Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
^^

לפחות הוא אותת... ;)

כן, לפחות זה... :)

בקשר לסרטון השני עם התאונה, לא הבנתי מאיפה הרכב הגיע... הגיע ישר וזה היה שטח מת מצדו של נהג הלנטיס? הזוי.

פורסם (נערך)

הזוי לחלוטין. אין כל זכר לרכב הפוגע, הצל שלו מופיע פריים אחד או שניים לפני הפגיעה (משמאל ללנטיס).

התנועה של הלנטיס נראית רציפה, אבל נראה שהוא מסתיר את הכביש הנגדי ללא יותר מ-1-2 שניות, מה שאומר שאם אין עריכה הרכב הפוגע נסע מהר מאד.

כיוון שמקור הסרט בצינור - יתכן שנערך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

סך הכל הרכב הפוגע מוסתר על ידי רכב שנמצא 2 רכבים לפני הרכב המצלם, לא מן הנמנע שהגיע במהירות. יתכן גם ששדה הראיה במקום בעייתי, בדיוק בגלל זה יש שם תמרור עצור.

אני רואה עוד אחת משתי אפשרויות או שילוב:

הרכב הפונה חשב שהרכב הפוגע יפנה ימינה.

הרכב הפוגע עבר מהמסלול השמאלי למסלול הימני כדי לחמוק/להתרחק מהרכב הנפגע ואילו הרכב הנפגע יצא במהירות וחשב שיספיק לעבור לפני הרכב שנסע במסלול השמאלי. בגלל זה אולי לא רואים את הרכב הפוגע בצילום.

בכל מקרה הרכב הנפגע לא העריך נכון את המצב, היה צריך לראות את הרכב הפוגע ולא נתן זכות קדימה.

יפה שנפתחו כריות האוויר ועוד יותר יפה שנראה שהנוסע הימני יצא ללא פגע!

עריכה: רואים שבאמצע הפנייה המאזדה מבחינה ברכב ומאטה/עוצרת וגם כן רואים את צל הרכב הפוגע רגע לפני הפגיעה.

גם השניות רצות באופן תקין (לא שזה בעיה לזייף את זה) אבל באופן כללי אני לא מוצא בסרטון שום פלא אל-טבעי ולא נראה שנעשתה כאן עבודת עריכה. ובקיצור: היד שלכם קצת קלה על ההדק בשימוש במילים "הזוי" ו"נעשתה עריכה".

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

אני מסכים לחלוטין שהסביר ביותר הוא שמה שקרה היה שהרכב הפוגע נסע מהר מאד, נהג הרכב הנפגע או שלא ראה אותו או ששגה בהערכת מהירותו, והרכב הפוגע הוסתר מהמצלמה על ידי הרכב הנפגע באותן 1-2 שניות שהיה בזוית הראיה של המצלמה.

מכל מקום - כיון שהניסיון מראה שיש לא מעט סרטים מפוברקים ברשת אני נותר חשדן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא פשוט חשב שהוא נוסע על הרכב "בחזרה לעתיד",רק שהוא לא התרומם מספיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני מאשים את גלגלצ :smile:

גלגל"ץ מאוד בעייתיים, בלילה שמים שירים כל כך שקטים שבקלות אפשר להרדם.

מחזק,בגלל זה עברתי מזמן לרדיוס 100FM,בלילה נותנים שירים מעולים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
גם אני כמה שהשתדלתי, ועברתי כמעט תמונה לאחר תמונה, זה נראה כאילו הרכב מגיע משום מקום.

זה ממש בכניסה לעיר שלי (ראש העין)

מאיפה שהגיח הרכב כמעט ואי אפשר לראות מכיוון שזאת עלייה חדה

מאוד קשה לראות רכבים כשאתה פונה שמאלה...זווית בעייתית מאוד

פורסם

נוסעים אחד אחרי השני בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, אסור לעקוף. מלפניי משאית שמכתיבה את מהירות הנסיעה.

נהג קורסה מחליט לנצל טוב את מנוע ה- 1.4 ליטר שלו, מחליט לעקוף מנתיב פניה שמאלה ועל נתיב השתלבות, ומדביק את הגז לרצפה.

אני כשראיתי עוד במראה שהוא יוצא לעקיפה המוזרה הזו, הורדתי את הרגל מהגז ונצמדתי לימין כדי לתת לו לעקוף. חבל שהוא לא נפל על ערס שהיה לוחץ על הגז ולא נותן לו להשלים את העקיפה.

[video=youtube;-TDJPkoXBQM]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...