Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת יוצאת מרחבת חנייה (למען הסר ספק, יש לה תמרור "תן זכות קדימה"), ולאחר שאני צופר לה, מסמנת לי שאני לא בסדר...:

כמובן שלאחר שפנתה שמאלה היא הצליחה לחסום את כל הצומת. מזל שפניתי ימינה.

פורסם

אממ דווקא קל להבין, תנסה לנסוע כל יום בכבישי ישראל ותיווכח איך נוהגים, מכאן תסיק מסקנה שלנהוג לא יודעים פה, אבל תרתי משמע.

פורסם

זה מה שקורה כאשר הנהג לא יכול לצאת ממסלול הבדיקה. למעשה בכדי לצאת ממנו, הוא אמור לבוא אל המסלול בתנופה. הנהג בסרטון לא עשה זאת ופשוט נתן גז עד שיצא. אך כשיצא, הוא היה כנראה בפול גז ולא יכל להספיק לעצור.

הטסטרים היו צרכים לצפות את הבעיה מראש ולעזור לו לצאת משם.

פורסם
אני חייב לציין, מאחורי נסעה פיג'ו 206 אחרי שהלאנסר עקף. הוא צפר, אז פשוט עצרתי ל5 שניות(כי לא היה אף אחד מאחוריו) סתם בשביל להציק לו.

אחרי הכיכר הוא פנה ימינה לצלילי צפירות עצבניות. :lol::lol:

כשזה מגיע ללעשות דווקא לאנשים אני מאחל לך להיתקע אחרי נהג כמוך.

אולי אז תשנה את הגישה.

פורסם
כשזה מגיע ללעשות דווקא לאנשים אני מאחל לך להיתקע אחרי נהג כמוך.

אולי אז תשנה את הגישה.

כבר יצא לי להתקע מאחורי נהגים כמוני, ודוקא לקחתי את זה לצד החיובי ואפילו צחקקתי.

פורסם
עוד מציאות מהיוטיוב - סרטון שעלה שלשום:

כנראה תאונה קשה בכביש 40 בצומת אלעל, רכב הפוך והרבה בלאגן:

https://www.youtube.com/watch?v=131oRRfvJSY

רואים לפי התמרור משמאל מה היה מסלול הרכב לפני שהתהפך.

בטוח שנהג המונית אשם בתאונה .

תשאלו את bigfoot7375nadav. סתאאם סתאאם (בסגנון גידי גוב של פעם ) :wink:

פורסם
בטוח שנהג המונית אשם בתאונה .

תשאלו את bigfoot7375nadav. סתאאם סתאאם (בסגנון גידי גוב של פעם ) :wink:

יצאתי מהדיון איתך

שא ברכה.

בן אדם בוגר אתה, אה?

אני מקווה שההתנהגות שלך בכביש קצת יותר בוגרת ולא מתנקמת כפי שאתה מצטייר עכשיו.

פורסם

גם חצה את המעבר בלי התראה, גם לא הסתכל בכלל בכדי לראות באם המעבר פנוי, וגם עבר שלא על המעבר עצמו.

לפחות יכל להסתכל לצדדים.

אני נתקל יום יום באנשים במעבר חציה שהראש קבור בטיפש-פון ובכלל לא מסתכלים לצדדים או בודקים שהאור ברמזור ירוק,חוצים וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בן אדם בוגר אתה, אה?

אני מקווה שההתנהגות שלך בכביש קצת יותר בוגרת ולא מתנקמת כפי שאתה מצטייר עכשיו.

נו מה לעשות .זה היה חזק ממני ולא יכולתי להתאפק :lol: .

לגבי ההתנהגות בכביש :

0 נקודות

0 תאונות

0 תביעות

0 קורס נהיגה מונעת

1 זימון למשפט בגין עבירת מהירות (ביום הראשון לרשיון הנהיגה בשנת 1984 ) :lol:

1 זימון למשפט בגין עקיפה בצומת (דו"ח שקרי)בשנת 1991 .כשנה לאחר מכן השוטרת הועפה מלת"ן איילון עקב ריבוי תלונות.

הסמלון שלך הטעה אותי .חשבתי שאתה בעל חוש הומור בריא .

נסחפת עם "הנקמנות" אבל הכל טוב .

בכל מקרה מה כבר אפשר לצפות מנהג מונית ?! :-P

פורסם

לגבי ההתנהגות בכביש :

0 נקודות

0 תאונות

0 תביעות

0 קורס נהיגה מונעת

1 זימון למשפט בגין עבירת מהירות (ביום הראשון לרשיון הנהיגה בשנת 1984 ) :lol:

1 זימון למשפט בגין עקיפה בצומת (דו"ח שקרי)בשנת 1991 .כשנה לאחר מכן השוטרת הועפה מלת"ן איילון עקב ריבוי תלונות.

זה אגב לא מעיד שום דבר על התנהגות בכביש. זה רק מעיד על כך שלא נתפסת [או נתפסת "רק" פעמיים]. מה שציינת הוא בעיקר סטטיסטיקה - פחות התנהגות. אני אומר את זה לא כדי להתחיל פה ויכוח, ואינני מתייחס לסגנון הנהיגה שלך. אני בטוח שאתה נהג אדיב. סתם רציתי להבהיר ש"חמישים שנה אין לי דו"ח" או "אני נוהג מאז שהיית בחיתולים" לא אומר שום דבר על התנהגות בכביש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חייב לציין, מאחורי נסעה פיג'ו 206 אחרי שהלאנסר עקף. הוא צפר, אז פשוט עצרתי ל5 שניות(כי לא היה אף אחד מאחוריו) סתם בשביל להציק לו.

אחרי הכיכר הוא פנה ימינה לצלילי צפירות עצבניות. :lol::lol:

אני מת על כאלה שמתקשרים עם העולם דרך צפירות.

הייתי נוהג בדיוק כמוך. גם אני לא אוהב שצופרים לי כשהרמזור עוד צהוב. זה רק גורם לי לבהות עוד כמה שניות באור הירוק...

אני מודה שזו לא דוגמא לנהיגה טובה או נכונה - דווקא בדיוק ההפך. לכן אני לעולם לא אתמוך או אמליץ על התנהגות כזו, על אף שאני מודה בפומבי שלעיתים אני נכשל בדרכי, ומוצא את עצמי "מחנך" נהגים אחרים בדרך הלא מוצלחת הזו.

אין לי בעיה אם אני בשמאלי ורכב ששומר מרחק מאותת לי לעבור לימני. אני תמיד אעבור ואפנה את הנתיב לרכב מהיר. כמעט תמיד אפנה את הנתיב עוד בטרם הגיע אלי.

אבל רכב שמגיע בטיסה ונצמד אלי תוך צפירות ואיתותים, ימצא את עצמו תקוע מאחורי בשמאלי הרבה מאוד זמן, נוסע לאט לאט...

זו התנהגות קלוקלת (שלי), לא מומלצת, לא בטוחה, לא נכונה, שמעודדת אלימות וכעס. אבל לפעמים אני מודה שאני נכשל בה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...