Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד אומרים שהפיאסטה 1.4 עגלה.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נוסעים אחד אחרי השני בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, אסור לעקוף. מלפניי משאית שמכתיבה את מהירות הנסיעה.

נהג קורסה מחליט לנצל טוב את מנוע ה- 1.4 ליטר שלו, מחליט לעקוף מנתיב פניה שמאלה ועל נתיב השתלבות, ומדביק את הגז לרצפה.

אני כשראיתי עוד במראה שהוא יוצא לעקיפה המוזרה הזו, הורדתי את הרגל מהגז ונצמדתי לימין כדי לתת לו לעקוף. חבל שהוא לא נפל על ערס שהיה לוחץ על הגז ולא נותן לו להשלים את העקיפה.

[video=youtube;-TDJPkoXBQM]

די נפוץ בקטע כביש זה, אני לא מופתע. :roll:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
נוסעים אחד אחרי השני בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון, אסור לעקוף. מלפניי משאית שמכתיבה את מהירות הנסיעה.

נהג קורסה מחליט לנצל טוב את מנוע ה- 1.4 ליטר שלו, מחליט לעקוף מנתיב פניה שמאלה ועל נתיב השתלבות, ומדביק את הגז לרצפה.

אני כשראיתי עוד במראה שהוא יוצא לעקיפה המוזרה הזו, הורדתי את הרגל מהגז ונצמדתי לימין כדי לתת לו לעקוף. חבל שהוא לא נפל על ערס שהיה לוחץ על הגז ולא נותן לו להשלים את העקיפה.

...

זה קורסה או פיאסטה?

8)

פורסם

פיאסטה בת 3-4. קודם כל הישבן הטיפוסי, באמצע הסמל האליפטי של פורד, וכמובן מספר שמתחיל ב-5 ונגמר ב-71, מההקצאות של דלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה קורסה או פיאסטה?

8)

פורד פיאסטה, טעות שלי.

פשוט היה קטע דומה עם אופל קורסה באותו הצבע וחשבתי שהעלתי את הסרטון עם הקורסה. אני לא מעלה את כל הסרטונים כי אין לי כוח, אני בוחר מדגם מייצג.

פורסם
Like a boss im my mercedes

האיש הזה פסיכופט.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
Like a boss im my mercedes

את הסרטון הזה בו מופיע הרכב מ"ר 83-333-15 יש להפנות לגורמים הרלוונטים.

במדינה מתוקנת בעל הרכב היה צריך להשפט על דבר כזה או להוכיח שמישהו אחר נהג ברכב באותו הזמן ואז הנהג יועמד לדין.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ברגע הראשון חשבתי שחסמו אותי או משהו כי קיבלתי את הדף עם החוקים של הפורום.

כנראה פעם ראשונה שאני מגיב בפורום המחודש.

לעניינינו:

רכב עוקף מימין ונכנס בכח.

חוקים? זכות קדימה?

למי אכפת?

פורסם

עדיף היה לתת לו להיכנס . שום דבר לא שווה אם הוא היה נכנס ברכב שלך עם הטרנטה שלו .

אני אישית לא אוהב לקחת סיכונים כאלה כי לאנשים לא אכפת מעוד מכה \ תאונה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...