Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פיצה האט ולא דומינוס, ואין שום קשר לרשת, השליח עושה את זה כי הוא אידיוט, לא כי הרשת אמרה לו לעבור באדום. אגב קטן, בלי שום קשר לסרטון הנ"ל, יש רמזורים שלא מגיבים לקטנועים - ולכן לפעמים רוכבים רבים נאלצים להשתמש בנוהל "רמזור לא תקין", שזה אומר לחכות דקה ולעבור באדום כאילו הרמזור לא תקין, כי מה לעשות לפעמים לא מגיע רכב "להציל" אותך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אמנם לא סרטון, אבל היום הייתי עד לתאונה שהתרחשה בחניון של קניון הזהב בראשל"צ.

בתאונה היו מעורבים ג'יפון (ניסן ג'וק) ואופנוע עם 2 נוסעים.

תמונות:

http://jpg.co.il/view/535a3d96a7999.jpg/

http://jpg.co.il/view/535a3df22877b.jpg/

http://jpg.co.il/view/535a3e3545a27.jpg/

נוסעת אחת באופנוע יצאה ללא פגע, והנוסע השני נראה שנחבל קלות בלבד (איבד הכרה למספר דקות).

משום מה המצלמה ברכב לא פעלה באותו רגע, אחרת הייתי מעלה גם סרטון.

פורסם

איזה מוזר הקטע עם הסוס, מזכיר לי שבדיוק ליפני כמה ימים באמצע הלילה הייתה פרה באמצע הכביש..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ברמת הגולן יצא לי להתקל בתאונות קשות שנגרנו על ידי פרות ששוטטו בכבישים.

לפני כ-50 שנה פרה הורידה לאבא שלי מראת צד מהמכונית בצ'ק פוסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש ביפו ליד המכללה שטח שבו מגדלים כמה סוסים.

לא ברור לי למה הסייח שוחרר כך והחל לשוטט...

עוד מקרה מהערב

[video=youtube_share;x5zjkzfDShA]

פורסם

בריונות כביש בחסות החוק: ניידת שיטור קהילתי של עיריית אילת (מספר רישוי 70-422-71), תוקעת נתיב נסיעה לתוך תחנת דלק זמן ממושך, על מנת... לחכות למישהו שיצא מהחנות!

הוא יכול לחכות בחניה, הוא יכול להתקדם, אבל אדון השוטר/פקח/שקר כלשהו מעדיף לשים פס אחד גדול על המכוניות אחריו למרות הצפירות החוזרות והנשנות. הוא הריי שוטר, למה שיזוז? עבריין ובריון כביש בחסות עיריית אילת. מעניין אם אלו אותם אנשים שחונים בחניות נכים.

פורסם

^

גיא, התאריך מהיום, אני מניח שהשעה גם כן מכוונת (האם מותאים לשעון קיץ?) האם דיווחת לעיריית אילת?

אני חושב שהחצוף צריך לחפש מקום עבודה אחר, או להינזף קשות (אבל קצת הגזמת עם הצפצופים...).

פורסם (נערך)

היה חום 44 מעלות לפי האוטו ורציתי להיכנס למלא דלק בלי מע"מ לפני היציאה לצפון, ואדון שוטר עומד שם כ"כ הרבה זמן בלי לזוז.

היינו ככה קרובים ועצבנים מלצאת החוצה מהרכב ולצעוק עליו! כבר פתחנו את החגורות.

בקשר לתאריך ושעה הכל מכוון כמו שצריך כולל לשעון קיץ, זה היה היום בשעה 11:22 באילת, ליד כביש 90. לא דיווחתי כי הפייסבוק של עיריית אילת סגור לכתיבת גולשים.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

עובד הציבור חצוף ביותר ואת דעתי עליו רשמתי. לאחרונה נעשיתי זקן/טרחן וכל צפצוף שאינו למטרת אזהרה מפני מצב חירום מאוד מפריע לי. מה גם שניתן לראות שהצפצופים לא הזיזו קצה קצהו של עצב של העובד החצוף, ורק הפריעו לעוברי האורח באזור העירוני.

במדינות מסויימות זה לא היה קורה (לא הצפצופים ובטח שלא התנהגות עובד הציבור).

גיא, הביקורת ממש לא עליך, אני ממש מבין אותך. זאת סתם היתה הערת אגב...

פורסם

היית יוצא עם הפלאפון ומצלם לו את הפרצוף והרכב, לא בשביל להתלונן או משהו, פשוט זה היה מזיז אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היא סתם מדברת עם חברה בטלפון על כאב ראש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...