Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הטענות נגדי שצפרתי, דבר ראשון כמו שנאמר מעלי, אני נגד תרומה לאנשים על הכביש, זה מסכן את כולם גם את הקבצן וגם נהגים.

בנוגע ללעבור לנתיב השני, מאחורי הכביש מעוקל ולא רואים את זה במצלמה, אם הייתי סוטה מהנתיב ורכב היה נוסע שם הוא כנראה יהיה מופתע או שלא יספיק לעצור בכלל. הבחור שתרם לא צריך לעקב את התנועה זה עבירה בפני עצמה. וצרפתי לו כי אין לי כבר סבלנות לכל אחד והסיבות שלו, אחד תורם אחד קונה סיגריות , אחר חייב להעלות טרמפיסט, וכל זה בלי להתחשב בנהגים האחרים.

פורסם

לא מבין מה הקטע של הצפירות.

כך או כך לא היית מספיק כי הרמזור שם מתחלף מהר.

ועם כבר בסרטון אז הנהג השני מהרמזור במסחרית שדומה לבזק, עד שהוא משלב לראשון ומתחיל נסיעה יכלו לעבור 2 רכבים.

פורסם (נערך)

אפשר לחשוב, הוא ברוב חוצפתו העיז לצפור לנהג שחוסם תנועה ללא סיבה מוצדקת.

ואם הוא היה צופר לנהגים ה"צדיקים" שמעכבים תנועה כדי לקבל "ישראל היום" בחינם?

גם אז הוא לא בסדר?

הוא צפר 4 צפירות קצרות כאשר אין הולכי רגל באיזור וזה הפך אותו לפושע חסר תקנה היותר גרוע מנהג שגורם לעיכוב תנועה ועובר באור אדום?

השתגעתם?

העבריין עבר באור אדום הרבה לאחר הצפירות, אין שום חוסר ריכוז זה פשוט עבריין.

דבר נוסף, כאשר אתם נוסעים לכיוון רמזור ירוק ומישהו עובר נתיב כמו שאתם מציעים ל"צופר העבריין" לעשות, זה לא מעצבן אתכם?

זו אחת הסיבות שאני מעלה סירטונים ללא קול, הצופר שלי מושבת רוב הזמן (הוא עובד, אני לא משתמש), אבל אם אני אעיז לצפור לאיזה עבריין, עוד תרדו עליי במקום לדון על העבירה.

עריכה אחרונה על ידי bigfoot7375nadav
פורסם
מישהו מוכן לפרשן את ה"מירוץ משפחתומתיות 1600" ההזוי הזה?

מה שמפחיד זה לא הסרטון אלא התגובות של האנשים (או הבהמות) לסרטון.

מה הולך במדינה הזאת?

פורסם

רעיון טוב להעלות בלי קול, נראה שהאנשים מסתכלים על הנהג העבריין כצדיק כי הוא תרם לנכה המסכן, אבל לא רואים את התמונה הגדולה שנהג כמוהו יכול לתרום עוד הרבה נכים כאלה לצמתים.

פורסם
מה שמפחיד זה לא הסרטון אלא התגובות של האנשים (או הבהמות) לסרטון.

מה הולך במדינה הזאת?

1+

וזאת המציאות. נעים מאוד...

פורסם

הוא לא ניצל את ההזדמנות כדי להריק את המאפרה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנצל מראש על הפס קול...זה היה קצת ( מאוד ) מעצבן

מנחשים איפה צולם?

הראשון הפתיע אותי, השאר עצבנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...