Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא גם הייתה עסוקה בלצפור במקום לאחוז את ההגה. נהיגה מתקדמת והתחמקות ממכשולים בסגנון ישראל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתם לא יודעים שבישראל זכות הקדימה היא למי שצפצף ראשון?

מסכנה התלמידה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
צילמתי עבורכם סרטון קצר וחם מהתנור (לא מ- DVR) של כיכר דו נתיבית ושל הנהיגה בה. שימו לב שאומנם שלא מדובר באותה כיכר, אבל הציורים על הכביש לפני הכניסה אליה זהים.

עדיין, לא כולם יודעים לנסוע בה ויש עבירות של חיתוך נתיבים ופניה לא מהמקום הנכון (למשל העבירה הבוטה של המשאית בשניה 0:37).

אני לא מבין למה אין הוראות רשמיות של איך לנהוג בכיכר כזאת ע"ג תמרורים, לפחות שיהיה תמרור לפני הכניסה לכיכר עם איזה הסבר קטן או משהו. אני בטוח שאנשים לא יודעים שהם מבצעים עבירות.

בסרטון הזה מצעד הטמבלים חוגג (לצד אנשים שכן יודעים לנהוג), אבל יש מקרים של "כמעטים" מדהימים שם.

בכל פעם שאני מגיע למעגל תנועה הזה, לא ראיתי פעם אחת מישהו ששומר על הנתיב שלו.

תמיד באמצע אנשים לוחצים על הגז ושוכחים לשמור על הנתיב.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

סה"כ זה מאוד מאוד קל לשמור על נתיב נסיעה בכיכרות ובכל מקום אחר.

זה פשוט מצריך 2 פעולות שמאוד מסובכות לרוב הישראלים:

1. סיבוב ההגה.

2. איכפתיות והתחשבות.

אתמול נסעתי לאיזור בית שאן וחזרה לירושלים (טעות בפני עצמה בחגים), לצערי לא נהגתי ברכב שלי ולכן לא היתה מצלמה.

היו נהגים שנסעו בשבילי עפר מהר כדי לחסוך פקקים, היו נהגים שעקפו על השוליים (כל זה רגיל וכולנו מכירים).

השיא היה דווקא קרוב לבית בכביש בגין לכיוון דרום:

נהג טויוטה "ישראלי להמדרין" נדחף בכח לנתיב הנסיעה שלי ובתמורה קיבל הבהוב ממני.

ומכאן היה נדמה לי שאני ברוסיה:

כל נתיב שעברתי אליו, הוא נדחף בכח לפניי והאט.

בהמה ארצישראלית מצויה.

למה לא נותנים למצלמות המהירות בבגין לצלם עבירות אחרות?

הייתי עם כל המשפחה ברכב ומה שהיה חסר לי שהבהמה הזו היתה גורמת לתאונה.

פורסם

בכל פעם שאני מגיע למעגל תנועה הזה, לא ראיתי פעם אחת מישהו ששומר על הנתיב שלו.

תמיד באמצע אנשים לוחצים על הגז ושוכחים לשמור על הנתיב.

גם עכשיו איזה רכב ליסינג חתך אותי במעגל התנועה הזה בדיוק. תאמין לי אין לי כוח כבר לעלות את הסרטונים, לעם ישראל יש את שיטות הנהיגה משלו.

פורסם

מה תגידו על זה?

העליתי רק לפני כמה ימים בלימה שעשיתי באיחור שהסתיימה בתאונה קטנה באשמתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525186-%D7%9E%D7%94-%D7%93%D7%A2%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A8

והפעם הסיפור כמעט חזר על עצמו אבל הספקתי הפעם לבלום והפעם אין ספק שאני לא אשם. המכונית מימין לא נתנה לי זכות קדימה בעצור מה שקרה לי יותר מפעם אחת בנסיעה הזאת את זה לא הייתי טורח להעלות. אבל תראו את הנהג שעושה פרסה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...