Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצ"ב בקובץ תמונה (צילום מסך) את תגובת עיריית אילת לסרטון.

אתם מבינים? הפקח "לא שם לב", אבל כל העובדים במתחם כן שמו לב... מעניין. פעם הבאה אצטייד במגפון. כמה חבל שהשוטרים והפקחים עוד לא הפנימו שיש רכבים עם מצלמות שיכולים לתעד את ההתנהגות שלהם בכביש.

במילים אחרות, כל עוד זה לא על "דרך הערבה" לא מעניין אותם איפה הוא מחנה את הרכב.

אתה יכול לכתוב להם בחזרה שהחוק לא מבחין בין כביש ראשי לכביש לא ראשי ולתת להם להתפתל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם המצלמה שלי הייתה קצת יותר טובה, ומותקנת נכון (בגלל מגבלות שונות היא מותקנת על הצד...), הייתי מעלה סרטון שבו תוכלו לראות כיצד נהג מונית חביב לא עוצר בעצור, לפני אי תנועה, ומאלץ אותי לעצור. ואם זה לא מספיק, הוא החליט להיכנס לנתיב שבו הייתי, נגד הכיוון, ולנסוע כמה מטרים בניגוד לכיוון התנועה.

אפילו צפרתי הפעם. כזה עוד לא ראיתי.

מצורפת תמונה להמחשה. הקו האדום מסמל (בערך) את הנתיב של המונית (במציאות היא הייתה יותר לשמאל, בזיגזג יותר מורגש), המונית מסמלת את, ובכן, המונית, והברווז- נחשו לבד.

להמחשה.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום אחר הצהריים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מצ"ב בקובץ תמונה (צילום מסך) את תגובת עיריית אילת לסרטון.

אתם מבינים? הפקח "לא שם לב", אבל כל העובדים במתחם כן שמו לב... מעניין. פעם הבאה אצטייד במגפון. כמה חבל שהשוטרים והפקחים עוד לא הפנימו שיש רכבים עם מצלמות שיכולים לתעד את ההתנהגות שלהם בכביש.

כמו כן שלחנו את העובד לבדיקת שמיעה, תודה על שהסבת את תשומת ליבנו, ושק לנו בת*ת!

לשירותך בכל עת,

עיריית אילת.

בנימה רצינית יותר אוסיף ח.ח. על פנייתך!

אולי הפעם המקרה לא טופל כראוי, אבל בפעם הבאה העובד אולי יחשוב פעמיים לפני שהוא ככה זורק על משתמשי הדרך האחרים.

פורסם (נערך)
אני בספק אם משהו דיבר איתו, אולי מקסימום נו נו נו בסגנון חברי .

במילא העירייה לא תסתכן בלפטר את העובד כי קומץ של אנשים ירצו לעבוד בעבודה כזאת.

הם מקבלים מכות על בסיס יומיומי , וזה למה רואים פקח מתוסכל שחוסם כביש כי ככה בא לו.

במילים אחרות, כל עוד זה לא על "דרך הערבה" לא מעניין אותם איפה הוא מחנה את הרכב.

אתה יכול לכתוב להם בחזרה שהחוק לא מבחין בין כביש ראשי לכביש לא ראשי ולתת להם להתפתל.

כמו כן שלחנו את העובד לבדיקת שמיעה, תודה על שהסבת את תשומת ליבנו, ושק לנו בת*ת!

לשירותך בכל עת,

עיריית אילת.

בנימה רצינית יותר אוסיף ח.ח. על פנייתך!

אולי הפעם המקרה לא טופל כראוי, אבל בפעם הבאה העובד אולי יחשוב פעמיים לפני שהוא ככה זורק על משתמשי הדרך האחרים.

אני מאמין (או רוצה להאמין) שאותו פקח שנהג בניידת כבר למד את הלקח שלו. גם אם המנהל שלו קרא לו לשיחה על בסיס חברי, עדיין הוא הסביר לו שזאת התנהגות לא ראויה, ושכדאי להיזהר עם דברים כאלה כי לכולם יש היום מצלמות בטלפונים, וגם לחלק יש גם במכוניות.

טענת הפקח לפיה הוא "לא שם לב" לרכב אחריו מופרכת, הוא יכל לראות אותי במראות ולשמוע את הציפצופים. מצד שני מה הוא יגיד למנהל? "אני הפקח ומותר לי לעמוד גם באמצע הכביש?" במצב כזה כנראה שהוא היה מפוטר על המקום.

מעבר לזה, לפי נוסח התגובה משתמע שמותר לפקח לעמוד איפה שהוא עמד, כי זה כביש פנימי של "שטיפת מכוניות" ולא כביש ראשי. זאת טענה מטופשת, כביש זה כביש, את החוק לא מעניין אם זה כביש ראשי או פנימי. חוץ מזה שזה כביש גישה לתחנת דלק משמאל, השטיפת רכבים ואביזרי רכב זה מימין...

הוא מטומטם גדול, אבל מצד שני אולי הטריגר שגרם לו להתחרפן הוא זה שנסעת בשמאל במהירות של הרכב מימין והוא לא יכל לעקוף.

אין לי מושג, מ30 שניות אי אפשר לדעת בוודאות.

בכל אופן הוא חתיכת מפגר.

היה פקק או לכל הפחות עומס תנועה משמעותי, התנועה בשני הנתיבים זרמה בצורה זהה בדיוק, אין לאיפה לברוח (במצלמות האלה זה תמיד נראה שאני טס). לנהג ההונדה כנראה לא מתחשק להזדחל בפקק כמו כולם, אז הוא מצא פטנטים משלו. ראיתי אותו עוד מהמראה האחורית, עשה אותו דבר עוד לפני שנקלט במצלמה.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יכול להיות אחלה פרסומת למשאיות וולוו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי צריך את ואן דאם כשיש לך סרטון כזה? :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שימו לב שהיתה פגיעה. אומנם קטנטנה, אבל היתה.

לגבי המכולה היא של צים לפי כל הסימנים, הבלימה היתה מצוינת.

לפי מה שראיתי בסרטון דווקא הפרטי פגע במשאית ולא להיפך. המשאית עצרה לפני הפגיעה.

פורסם

וואו איזה מזל יש לגברת הלא כל כך חכמה הזאת כנראה, היא הייתה מרחק של שניית תגובה אחת מנהג המשאית לפני שהיא הייתה מסיימת בבית חולים

2017 Citroen C3 Shine

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...