Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

זה לא סרטון או משהו אלא כמה תמונות היום מהעבודה

(למי שמעוניין זהו רכב אודי A3 שנת 2003 נראה לי...החבר שעבד איתי מכיר את הבנאדם ואמר שיש לו קומבינה באגן שמן וזאת התוצאה)

IMG_3615.jpgIMG_3617.jpg

IMG_3616.jpg

פורסם

אני מניח שנהג האמבולנס רצה לנקום ברכב שחתך אותו(חדי העין ישימו לב למזגזג מקדימה), ולא חישב נכון את המרחק והמהירות עד הפניה.

פורסם (נערך)

כמה דברים מהזמן האחרון:

טיילת בכביש בין עירוני: האישה המפורסמת עדיין ממשיכה להתהלך עם הגב לתנועה על נתיבי נסיעה בצומת התשבי. אין שכל אין דאגות:

[video=youtube;5tBclw8yj-c]

כשאומני נוסעים, הבלמים נלחצים: אוטובוס של "אומני אקספרס" מפגין ביצועים מעולים בכל הקשור להתפרצות פעמיים לנתיבי נסיעה תפוסים ופניות ללא איתות פעם אחר פעם. נהג רכב ציבורי. מזל שיש לנו בלמים...

(ואין צורך לנהל פה דיון של 500 תגובות על זה שהנהג מסכן כי נוהג ברכב גדול וכבד ואנחנו צריכים להתחשב בהוד מעלתו, ושעלינו לרדת מהמכוניות ולנשק לו את הגלגלים... שימתין בתחנה גם עד מחר!)

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

שום דבר מבלבל, רק נהג ששם Zין על כל העולם. גם החלפת הנתיבים הגסה, גם ההתעלמות מהאור האדום - אני ואפסי עוד.

ד"א - אם הוזכרה חיפה היום נתקלתי במישהו שעשה בדיוק אותו הדבר בדרך ההגנה ברמזור של קרית שפרינצק. הרמזור התחלף לאדום, אבל הוא לא ראה שום סיבה לעצור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כן יכול לבלבל. לפעמים יש רמזור לנוסעים ישר, לידו רמזור נמוך לפונים שמאלה ומיד רמזור נוסף לנוסעים ישר.

תוסיף למשוואה כביש עמוס יחסית ונהג מבולבל שרק מנסה להגיע ליעד בעזרת GPS.

עריכה: הסתכלתי שוב בסרטון, זה לא נראה כמו המקרה שאני מתכוון אליו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הנהג הבא לקח את Need For Speed לחיים האמיתיים .

הוא חותך באגרסיביות , עובר באורות אדומים , עושה דריפטים , כמעט עושה תאונות וכו' .

דרך אגב הוא כבר לא בחיים !

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...