Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזיבת מקום תאונה ללא השארת פרטים היא בהחלט עבירה.

במקרה שיש חשש גם לנפגעים אסור לעזוב את מקום התאונה עד להגשת עזרה לפי הכשרת הנהגים המעורבים, או לכל הפחות אם יש צורך בכך הזמנת אמבולנס ו/או משטרה ו/או מכבי אש (אם יש צורך בחילוץ נפגעים).

בו נגיד מקרה כזה ילד קטן שנפגע הוא לא יבקש עכשיו פרטים והוא גם לא יודע אם הוא באמת נפצע כי הוא נסער ומלא באדרנלין.

ונהג מונית שלא בדיוק מעוניין לקרוא למשטרה, אז הנהג מונית רואה שהילד בסדר ואין עם מי לדבר ונוסע לדרכו והילד חוזר הביתה.

אי אפשר לדעת אם יש לילד פציעות פנימיות או זעזוע מוח באותו רגע, וגם זה לא ממש פגע וברח כי הנהג מונית נשאר וראה שהכל "בסדר".

אז תאורטית מה העונש שיכול לקבל הנהג מונית על דבר כזה?

פורסם

וכדי להשלים את הזוועות, גם אוטובוסים זה לא "סטיגמות" אלא עבודה קשה של נהגי אוטובוסים במשך שנים להוכיח לנו את צורת הנהיגה וההתנהגות שלהם (זכות קדימה זה לא בשבילם):

בסרטון האחרון עם האוטובוס אתה ממשיך להתקרב אליו ולהפריע לו להשלים את הפניה, שזה דבר לא פחות חמור מהעבירה שלו. שמור מרחק.

פורסם

אין ספק, ריכוז נהגי הזבל בירושלים הוא הגבוה ביותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המקרים הבאים לא קרו בארץ, אבל הנה מספר GIF's שהיו יכולים להסתיים קצת יותר גרוע.

(כולם צולמו דרך DVR)

anigif_enhanced-buzz-8417-1381176507-66.gif

lucky-people5.gif

זה אפשרי בכלל?!

lucky-people115.gif

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מרחק העצירה הלא כ"כ קטן והזמן שלקח לנהג לבלום מהרגע שהוא ראה את הילד מעיד על כך.

אני רואה שהדיון איתך מגיע ל"אין מוצא" ,אז אשתדל לתמצת :

איך זה שמרחק העצירה הוא לא כל כך קטן ,כשקצה הרכב לא הגיע לקצה מעבר החצייה כשלטעמך הילד לא התפרץ מאחור ?!

מה הקשר לסרטונים שהבאת ?! יש עוד 10 מליון סרטונים ברשת ,של נהגים מחורבנים שאינם נהגי מוניות .מה זה מוכיח ?!

שיש נהגי מוניות מחורבנים ?! ברור שכן כמו שיש נהגים מחורבנים אחרים .

נסה להתמקד במקרה הזה ותראה איך שאתה סותר את עצמך :

מרחק עצירה לא קטן ?! איך ,אם הנער פרץ במעבר חצייה (לדבריך) והרכב לא הגיע לקצה מעבר החצייה ?!

אתה שומע את מה שאתה כותב או שאתה רואה את מה שאתה אומר ?? :lol:

פורסם (נערך)

לדעתי הילד חמור במקרה הזה.

גם חצה את המעבר בלי התראה, גם לא הסתכל בכלל בכדי לראות באם המעבר פנוי, וגם עבר שלא על המעבר עצמו.

לא שנהג המונית טלית שכולה תכלת, אבל מצד שני, מרגע שהילד שבר ימינה (ימינה שלו) ועד לרגע הפגיעה עברו 2 וחצי שניות. נניח והנהג קלט בתוך שניה (שזה זמן התגובה)+ שניה בלימה (שהרי הוא נעמד כמעט במקום ברגע הפגיעה), כך שזה בהחלט תגובה מהירה יחסית לרוב הנהגים בארץ.

ואני רוצה לראות אותכם/ רוב נהגי ישראל מגיבים בכזו מהירות, ובבלימה החלטית כזו.

גילוי נאות: אני לא מתפרנס מנהיגה, וכבר קרה לי פעם שילד קפץ אחרי הכדור בלילה חשוך, המזל שלי היה שהייתי עם אורות גבוהים וראיתי את הכדור. בלי לחשוב וכאוטומט נעמדתי על הבלם+ הקלאץ' ואיך שהרכב נעמד הילד כבר היה לפני הרכב (בריצה) ובמרחק נגיעה (באמצע ירידה מבאמפר+ כביש באיכות סבירה- מינוס).

כמובן שלקח לי זמן להירגע מההלם, אבל מהפרצוף החיוור של אב הילד (שאני מכיר אותו) הבנתי היטב שהילד יקבל יופי של שיעור לחיים.

אגב, הערכת המרחקים במצלמות האלו (כולל המצלמה שבו צולמה הסיטואציה הנ"ל) פשוט גרועה.

יש במצלמות האלו תחושה שהמרחק גדול יותר מאשר במציאות (פנורמה/ עדשת עין דג בכדי להשיג זווית צילום גדולה). אני לא אתפלא אם באמת המרחק היה קטן משמעותית מהנראה בסרטון.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)
]

מרחק העצירה הלא כ"כ קטן והזמן שלקח לנהג לבלום מהרגע שהוא ראה את הילד מעיד על כך.

אני רואה שהדיון איתך מגיע ל"אין מוצא" ,אז אשתדל לתמצת :

איך זה שמרחק העצירה הוא לא כל כך קטן ,כשקצה הרכב לא הגיע לקצה מעבר החצייה כשלטעמך הילד לא התפרץ מאחור ?!

מה הקשר לסרטונים שהבאת ?! יש עוד 10 מליון סרטונים ברשת ,של נהגים מחורבנים שאינם נהגי מוניות .מה זה מוכיח ?!

שיש נהגי מוניות מחורבנים ?! ברור שכן כמו שיש נהגים מחורבנים אחרים .

נסה להתמקד במקרה הזה ותראה איך שאתה סותר את עצמך :

מרחק עצירה לא קטן ?! איך ,אם הנער פרץ במעבר חצייה (לדבריך) והרכב לא הגיע לקצה מעבר החצייה ?!

אתה שומע את מה שאתה כותב או שאתה רואה את מה שאתה אומר ?? :lol:

אני לא אומר שזו אשמת הנהג מונית, אבל הילד היה באזור המעבר חציה לפחות 4-5 שניות לפני שהוא בכלל ניסה לחצות לנהג מונית היה מספיק לזמן לקלוט אותו ולפחות להאט ולהתכונן לבלום, אפשר לראות שלא היו רכבים בתנועה הנגדית של נהג המונית שאולי חסמו לו את שדה הראיה.

הנהג מונית נסע באזור ה50 קמ"ש אם לא יותר והילד ראה שהרכב מולי עצר לו וראה את המונית יחסית רחוקה, כנראה הוא חשב שהנהג מונית קלט אותו ויעצור, או שהוא לא העריך נכון את המרחק והמהירות של המונית,שלפי דעתי ממש לא היו בהתאם לתנאי הדרך באותו רגע.

התאונה הזאת הייתה יכולה להימנע אם הילד היה יותר זהיר, אבל גם אם הנהג מונית היה יותר זהיר ומתחשב בתנועה העמוסה ובמעברי חציה כל צומת ונוסע קצת יותר לאט.

ואין קשר לנהגי מוניות זה יכל לקרות לכל נהג קצת חולמני שלא שם לב לסביבה שלו ונוסע קצת יותר מידי מהר.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם
בסרטון האחרון עם האוטובוס אתה ממשיך להתקרב אליו ולהפריע לו להשלים את הפניה, שזה דבר לא פחות חמור מהעבירה שלו. שמור מרחק.

שים לב לצד ימין (מדרכה / מכוניות) ותראה שעצרתי כמעט מיידית, הזווית מטעה כי האוטובוס כל הזמן זז לכיווני.

תסתכל שוב בסירטון, הפעם גם ב-HD וגם במסך מלא, שים לב מתי המונית מתחילה את הבלימה (כאשר האוטו "פונה" כלפי מטה):

הבלימה מתחילה הרבה לפני מעבר החציה ומסתיימת בערך באמצעו.

לא "מרחק קטן" כמו שאתה מתאר.

נראה לי שאתה קצת משוחד כי אתה נהג מונית ויש כאן (ולא רק) הסכמה שנהגי מוניות הם לא בדיוק דוגמא לאיך נוהגים נכון.

הסירטונים שהצגתי הם רק דוגמית אפסית למה שאני (למשל) נתקל כל יום.

פשוט אין טעם להעלות את הכל כי זה לא יסתיים.

אם אתה מתעקש, אני אתחיל להעלות כל פעם שיש נהג מונית רק כדי שתבין.

פורסם

הבלימה מתחילה הרבה לפני מעבר החציה ומסתיימת בערך באמצעו.

לא "מרחק קטן" כמו שאתה מתאר.

אז אני מבין מדבריך שהילד התפרץ לכביש שלא במעבר חצייה ואפילו "הרבה" לפני .

נראה לי שאתה קצת משוחד כי אתה נהג מונית ויש כאן (ולא רק) הסכמה שנהגי מוניות הם לא בדיוק דוגמא לאיך נוהגים נכון.

אתה מזלזל באינטיליגנציה שלי

הסירטונים שהצגתי הם רק דוגמית אפסית למה שאני (למשל) נתקל כל יום.

פשוט אין טעם להעלות את הכל כי זה לא יסתיים.

אם אתה מתעקש, אני אתחיל להעלות כל פעם שיש נהג מונית רק כדי שתבין.

אתה יכול להיות בטוח שאני נתקל ב"קצת" יותר דברים ממך .

אני מדבר על המקרה הספציפי , ואתה מנסה להחזיר ולהסית את הנושא לדיון על התנהגות נהגי מוניות .עזוב.

יצאתי מהדיון איתך

שא ברכה.

פורסם

יצאתי מחניה ונסעתי לאט(30 קמ"ש), בגלל שסבתא שלי שישבה לידי שתתה מבקבוק(86 מלאו לנערה).

נהג לחוץ צפר ועקף במקום אסור, נהג לחוץ מאחוריו התחיל לצפור גם הוא (אחרי העקיפה של הראשון), תמשיכו לצפור עד מחר אינעל אחותכם.

יש לציין שזה מרכז מסחרי בלב שכונת מגורים ותמיד קופצים שם אנשים לכביש בלי קשר.

פורסם

לא מבין את המפגרים האלה שצופרים מה זה כבר יעזור להם חוץ מלעשות רעש לכל העולם ואחותו.

הייתה צריך לרדת ל10 קמ"ש ולתת לו לזחול אחריך עד לכיכר שם.

פורסם
יצאתי מחניה ונסעתי לאט(30 קמ"ש), בגלל שסבתא שלי שישבה לידי שתתה מבקבוק(86 מלאו לנערה).

נהג לחוץ צפר ועקף במקום אסור, נהג לחוץ מאחוריו התחיל לצפור גם הוא (אחרי העקיפה של הראשון), תמשיכו לצפור עד מחר אינעל אחותכם.

יש לציין שזה מרכז מסחרי בלב שכונת מגורים ותמיד קופצים שם אנשים לכביש בלי קשר.

נראה כי נסעת במהירות שמתאימה לתנאי הדרך. הנהג שעקף אותך ביצע עקיפה בצורה מסוכנת ואחר כך נכנס לכיכר במהירות מהירה מידי שיכולה לגרום לאיבוד שליטה. אני מעריך שזה רק עניין של זמן עד שזה יקרה, רק נקווה שהוא לא ייקח אף אחד נוסף איתו.

פורסם
לא מבין את המפגרים האלה שצופרים מה זה כבר יעזור להם חוץ מלעשות רעש לכל העולם ואחותו.

הייתה צריך לרדת ל10 קמ"ש ולתת לו לזחול אחריך עד לכיכר שם.

אני חייב לציין, מאחורי נסעה פיג'ו 206 אחרי שהלאנסר עקף. הוא צפר, אז פשוט עצרתי ל5 שניות(כי לא היה אף אחד מאחוריו) סתם בשביל להציק לו.

אחרי הכיכר הוא פנה ימינה לצלילי צפירות עצבניות. :lol::lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...