Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגרים לגמרי, אם זה היה נהג רכב הם היו זרוקים על הרצפה כמו סמרטוטים.

ויותר נכון להגיד "איך כמעט שני ילדים דרסו אותי".

פורסם

ת'כלס מפגרים.

זה היה שילוב של ילדים טמבלים ביחד עם המשאית שחנתה שם חצי על המדרכה וכך לא יכולתי לראות אותם והם לא יכלו לראות אותי.

גם לי היה מזל שלא נמרחתי על הכביש מכיוון שבבלימה החזקה שנתתי כמעט איבדתי את הצמיג הקדמי שננעל לי חלקית.

פורסם
יש צילום גם מהכיוון השני: http://www.liveleak.com/view?i=b3e_1398884316

נראה כאילו ביצע בלימת חירום, רק אכן לא ברור למה סטה לכיוון שסטה.

בלינק שצירפת עדכנו שם שנהג המשאית סטה כדי לא להיכנס ברכב לפניו שהאט/בלם בפתאומיות בשביל לא לפספס פניה.

אגב, נכון שזו לא הפתעה גמורה, אבל רשום שם שנהג הרכב נהרג מהפגיעה ונוסעת לידו נפצעה קשה....

פורסם
ת'כלס מפגרים.

זה היה שילוב של ילדים טמבלים ביחד עם המשאית שחנתה שם חצי על המדרכה וכך לא יכולתי לראות אותם והם לא יכלו לראות אותי.

גם לי היה מזל שלא נמרחתי על הכביש מכיוון שבבלימה החזקה שנתתי כמעט איבדתי את הצמיג הקדמי שננעל לי חלקית.

זה ברור, לך אין שום אשמה בסיפור.

אני פשוט חושב על זה שאם היה עוצר שם רכב במקומך הם היו נתקעים בו כמו מפגרים, בגלל שאתה הייתה על אופנוע אז לא תפסת כל כך הרבה מרחב וזה נתן להם את האופציה של לסטות הצידה.

הם פשוט טסו על האופניים בלי שדה ראיה ובלי לדעת מה מצפה להם, פשוט מקרה קלאסי של "אין שכל אין דאגות".

פורסם
איך כמעט דרסתי שני ילדים:

מפגרים לגמרי, אם זה היה נהג רכב הם היו זרוקים על הרצפה כמו סמרטוטים.

ויותר נכון להגיד "איך כמעט שני ילדים דרסו אותי".

ת'כלס מפגרים.

בהחלט טימטום, מה גם שהם נוהגים בדיוק בניגוד לכיוון התנועה, בלי שדה ראייה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמאלה בלבד? לא בטוח

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וזה גם באדום

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...