרנסה שלו תלויה ברשיון שלו.

אשמים יש משני הצדדים, יש נהגים שנוהגים כמו חרא בכל גודל של רכב.

על נהג הרכב הכבד המכיל עשרות נוסעים באחריותו של הנהג לנסוע כמו שצריך ולא לסכן אותם.

+1 ואוסיף ואומר שזה סופר-בזיון שנהג אוטובוס, שמקבל משכורת על הבאת נוסעים מא' לב' בצורה בטוחה נוהג בצורה כזאת.

אילו אחד כזה היה נשפט בפניי הייתי שולל לו לתקופה ארוכה מאוד רשיון לרכב ציבורי.

אי אפשר, אנגליה זה לא פה !

כשמצדיקים בריונות בכביש (ולא משנה מאיזה צד) זה בחיים לא יהיה אנגליה. אפילו לא אנגולה.

מכיוון שידוע לכולם שרק אתה צודק, אני לא נכנס איתך לשום דיון.

רק תבדוק מה קורה בארה"ב וכמו שהציעו גם בשוויץ.

שאלה לגיטימית - אתה מציע להחריג רכב ציבורי מלתת זכות קדימה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
צודק.

הרי הנהגים ה"מקצועיים" של רכבים כבדים הם אוכלוסיה ששומרת חוק (מתמרורים, דרך רמזורים וזכות קדימה ועד כמות מטען חוקית).

+1, לא לדבר בכלל על דברים פעוטים כמו מספר שעות נהיגה רצופות וכו'.

יודע מה?

עם כל חוסר ההסכמה שלי באשכול הזה עם m3x7r3m3, הוא צודק הפעם.

אתה מבין כמה מסובך לשנות חוקי תנועה כדי לאפשר זכות מועדפת לנהגי אוטובוסים (במדינה כמו שלנו)?

קודם שנהגי אוטובוסים / הסעות ורכבים פרטיים יתנהגו כמו בני אדם ואז נדבר על שינויים כמו שאתה מציע.

בארה"ב (למשל), כאשר יש אוטובוס תלמידים שמעלה או מוריד ילדים, אסור לעקוף אותו בשום פנים ואופן! (זה חוק שם)

צפה בסירטון הבא שאני מתבייש להודות - צולם בארץ, בבוקר.

שים לב לשומרי הבטיחות, נהג הסעות וסתם ברברים אחרים על הכביש:

וזו בדיוק הסיבה שנהג רכב ציבורי שמתנהג ככה צריך להישלח לכלא, ולאבד את רשיון הרכב הציבורי שלו לצמיתות.

לא מספיק שהוא מחרבן במקום שבו הוא אוכל, לא מספיק שהוא מסכן אנשים שמשלמים על השירות הסעות, אלא הוא מסכן ילדים!

עם כמה שאני מסכים איתכם שהילדים היו יכולים להיות ברורים יותר בכוונותיהם לנהגים, אותי עדיין ללמוד שלא עוקפים רכבים שעומדים במעבר חצייה בשום פנים ואופן.

וכמו שציטט sperial, זה גם אסור בתקנות התעבורה.

רואים את השלט מרחוק, וכמו שאמר טרונצ'ו לפניי, ההרגל הוא אם כל חטאת.

באותה מידה יכול לבוא מישהו ולעבור ברמזור אדום כי הוא רגיל שאין שם רמזור, או לדרוס ילד כי הוא רגיל שאין שם מעבר חצייה.

ו...?

קצת קשה אז לא עושים?

הבעיה היא לא בנהגי האוטובוס. הם מתאימים את עצמם לשאר משתמשי הדרך. אם אין דרך "לחנך" אותנו, אז רק חוקים יעזרו...

לא לא לא, זה בדיוק הפוך - קצת קשה לנהגי האוטובוס אז לא עושים?!

החוקים והתקנות קיימים, צריכים לאכוף אותם ובקשיחות הרבה יותר משמעותית כלפי נהגי רכב ציבורי.

מה כל הרעיון? להוציא רשיון לרכב ציבורי מותנה בכל כך הרבה דברים:

* רשיון על רכב פרטי

* קורס (כולל עזרה ראשונה, כיבוי אש, אנגלית, וכו' וכו')

* בדיקות במכון

* אישור רפואי

אבל על כל עבירה שהנהג רכב ציבורי עושה הוא שולף את הקלף "אבל זה הפרנסה שלי" בבית המשפט, כאילו זה מהווה הגנה כלשהי, ומשום מה מקבלים את זה.

בהוצאת הרשיון הרף להוצאת רשיון ציבורי גבוה פי כמה וכמה מרשיון לרכב פרטי, אבל בבית המשפט נראה שרף הענישה נמוך באותה מידה.

איפה השופט שיגיד לאחד כזה "היית צריך לחשוב על הפרנסה שלך לפני שעשית את העבירות החמורות האלה"?

בכלל מקובל עליכם שאתם שולחים את הילד באוטובוס מכל סיבה שהיא והנהג מתנהג בצורה כזאת על הכביש?! שהוא מסכן ככה את החיים של הילד שלכם?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה מצד אחד אומר "אני לא מצדיק" אבל בהמשך המשפט אתה מצדיק. למי להאמין? לדוקטור ג'קיל או מיסטר הייד.

לאליעזר בן יהודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...