Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטומטמים,בטח טסו שם במהירות מטורפת,שימו לב כמה מרחק היה בין האופנוען הראשון עד לעדר וגם של השני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר היה לראות את העדר ממרחק רב..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מצאתי ביוטיוב.

תאונת שרשרת של 3 מכוניות בבאר שבע לפני רמזור.

[video=youtube;UOdT4lNkV-8]

האם אתם מעריכים שנגרמו בתאונות האלה גם נזקי גוף מלבד המכה שהם חטפו?!

פורסם
מטומטמים,בטח טסו שם במהירות מטורפת,שימו לב כמה מרחק היה בין האופנוען הראשון עד לעדר וגם של השני.

בשביל לבלום חזק בסיבוב כזה צריך להיות רוכב מאד מאד מיומן, ומה זה מהירות מטורפת?81 קמ"ש? מה שכתבת עכשיו על האופנועים זה מה שישראל ישראלי כותב על חובבי הרכב, תחשוב איך זה מרגיש... i'm just saying

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא נהגתי על אופנוע,אבל לדעתי (ואשמח אם יש פה רוכבי אופנוע שיוכלו להגיד את דעתם) לא הגיוני שלאופנוע כזה לא תהיה מערכת בלמים טובה,אם הם היו נוסעים במהירות נורמלית,אני לא מדבר על 80 אבל אם זה היה 100,ניראה מוזר שמכזה מרחק לא יכלו לבלום,במיוחד האופנוע השני שבלם ממש מאוחר.

נכון לא קונים אופנוע כזה בשביל לנסוע 100 בכזה כביש,אבל זאת כניראה התוצאה.

פורסם
לרגע חשבתי שמדובר בפאביה שפורט...:twisted:

פינוי הלמבורגיני ממקום התאונה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לא ממש CAR DVR, ולא ממש מכוניות, אבל אאוץ'! וזה נראה בישראל.

לא נעים בכלל. לבלום חזק בתוך הסיבוב נראה לי "קצת" בעייתי עם אופנוע.

מה שכן נראה מהסרטון הוא שניתן היה להבחין בעדר ממש מרחוק, בנהיגה תמיד השאיפה היא למבט רחוק אל עבר האיזור אליו פנינו מועדות.

כבר בוידאו ניתן להבחין בעדר ממש בכניסה לפניה. מבט אל תוך הפניה יכל למנוע את התאונה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גם אני חושב שניתן ליראות את העדר, לא בטוח לגבי הרוכב הראשון אבל בטוח שהרוכב השני שם לב והחל ליבלום, אבל כניראה הוא חשב שיצליח לעבור ביניהם ולכן לא הגיעה לעצירה מלאה, לצערו כניראה בשניה האחרונה קפצה כיבשה אומללה מיתחת לגלגליו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לא נהגתי על אופנוע,אבל לדעתי (ואשמח אם יש פה רוכבי אופנוע שיוכלו להגיד את דעתם) לא הגיוני שלאופנוע כזה לא תהיה מערכת בלמים טובה,אם הם היו נוסעים במהירות נורמלית,אני לא מדבר על 80 אבל אם זה היה 100,ניראה מוזר שמכזה מרחק לא יכלו לבלום,במיוחד האופנוע השני שבלם ממש מאוחר.

נכון לא קונים אופנוע כזה בשביל לנסוע 100 בכזה כביש,אבל זאת כניראה התוצאה.

לא נראה שהם נסעו יותר מ100, ושוב, הבעיה היא שהאופנוע יודע לבלום, השאלה היא מה הרוכב יודע, חוץ מזה - אני בתור רוכב לא הצלחתי לזהות את סוג האופנוע שהתרסק אז אולי הוא לא "כזה".

מעבר לזה - ככל הנראה מדובר על רוכבים לא מנוסים, אחרת לא ניתן להבין את הרוכב השני שחשב שהוא מפחיד את הכבש ולא עצר (כי הוא יכל), ולא ניתן להבין למה הראשון לא הסתכל לעומק הפנייה. עניין של טכניקת רכיבה שללא ספק חסרה להם לדעתי.

אין פה שום קשר ל"השתוללות" וכו' - רק לחוסר מזל, של רוכב שחווה אירוע שהוא עוד לא יודע להתמודד איתו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...