Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטיח מקורי, כנראה שהוצאתי את השטיח כדי לשאוב מתחתיו לא הידקתי את התופסנים כמו שצריך בחזרה. עד היום הסרטון מהמצלמה של הסיטואציה הזאת שמור לי על המחשב למזכרת, כל פעם כשאני מסתכל עליו אני אומר שהיה לי מזל...

תחשבו איך זה מלחיץ ומבהיל שהרכב מלפניכם בולם, אתם מנסים ללחוץ על הבלם בכל הכוח וזה נלחץ רק קצת! אתם מנסים בכל הכוח, בינתיים אתם מתקרבים לרכב מלפניכם, הרגל כואבת כבר, ועדיין זה לא נלחץ!

להוריד הילוכים ידנית אי אפשר כי אין זמן, להרים בלם יד במהירות כזאת זה מסוכן, אתם לא מבינים למה לכל הרוחות הרכב לא בולם אם הוא עבר טסט חודש קודם... עד שאתם עוצרים אח"כ ורואים מה יכול לגרום שטיח מסכן.

כשהבנתי שמשהו לא בסדר והייתי אמור לעצור כבר ממזמן במצב רגיל, החלטתי לבצע כמוצא אחרון תרגיל התחמקות לתוך נתיב פניה שמאלה שהיה ריק. התיק שהיה על מושב הנוסע עף בתוך הרכב כתוצאה מעוצמת הסטיה.

מאז אני תמיד בודק את השטיח עם הרגל כשאני נכנס לרכב.

פורסם (נערך)
מסכימה

בהתחלה רואים הולכי רגל במעבר חציה שיכולת לעצור להם

אדיבות בכביש.... לפני שאתה בא בביקורת לאחרים יש מה לשפר.. (:

ברוכה הבאה, אבל איפה את רואה הולכי רגל שרוצים לחצות? אני תמיד עוצר להולכי רגל כשזה לא מסכן אותם, הנה עצירה איזו דקה אחרי התקרית הזאת, שמעט נהגים היו טורחים לעצור, אחרי שוידאתי שאין אף אחד בנתיבים שמשמאלי ומאחורי.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם (נערך)

תמיד שאלתם את עצמכם איך נראה נהג משאית גז שעסוק בלסמס? הנה התשובה...

מתחיל בבערך 0:20

עריכה אחרונה על ידי Lenovo

פורסם
יפה מאוד שאתה עוצר לפני מעבר חציה, אך עצירה בכזה מרחק לפני המעבר חציה לא תורמת להבנת הסובבים אותך על כוונתך.

עצרתי ככה בכוונה כדי שהיא תבין שהיא עדיין צריכה להסתכל לפני שהיא חוצה וגם זה נותן יותר שדה ראיה לחוצים ולנהגים.

פורסם

תמיד שאלתם את עצמכם איך נראה נהג משאית גז שעסוק בלסמס?

אל תדאג.

אח"כ, לאחר שהוא ירצח משפחה שלמה (אחד שמתנהג ככה, זו פצצה מתקתקת),

יגידו בביהמ"ש: "יש לו עבר קשה / הוא ממש מסכן / זו הפרנסה היחידה והוא לא יכול לוותר עליה".

לתפארת מדינת ישראל 2014.

פורסם (נערך)

יותר גרוע הוא שגם אם תשלח למשטרה את הסרטון + מס' רישוי ותביא להם את הנהג עד לתחנה התיק יסגר מחוסר עניין לציבור או משהו דומה, מסרטון אני בספק שהוא יתקרב לאזור בית המשפט.

יהיה יותר יעיל לשלוח את הסרטון הזה לחברה שהמשאית עובדת עבורה..

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

מסכים עם יערי. אני מאמין שגם שיחה למספר המודבק על המשאית, אם היו עונים לך, היה מביא לתגובה.

אופציה נוספת היא "אימייל אדום" של אחד מאתרי החדשות הפופולריים. פזגז נמצאת על הכוונת שלהם אחרי פיצוץ הגז בירושלים, וסביר שפניה כזו יכולה לעשות נפלאות. יתכן שגם פניה למשרד התחבורה תניב תוצאות, בעיקר בדיקת הטכוגרף ואולי בחינת הרשיון של הנהג לנהוג במשאית חומרים מסוכנים.

רק דבר אחד - תאר מה שראית ותיעדת, בלי פרשנות. אתה לא יודע אם מדובר בנהג שסימס, שתה אלכוהול או סתם נמצא על ההגה כבר 15 שעות. זה גם ממש לא מ שנה - מה שחשוב הוא שמדובר בנהיגה מסוכנת במשאית מסוכנת במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק ולכן ערכתי את שם הסרטון ביוטיוב.

לצערי לא הצלחתי לתפוס את לוחית הזיהוי ולכן אין טעם בתלונה לפזגז. יש להם עשרות משאיות כאלו.

פורסם

אני לא בטוח. אני מניח שיש להם מעקב אחר המשאיות (לפחות כרטיס עבודה, וסביר שמעקב GPS), ותיעוד של המקום והשעה ייתן להם אינדיקציה טובה, אולי אפילו חד ערכית, מי הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה צודק ולכן ערכתי את שם הסרטון ביוטיוב.

לצערי לא הצלחתי לתפוס את לוחית הזיהוי ולכן אין טעם בתלונה לפזגז. יש להם עשרות משאיות כאלו.

אתה בטוח שבסרט המקורי לא ניתן להבחין בלוחית? ביוטיוב הפריים מוקטן וגם האיכות.

ובכל מקרה יש מספר חברה של הרכב, 575.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...