Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא כשאני הייתי נוכח בבתי משפט (מכרים למיניהם, ואפילו פעם אחת שאני נשפטתי על מהירות. רק משפט אחד, מעל 10 שנים רישיון. מתגאה בעובדה הזו.) השופטים היו שומעים "זו הפרנסה שלי" והיו מגיבים "אז עליך לנהוג בחובת הזהירות יותר מבני אדם רגילים אם כך, ובמיוחד לאור הניסיון שצברת כנהג" וגוזרים עונש כבד. לייק.

מדוע הרכב חנה באדום-לבן, בפתח צומת?

זה לא צומת זה כניסה לבית ספר, מטר מאחוריי יש שער ברזל ואיפה שאני עומד פורקים סחורה.
פורסם (נערך)

הנה הדביל התורן, הפעם איביזה משתלבת ונוסעת באמצע הכביש כאילו הנהג לא סגור על עצמו/לא מרוכז, ואח"כ עובר באדום מלא בשאנטי כאילו כלום.

שימו לב גם לרכב מימין שמחליט לעקוף את הצומת ממגרש החניה כדי לא לחכות ברמזור. יצא שרק אני הפראייר שחיכיתי באדום, כולם ברחו.

ואיך אפשר בלי פס לבן לקינוח?

כביש 25 בעליות לכיוון דימונה, לא בא לאנשים לחכות בנתיב, וספציפית זה לפניי לוחץ על הגז. אז מה אם יש קו לבן?

[video=youtube;7y-F_QJ7Fpk]

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
היה אוטובוס ועוד רכב לפני ההונדה שלקחו שמאלה.

לא היה סגור שם או משהו?

היתה משאית שחסמה את הנסיעה ישר בכיכר (מהכיוון שממנו הגעתי), לא משהו שאמור להפריע להם לבצע את הסיבוב בכיוון הנכון ולצאת ביציאה השלישית.

לא ברור לי מה הם ניסו לעשות.

מילא נהג האוטבוס שאולי לא היה יכול להשלים את הסיבוב (כי הוא צריך לקחת סיבוב רחב), אבל נהגי הפרייבטים? "אם הוא יכול, גם אני".

אכן היה שם שוטר (לא שוטר תנועה), שצעק על נהג האקורד "מה נראה לך?!" וזהו לא בדיוק נשארתי לברר מה קרה בסוף :)

פורסם
שימו לב גם לרכב מימין שמחליט לעקוף את הצומת ממגרש החניה כדי לא לחכות ברמזור. יצא שרק אני הפראייר שחיכיתי באדום, כולם ברחו.

מה שנקרא - "כשר, אבל מסריח".

פורסם
פגע וברח בת"א ע"י אופנוע:

[video=youtube_share;FYHH_UYr_lo]

פורסם גם בפורום משפטי, האם להגיש כנגדו תלונה?

נזק מזערי ביותר לג'נט (שפשוף)

כן שיקנה לך אחד חדש מה אכפת לך.

כן, נראה לי מאזדה כסופה. האקורד לא היה היחיד שפנה שמאלה בכיכר. משהו מוזר בהחלט.

נראה כאילו משאית חוסמת את הפניה שמאלה בכיכר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

מתאבד בכבישים: נהג משתולל על כביש 70, עוקף מהימין ומהשוליים וגורם לבלימות חירום בכל הנתיבים. כשהוא חזר מהשוליים לנתיב (אחרי שהוא גילה שנגמרו לו השוליים) הוא חתך רכב וכמעט גרם לתאונה. לא את הכל רואים במצלמה, במציאות זה היה מדהים... אין שכל, אין דאגות:

אגב, מדובר בהונדה כלשהי. לא הצלחתי לזהות את סוג הדגם מרוב פעלולי הנהג על הכביש. אולי הסיוויק החדשה?

[video=youtube;vx-Shm1GThQ]

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

חסרים אידיוטים בכביש? לא. אפשר לקרוא את מספר הרכב ולהתלונן על הדביל הזה, אבל למי יש כוח להתעסק. אגב זאת הונדה לג'נד.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

ווידאו מהצלמה של אחי, סמוך לישוב לפידות.

https://vidd.me/e/27X

שימו לב שהאם חוצה ראשונה והאב 'מאסף' :shock:

אתמול בלילה עברתי בדיוק באותו המקום וכמעט דרסתי שפן סלעים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
בריונות כביש בחסות החוק: ניידת שיטור קהילתי של עיריית אילת (מספר רישוי 70-422-71), תוקעת נתיב נסיעה לתוך תחנת דלק זמן ממושך, על מנת... לחכות למישהו שיצא מהחנות!

הוא יכול לחכות בחניה, הוא יכול להתקדם, אבל אדון השוטר/פקח/שקר כלשהו מעדיף לשים פס אחד גדול על המכוניות אחריו למרות הצפירות החוזרות והנשנות. הוא הריי שוטר, למה שיזוז? עבריין ובריון כביש בחסות עיריית אילת. מעניין אם אלו אותם אנשים שחונים בחניות נכים.

מצ"ב בקובץ תמונה (צילום מסך) את תגובת עיריית אילת לסרטון.

אתם מבינים? הפקח "לא שם לב", אבל כל העובדים במתחם כן שמו לב... מעניין. פעם הבאה אצטייד במגפון. כמה חבל שהשוטרים והפקחים עוד לא הפנימו שיש רכבים עם מצלמות שיכולים לתעד את ההתנהגות שלהם בכביש.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

אני בספק אם משהו דיבר איתו, אולי מקסימום נו נו נו בסגנון חברי .

במילא העירייה לא תסתכן בלפטר את העובד כי קומץ של אנשים ירצו לעבוד בעבודה כזאת.

הם מקבלים מכות על בסיס יומיומי , וזה למה רואים פקח מתוסכל שחוסם כביש כי ככה בא לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מתאבד בכבישים: נהג משתולל על כביש 70, עוקף מהימין ומהשוליים וגורם לבלימות חירום בכל הנתיבים. כשהוא חזר מהשוליים לנתיב (אחרי שהוא גילה שנגמרו לו השוליים) הוא חתך רכב וכמעט גרם לתאונה. לא את הכל רואים במצלמה, במציאות זה היה מדהים... אין שכל, אין דאגות:

אגב, מדובר בהונדה כלשהי. לא הצלחתי לזהות את סוג הדגם מרוב פעלולי הנהג על הכביש. אולי הסיוויק החדשה?

[video=youtube;vx-Shm1GThQ]

הוא מטומטם גדול, אבל מצד שני אולי הטריגר שגרם לו להתחרפן הוא זה שנסעת בשמאל במהירות של הרכב מימין והוא לא יכל לעקוף.

אין לי מושג, מ30 שניות אי אפשר לדעת בוודאות.

בכל אופן הוא חתיכת מפגר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ווידאו מהצלמה של אחי, סמוך לישוב לפידות.

https://vidd.me/e/27X

שימו לב שהאם חוצה ראשונה והאב 'מאסף' :shock:

אתמול בלילה עברתי בדיוק באותו המקום וכמעט דרסתי שפן סלעים.

איזה חמודים. הצפירות זה ממך או מישהו מאחוריך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הצפירות נשמעות מהרכב שמאחורה .

כול הכבוד על העצירה ושנתתה להם לחצות בבטחה את הכביש .

אם זה היה נהג אחר, 90% שכבר היה פוגע בהם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...