Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
"אין עניין של צביעות, לשמירה על הימין יש חשיבות בטיחותית ולא כאות מתה." ?

יותר בטיחותי לנסוע קרוב למכוניות חונות עם 0 סיכוי להגיב אם בן אדם או חיה יצא מביניהם מאשר לנסוע באמצע כביש ריק בעיר ? :?

עזוב את הסוויפט כשתענה על זה, שואל בכללי לדעתך.

כן יותר בטיחותי לנסוע קרוב למכוניות חונות.

מה יעזור במקרה שבן אדם או חיה ייצא אם יהיה לך חצי מטר או מטר וחצי של מרחק?

אם היית מצליח לבלום במרחק של מטר וחצי היית מצליח לבלום גם במרחק של חצי מטר מהמכוניות החונות, וגם במרחק של 20 ס"מ.

אבל מה יותר מסוכן? שבן אדם יגיע מהמדרכה השנייה, יסתכל שמאלה וייצא אבל רכב ייכנס בו מצד ימין שלו.

או שרכב יגיע מהכיוון הנגדי ותהיה תאונה חזיתית.

זה הרבה הרבה יותר מסוכן.

אז הרבה יותר בטיחותי לנסוע בצד ימין נקודה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/MainNewscast/allmainNews/Article,152188.aspx?utm_source=News%2BArticle%2B-%2BFacebook&utm_medium=Reshet_Oficial_page&utm_campaign=News_article

משהו שהגעתי אליו דרך הפייסבוק. אנשים מהסוג הזה צריך לחתוך מהכביש, פשוט גועל נפש לסכן ככה חיים.

סליחה, אבל גם הצלם לא מראה חוכמה יתרה. הוא מסכן את עצמו ואת סביבתו, נוסע במהירות מופרזת (כן, 150 קמ"ש הם מהירות מופרזת גם בכביש 6 במזג אויר מצויין), וגם עובר באדום.

שלא יופתע אם גם הוא יספוג ריקושטים (בוצדק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן יותר בטיחותי לנסוע קרוב למכוניות חונות.

מה יעזור במקרה שבן אדם או חיה ייצא אם יהיה לך חצי מטר או מטר וחצי של מרחק?

אם היית מצליח לבלום במרחק של מטר וחצי היית מצליח לבלום גם במרחק של חצי מטר מהמכוניות החונות, וגם במרחק של 20 ס"מ.

אבל מה יותר מסוכן? שבן אדם יגיע מהמדרכה השנייה, יסתכל שמאלה וייצא אבל רכב ייכנס בו מצד ימין שלו.

או שרכב יגיע מהכיוון הנגדי ותהיה תאונה חזיתית.

זה הרבה הרבה יותר מסוכן.

אז הרבה יותר בטיחותי לנסוע בצד ימין נקודה.

נשמע שאתה לא נהג מנוסה או לא יכול לראות תמונה בראש,

המטרה הנוסף שתרוויח מצד ימין יאפשר לך זווית ראיה שונה שתתן לך לראות מבין המכוניות הרבה יותר מוקדם, ותאפשר גם לבן אדם\חיה להגיב יותר טוב.

יפה שאתה מבין בתקנות ומכיר את המספרים שלהן אבל בטיחות היא דבר ראשון.

פורסם

הייתי נזהר לפני שאני כותב על נהג שמחזיק רשיון מעל ל-8 שנים, עם רקורד של 0 תאונות ונסועה של מעל 40K ק"מ בשנה שהוא לא נהג מנוסה.

סתם עצה ידידותית לפני שתהיה פה תחרות השתנה.

תעשה חישוב תראה שמרווח נוסף לא ייתן לך זווית שונה משמעותית למרחק של 10 מטרים ומעלה, מתחת ל-10 מטרים זה לא משנה כל דבר שיתפרץ לך לכביש יהפוך לשטיח בגלל זמן תגובה (במהירות של 50 קמ"ש אגב).

כאילו סבבה אם זה חשוב לך לראות את הפרצוף של מה שאתה עומד לדרוס, יותר מזה זה לא יעזור לך בחיים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נקודה נוספת , נניח אחד מהרכבים החונים פותח דלת בלי להסתכל . אתה עדיין מרגיש חכם גדול לנסוע לפי הציור על הכביש ולא להתאים את עצמך לסיטואציה ?

פורסם

יש כלל אצבע אחד בכביש, רק בשבילו מוסדרת כל התנועה בצד שמאל / ימין (בבריטניה וכו') - תהיה במקום צפוי על פני הכביש.

אתה עדיין מנסה למצוא את הסיטואציה שבה עדיף לנסוע באמצע הכביש ולא בצד ימין?

אז יופי גדול, עדיף שיכנסו בך חזיתית ותדרוס הולך רגל מאחוריו ותהיה במקום כמעט הכי לא צפוי על הכביש וש*זד**נו כולם, כולל זה שנוסע בנתיב הנגדי, כי בז*ן שלך לנסוע על 70 בתוך העיר בכביש צר ולא 50 ולהיות בנתיב שלך.

אבל כשתגרום לתאונה חזיתית, או כשתדרוס הולך רגל (מאחור), תדע בדיוק למה זה קרה לך.

כי על הז*ן כולם, ואתה תסע איפה שנוח לך ולא איפה שבטוח וחוקי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה חושב לפני שאתה כותב בכלל ? :shock:

לא זוכר מה הפעם האחרונה שנכנסו בי חזיתית כשלא היה רכב בכיוון הנגדי, הסברתי כמה פעמים שיש יותר סיכון לדריסה אם אתה נצמד למכוניות חונות, ומה הקשר לנסיעה מהירה בעיר? גם ב50 קמ"ש עדיף לא להצמד למכוניות חונות אם אתה לא מפריע לאף אחד.

הודעה אחרונה שלי בנושא. טיפ לחיים, כשהבנת שדיברת שטויות עדיף להעלם או להודות במקום לנפח אותן לצירוף משפטים הזויים באוויר עם קללות. :wink:

פורסם
יש כלל אצבע אחד בכביש, רק בשבילו מוסדרת כל התנועה בצד שמאל / ימין (בבריטניה וכו') - תהיה במקום צפוי על פני הכביש.

אתה עדיין מנסה למצוא את הסיטואציה שבה עדיף לנסוע באמצע הכביש ולא בצד ימין?

אז יופי גדול, עדיף שיכנסו בך חזיתית ותדרוס הולך רגל מאחוריו ותהיה במקום כמעט הכי לא צפוי על הכביש וש*זד**נו כולם, כולל זה שנוסע בנתיב הנגדי, כי בז*ן שלך לנסוע על 70 בתוך העיר בכביש צר ולא 50 ולהיות בנתיב שלך.

אבל כשתגרום לתאונה חזיתית, או כשתדרוס הולך רגל (מאחור), תדע בדיוק למה זה קרה לך.

כי על הז*ן כולם, ואתה תסע איפה שנוח לך ולא איפה שבטוח וחוקי

ניסוח בוטה משהו, אבל מדויק.

לא זוכר מה הפעם האחרונה שנכנסו בי חזיתית כשלא היה רכב בכיוון הנגדי, הסברתי כמה פעמים שיש יותר סיכון לדריסה אם אתה נצמד למכוניות חונות, ומה הקשר לנסיעה מהירה בעיר? גם ב50 קמ"ש עדיף לא להצמד למכוניות חונות אם אתה לא מפריע לאף אחד.

הודעה אחרונה שלי בנושא. טיפ לחיים, כשהבנת שדיברת שטויות עדיף להעלם או להודות במקום לנפח אותן לצירוף משפטים הזויים באוויר עם קללות. :wink:

היו לי וויכוחים עם m3x7r3m3 כמה דפים אחורה אבל פה הוא צודק לחלוטין.

אין כאן מקום לפרשנות שלך האם ליסוע פה, שם או בכל מקום אחר.

אתה מבחינה חוקית צריך ליסוע רק במקום אחד - בימין הדרך.

לא טוב לך? נהיגה היא זכות ולא חובה. אל תנהג.

אם נהג יחליט "לפתוח עליך דלת" בזמן שאתה נוסע במקום המיועד לנסיעה חוקית, ההוא עם הדלת יישא בתוצאות.

לפי התאוריה שלך האומרת "עדיף לא להצמד למכוניות חונות" אתה פותח כאן את האפשרות שכל אחד יחליט מה מפריע ומה לא לפי דעתו האישית ללא קשר לחוקי תנועה.

וזה ד"א המצב האנרכיסטי היום בכבישים.

"זה לא מפריע לאף אחד אז מה איכפת לך?"

יודע מה?

אכפת לנו! מאוד!

כל יום כאשר אני יוצא מהבית אני נתקל בנהגים כמוך שנצמדים לשמאל ויודע מה קורה?

הם ממשיכים בפראות ואני עוצר ונצמד לימין כדי למנוע תאונה.

למה אני או כל אחד אחר צריך לסבול כי לך יש פרשנות מעוותת לחוק?

או שתיסע בימין (איפה שחוקי) או שלא תנהג בשמאל (איפה שאסור לך ממילא להיות).

פורסם

סלח לי אבל מנקודת המבט של המצלמה אין שדה ראייה מדהים, אז מנקודת המבט של הנהג יש?

איזו עוד סיבה יש לך לא לנסוע בנתיב שלך? להשאיר מרווח מצד ימין כדי שתוכל לנסוע יותר מהר (כתבת את זה בעצמך להזכירך)

כמובן שאפשר לנסוע לאט יותר אבל בשביל להשיג את אותו "מקדם בטחון" הוא היה צריך לנסוע ברבע מהמהירות שהוא נסע אם הוא היה נצמד לרכבים חונים.

והאחרון כאן שדיבר שטויות זה אני, הייתי במקומך בודק את עצמך ואת הטעויות שלך.

ד"א איפה ראית קללות?

בהצלחה בהמשך דרכך, ניפגש בפורום המשפטי כשתבוא להתייעץ "אשמת מי התאונה" כשנסעת עם חצי רכב בנתיב הנגדי, זה רק עניין של זמן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תגידו, כל סרטון חייב להפוך לחפירה באורך 2~3 עמודים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

+10000000000000000000000000000 לנינג'ה.

די! פשוט די! מילא, אם בסופו של אחד הדיונים הללו מישהו היה אומר: "אתה צודק, לא חשבתי על זה כך, תודה", אבל זה בחיים לא מסתיים ככה. זה תמיד הופך לתחרות וויכוחים חסרי תוחלת. אני מבין כשיש ויכוח על סרטון שהסיטואציה בו לא פשוטה, אבל רבאק, כמה אפשר להתווכח על אידיוט שנוסע בנתיב שמאל במקום ימין?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשהעבריין מאשים את זה שנוהג בצורה חוקית שהוא מסוכן, יש כאן בעיה עקרונית וצריך להיכנס לעובי הקורה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תגידו, כל סרטון חייב להפוך לחפירה באורך 2~3 עמודים?

אבל זה ממש מקל למצוא את הסירטונים.

קופצים לעמוד לפוסט הראשון ורואים את הסירטון, אם אין סירטון אתה פשוט קופץ לראש העמוד הבא.

כל זה במקום לגלול ולחפש איפה הסירטון :lol:.

+10000000000000000000000000000 לנינג'ה.

די! פשוט די! מילא, אם בסופו של אחד הדיונים הללו מישהו היה אומר: "אתה צודק, לא חשבתי על זה כך, תודה", אבל זה בחיים לא מסתיים ככה. זה תמיד הופך לתחרות וויכוחים חסרי תוחלת. אני מבין כשיש ויכוח על סרטון שהסיטואציה בו לא פשוטה, אבל רבאק, כמה אפשר להתווכח על אידיוט שנוסע בנתיב שמאל במקום ימין?

צודק.

פורסם

חברים, נא להרגיע את האמוציות ולחזל"ש לדיון תרבותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...