Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בריונות כביש בחסות החוק: ניידת שיטור קהילתי של עיריית אילת (מספר רישוי 70-422-71), תוקעת נתיב נסיעה לתוך תחנת דלק זמן ממושך, על מנת... לחכות למישהו שיצא מהחנות!

הוא יכול לחכות בחניה, הוא יכול להתקדם, אבל אדון השוטר/פקח/שקר כלשהו מעדיף לשים פס אחד גדול על המכוניות אחריו למרות הצפירות החוזרות והנשנות. הוא הריי שוטר, למה שיזוז? עבריין ובריון כביש בחסות עיריית אילת. מעניין אם אלו אותם אנשים שחונים בחניות נכים.

רואים בבירור שהוא לא עצר ככה סתם באמצע נסיעה קדימה אלא באמצע מהלך רוורס (יציאה מהחניה), בטח השותף שלו שכח איזה משהו או שהם מיהרו. לא הייתי עושה רעש מהעניין הספציפי הזה.

פרסומת של סובארו ברוסית, דרוש תרגום.

[video=youtube;-K-zDK4wrI4]

ראיתי דרך 9GAG לפני כמה ימים, אחד החזקים!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
רואים בבירור שהוא לא עצר ככה סתם אלא באמצע מהלך רוורס (יציאה מהחניה), בטח השותף שלו שכח איזה משהו. לא הייתי עושה רעש.

הוא יכל להמתין על המדרכה מימין, לא לחסום נתיב.

פורסם

ואולי הנהג ציפה שהוא יצא תוך 10 שניות ולא תוך דקה לפי הזמן שרואים בסרטון? אני לא שומע כרגע את הסרטון, אבל האם הנהג הנחסם צפר לו והוא לא זז?

Just daily

פורסם

מכיר את המצב הזה, מהזווית של הקורולה האוטובוס מסתיר את הרמזור הרחוק.

אני במצב כזה מאט או אפילו עוצר בקו עד שאני רואה את סימון הרמזור (נהגים מאחור מתעצבנים כי הם כן רואים).

Just daily

פורסם

נכון האוטובוס הסתיר לה את הרמזור הרחוק, אבל הוא לא הסתיר לה את הרמזור הקרוב שהתחלף לכתום, וכולנו יודעים מה בא אחרי כתום

עזוב את הרמזור, היא כאילו לא שמה לב לרכבים מצד שמאל שהתחילו בנסיעה והיא ממשיכה להתקדם, בסוף היא נעצרה אבל ממש זה מוגזם החוסר קליטה שלה של המצב.

פורסם

לדעתי היא התקדמה בשביל לא לעצור באמצע המעבר חצייה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה היה יכול להיות המצב אם היא לא הייתה ממשיכה להתקדם גם מטר אחרי המעבר חצייה, הסיבה היחידה שהיא נעצרה בסוף היא בגלל הרכבים משמאל שחסמו את הנתיב שלה אז היא חיכתה שהם ימשיכו ואז קלטה שהרמזור אדום.

זאת לפחות דעתי, גם שהרמזור התחלף שוב לירוק היא קיבלה קצת צפצופים כי היא לא זזה בקיצור מקרה אבוד.

פורסם
בריונות כביש בחסות החוק: ניידת שיטור קהילתי של עיריית אילת (מספר רישוי 70-422-71), תוקעת נתיב נסיעה לתוך תחנת דלק זמן ממושך, על מנת... לחכות למישהו שיצא מהחנות!

הוא יכול לחכות בחניה, הוא יכול להתקדם, אבל אדון השוטר/פקח/שקר כלשהו מעדיף לשים פס אחד גדול על המכוניות אחריו למרות הצפירות החוזרות והנשנות. הוא הריי שוטר, למה שיזוז? עבריין ובריון כביש בחסות עיריית אילת. מעניין אם אלו אותם אנשים שחונים בחניות נכים.

^

גיא, התאריך מהיום, אני מניח שהשעה גם כן מכוונת (האם מותאים לשעון קיץ?) האם דיווחת לעיריית אילת?

אני חושב שהחצוף צריך לחפש מקום עבודה אחר, או להינזף קשות (אבל קצת הגזמת עם הצפצופים...).

הועברה תלונה רשמית לעיריית אילת בצירוף הסרטון (כי שום שוטר לא מעל החוק). כשתתקבל תגובה, אם תתקבל, היא תפורסם פה. מצ"ב:

לוח עריכה02.jpg

פורסם

אני לא בטוח שהניידת פיקוח עירוני מכילה בתוכה שוטרים.

ואולי הנהג ציפה שהוא יצא תוך 10 שניות ולא תוך דקה לפי הזמן שרואים בסרטון? אני לא שומע כרגע את הסרטון, אבל האם הנהג הנחסם צפר לו והוא לא זז?

ובכל זאת הציפייה מכל מחזיק רשיון נהיגה (קל וחומר מי שנוהג לפרנסתו, עוד יותר קל וחומר מי שנוהג ברכב ייצוגי למשל של עירייה או רשות) שיידע את משמעות התמרור 818:

אבני שפה צבועות אדום לבן:

אסורה כל עצירה או חניה של רכב בכביש שליד אבני השפה, אלא אם הדבר דרוש למילוי הוראות כל דין.

זה נהג שאסור שיהיה על הכביש, על אחת כמה וכמה ברכב ייצוגי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוצ"ש, חוזרים הביתה בערב.קטנוען מגיע משמאל לתנועה, תוך שהוא מדבר בנייד שלו (דיבורית, שמעתי אותו כשחלף לידי). אלא מה? צריך גם להסתכל על הרמזור, לא? הבחור שלנו לחלוטין מרוכז בשיחה, בא לעצור לפני האופל בדיוק כשהרמזור מתחלף לצהוב-בדרך-לירוק, ועוד מסתכל הצידה, בכלל לא על הרמזור.

אם לא התגובה המהירה של נהג האופל, שבכלל לא שם לב לקטנוען, הוא היה נמרח על הרצפה:

http://www.youtube.com/watch?v=FFvYN88uUQ4.

פורסם

ממש אדיוט ומתאבד בו זמנית.

קרה לי מקרה דומה מאוד עם נהג אופניים שהתפרץ לי לנתיב מימין.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...