Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע ללא לוחית זיהוי? נתקלתי במשהו דומה בחיפה לפני כמה שנים, אופנוע שטח שהיה חוצה כבישים, מעברי חציה ומדרכות בלי להתחשב במה שקורה סביבו, והזיהוי שלו היה ברור מאד - היה ללא לוחית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בשניה ה-39 בסרטון זה בולט מאד, בצד שמאל של אחורי המיכל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלחתי למייל האדום של YNET, ספק אם יעשו משהו.

בכל מקרה - לא מאחל לאף אחד להתקל בנהג הזה. תאונה עם משאית כזו יכולה לגרום לאבדן חיי אדם בקלות.

פורסם (נערך)
יש מצב שאתה משתף את הסרטון, בבקשה?

אין שם משהו מיוחד, סה"כ סטיה מהנתיב רגע לפני פגיעה. אפילו לא שומעים רעשי בלימה כי הבלמים לא עבדו... לא הגעתי למצב ש- ABS הופעל בכלל. אם עדיין אנשים ירצו אני יכול להעלות, תגידו.

עצרתי ככה בכוונה כדי שהיא תבין שהיא עדיין צריכה להסתכל לפני שהיא חוצה וגם זה נותן יותר שדה ראיה לחוצים ולנהגים.

אין צורך לעצור במרחק כזה.

אתה צודק ולכן ערכתי את שם הסרטון ביוטיוב.

לצערי לא הצלחתי לתפוס את לוחית הזיהוי ולכן אין טעם בתלונה לפזגז. יש להם עשרות משאיות כאלו.

הם יודעים איפה המשאיות שלהם מסתובבות. אפשר לאתר.

היום בצהריים על איילון דרום לפני הפניה לחולון: רכב פורד טרנזיט עם נוסעים טס כמו חולה נפש בין המכוניות ומזגזג. הנהיגה שלו הזכירה לי את המונית פיג'ו 406 מהסרט ההוא...

אדיוט חוצה באדום, שלא לדבר על האופנוע שלא אמור להימצא על הכביש.

לא חדש במקום הזה... שיעשו שם כיכר יותר טוב.

ומה קורה עם המצלמה שלך? זה צילום מטלפון נייד? כי על הרכב שלך לא מותקנת מצלמה קבועה ממה שהצלחתי לראות... זה עולה היום גרושים.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

האופנוע צולם במקרה בגבול בני ברק רמת גן?

אם כן אז כבר תפסתי אותו באזור עובר כמה רמזורים באדום. לפחות הוא היה "חכם" להאט לפני הצומת ולבדוק שהכביש פנוי.

אם הוא היה "גבר" היה סוחט את הדוושה עד הסוף, עוצם עיניים ונותן למרפי לעשות את שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מקפיץ לטובת סיטואציה דומה מאוד מאמא רוסיה. אפילו בטופ-גיר נדהמו.

ואז... הזקנה התפצלה לשנים...ומתוכה יצא אור חזק של עב"מים....

עליה הייתה מודבקת חללית ..עם סקוטש...

ואז החללית הסתובבה בצורה אליפסיסטית

פורסם

אמנם לא סרטון אבל קוריוז נחמד:

אני עולה הערב על קו 63 (דן), ומה אני רואה? מצלמת DVR דו כוונית על שמשת האוטובוס, מקבלת מתח מסוללה ניידת!

משיחה קצרה שערכתי עם הנהג זו יוזמה פרטית שלו. כל הכבוד!

פורסם

לא רחוק היום שכל המכוניות החדשות יהיו מצוידות במצלמות כחלק ממערכת המולטימדיה המקוריות.

וכן, בזמן האחרון אני רואה הרבה נהגים עם מצלמות, גם מכוניות פרטיות וגם מסחריות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...