Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באמת מזל - הבחור שביצע את הפרסה הוא הבעיה פה, לא המכוניות מימין. מי הנוסף שצופר? דו"ג שנסע במקביל אליך?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

גם המכונית מימין גרמה לי להאט למרות שהיה לה עצור. מי שצופר זה מישהו מאחורי שאפילו אחרי כזו תקרית אין לו סבלנות ורוצה כבר לעקוף אותי, רואים שהוא גם עוקף. לי נכבה האוטו מהעצירה גם.

פורסם

תשמע אתה חייב לשדרג לאיזה GMC Yukon או משהו בסגנון.. אנשים לגמרי מתעלמים מהנוכחות שלך בכביש..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכל פעם שאני מגיע למעגל תנועה הזה, לא ראיתי פעם אחת מישהו ששומר על הנתיב שלו.

תמיד באמצע אנשים לוחצים על הגז ושוכחים לשמור על הנתיב.

אני כבר לא יודע אם זה בגלל שעד לא מזמן המעגל תנועה הזה היה נתיב אחד או בגלל שהרוב אין להם מושג בנהיגה

פורסם
תשמע אתה חייב לשדרג לאיזה GMC Yukon או משהו בסגנון.. אנשים לגמרי מתעלמים מהנוכחות שלך בכביש..

מתרחשת מלחמת הרתעה בכבישי ישראל.

מזל שהספקת להגיב RONENFE.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני כבר לא יודע אם זה בגלל שעד לא מזמן המעגל תנועה הזה היה נתיב אחד או בגלל שהרוב אין להם מושג בנהיגה

הייתי רוצה להאמין, אבל אין מצב שבעולם. לכל אחד יוצא לעבור בכיכר הזאת ולקלוט את הסימונים על הכביש.

יוצא שאני יותר מרוכז ברכבים שעוברים מימיני וחותכים, מאשר השלמת הפניה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
מה תגידו על זה?

העליתי רק לפני כמה ימים בלימה שעשיתי באיחור שהסתיימה בתאונה קטנה באשמתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?525186-%D7%9E%D7%94-%D7%93%D7%A2%D7%AA%D7%9B%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A8

והפעם הסיפור כמעט חזר על עצמו אבל הספקתי הפעם לבלום והפעם אין ספק שאני לא אשם. המכונית מימין לא נתנה לי זכות קדימה בעצור מה שקרה לי יותר מפעם אחת בנסיעה הזאת את זה לא הייתי טורח להעלות. אבל תראו את הנהג שעושה פרסה.

התאמת המהירות שלך לתנאי הדרך פשוט מזעזעת. יכולת בקלי קלות ועם אפס מאמץ להימנע מהמצב הזה, אם רק היית מאט מעט, במקום לסטות ימינה ולהמשיך לנסוע במהירות שלחלוטין לא תואמת את תנאי הדרך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המצלמה שלו סתם מעוותת את הכל, אבל הוא יכל לראות שהנהג הולך להיכנס לצומת מצד ימין, וגם לראות את הנהג שהולך לעשות פרסה.

אתה צריך לצפות לרחוק לשים לב מה קורה על הכביש ולא להסתכל מטר קדימה.

פורסם

כשרכב מסתיר לי צומת הדבר הראשון שאני עושה זה להאט. כאן לא הייתה האטה. גם אם המהירות הייתה 30 קמ"ש, היא לא תאמה את תנאי הדרך. כשאני אומר תנאי הדרך אני מתכוון לכך שיש רכב שמסתיר לו את הצומת, רכבים שמגיחים משני צידי הצומת ואי אפשר לדעת כיצד הם יתנהגו. מבחינת חוק, במקרה של תאונה, האשמה הייתה של הרכב המפרסס. אולם, בגלל שאני נהג די ממוצע; בכל סיטואציה, גם כזו שלא באשמתי, אני מחפש כיצד אני יכול למנוע מצבים מסוכנים. לכן, כשמסתירים לי צומת אני מיד מוריד מהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם (נערך)

המהירות לא יותר מ30 קמ"ש לדעתי לאחר שהאטתי אולי מ 40. במצלמה באמת זה נראה מהר. ראיתי אותם, האטתי כשהראשון יצא וחסם אותי, אבל לא ציפיתי שהשני יעשה פרסה, למרות שלקחתי את זה בחשבון, בגלל זה הספקתי לעצור. שים לב לרכבים שעקף אותי לאחר המקרה ולרכב שעשה את הפרסה באיזו מהירות הם נוסעים לקבלת השוואה.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם
המהירות לא יותר מ30 קמ"ש לדעתי לאחר שהאטתי אולי מ 40. במצלמה באמת זה נראה מהר. ראיתי אותם, האטתי כשהראשון יצא וחסם אותי, אבל לא ציפיתי שהשני יעשה פרסה, למרות שלקחתי את זה בחשבון, בגלל זה הספקתי לעצור. שים לב לרכבים שעקף אותי לאחר המקרה ולרכב שעשה את הפרסה באיזו מהירות הם נוסעים לקבלת השוואה.

איך אבי לימד אותי כשהייתי נוסע איתו בתור מלווה: "תמיד תצפה שהנהג שאתה רואה יעשה את הדבר הכי מטומטם שאפשר". המשפט הזה חסך לי הרבה כאבי ראש ושרשורים בפורום :)

פורסם

ניקו, לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר בעצמי. אותו הדבר עם אבי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
התאמת המהירות שלך לתנאי הדרך פשוט מזעזעת. יכולת בקלי קלות ועם אפס מאמץ להימנע מהמצב הזה, אם רק היית מאט מעט, במקום לסטות ימינה ולהמשיך לנסוע במהירות שלחלוטין לא תואמת את תנאי הדרך.

מסכימה

בהתחלה רואים הולכי רגל במעבר חציה שיכולת לעצור להם

אדיבות בכביש.... לפני שאתה בא בביקורת לאחרים יש מה לשפר.. (:

הבעלים הגאה של הקיה ריו הכי רעה באיזור חיוג אפס-תשע.

~ אני בחורה ~

פורסם

אל תמהרו להסכים כ"כ מהר - כל אחד נהיה פה גיבור מאחורי המקלדת. בואו נראה אתכם בסיטואציה כזאת ונראה איך אתם הייתם מתנהלים...

כאחד שנתקל לא פעם ולא פעמיים בסיטואציה דומה, (שהמבהילה ביותר היתה לפני חצי שנה בחושך בכביש 66, אז השטיח הארור התגלגל מתחת לדוושה של הבלמים ונאלצתי לחתוך לתוך נתיב פניה שמאלה ברגע האחרון - הרכב מאחוריי חשב שאני בטח אידיוט שלא בלמתי בזמן), אי אפשר לחזות מראש ולראות לפי הצילומים האלו מה היתה מהירות הרכב, באיזו נקודה הוא בלם וכ'. אתם שומעים את החריקות צמיגים בגלל שאין ABS, אם היה גם את זה לא הייתם שומעים או שומעים בקושי ממש לקראת הסוף.

בעקרון הרכב שעושה פרסה אשם אם היתה תאונה, כל השאר לא ניתן להוכיח כלום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...