Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מסתכלים על הרמזור מתחילת הסרטון, רואים בבירור כיצד הוא מתחלף מירוק לכתום לכמה שניות טובות, ורק אחר כך לאדום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בזמן האחרון אני שם לב שיותר ויותר אנשים חוצים את הכביש בלי מעבר חציה ובלי להסתכל אפילו לצדדים, כמובן שהם גם מפריעים לתנועה. היום צילמתי שתי דוגמאות טובות אגב זה פעם ראשונה שאני מעלה סרטון ואחרי שערכתי אותו ב MOVIE MAKER האיכות ירדה וגם אחרי שאני מעלה אותו ליוטיוב אז מצטער אם האיכות לא משהו :)

כאן אפשר לראות כביש יחסית מהיר מהירות מותרת 70 ובני דודינו חוצים אותו כאילו אין מחר, ועוד בחור אחד לפניהם שחצה אבל הוא לפחות רץ ולא הפריע לתנועה.

[video=youtube;gXs3Gt8-4sI]

פה עוד אני יכול להבין כי זה אזור של חנויות ואנשים נוסעים שם לאט אבל עדין

לדעתי זה רק עינין של זמן שמישהו יפגע באנשים מהסוג הזה, אני אפילו מעבר חציה לא מתחיל לעבור אם אני לא רואה שהרכב המתקרב עוצר זכות קדימה מקבלים ולא לוקחים

מה אתם חושבים על הנושא? או שאני סתם מגזים?

פורסם

Hector אני לא מבין למה אתה מופתע מהשבדים שעושים תאוריה בבית נועם, או מה"עמכה" שנמצאת במרכז גילת.

ככה זה ב"ש. יש לי אפילו לקט שעשיתי לפני כמה שנים :lol: רואים שם את הגראנד קניון רק בתכנון אחח נוסטלגיה:

פורסם

חחח סרטון מצחיק במיוחד המוזיקה, זה לא שאני כזה מופתע תמיד היו את האנשים המתאבדים שחוצים ככה כבישים בכול מקום בארץ אבל רוב הזמן הם לפחות היו רצים או מסתכלים לצדדים ולא מתחילים לחצות כביש ואומרים מה שיהיה יהיה.

פורסם (נערך)

סיוט לנהוג בב''ש בתור כתושב העיר, יש פה מלא נהגים מטומטמים!

באמצע לפנייה ימינה איזה אחד מחליטה לעצור באמצע הכביש ולהחליף את הנוסעת שלידיה כנהגת .

חברי קארספורום אם באלכם קליפ של שעתים עם נהגים מפגרים כדי לכם לבקר בב''ש לחוות את הנהיגה הזועתית שיש כאן .

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם

אוטובוס קופץ לכביש אשר מהירות הנסיעה בו היא 80 קמ"ש באותו הרגע, גורם לכל השיירה לבצע בלימת חזקה(שניה 15)

https://www.youtube.com/watch?v=KHWV6F47KgQ

שני חתולים שקפצו לי לכביש, מזל שזה היה בנסיעה עירונית איטית(שניה 20)

[video=youtube;cl-NvGYUQxQ]https://www.youtube.com/watch?v=cl-NvGYUQxQ

פורסם (נערך)

התחדשתי במוביוס

נהג משאית חוצה קו הפרדה

נראה לי גם שהוא משתמש בבלמי השרות יותר מהנחוץ וזוית הגלגול גדולה

האקשין מתחיל אחרי דקה

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

רק אני חושב על העובדה שנדבקת לו לתחת?

עזוב את נושא שמירת המרחק, אתה מודע שיש סכנה בלהיצמד מאחורי משאית/ כל כלי רכב אחר בעל גלגל כפול אחורי (שכחתי איך קוראים לזה, אולי דאבל ג'אנט?)?

מספיק שאבן גדולה יחסית/ קרש שנמצא על הכביש ייתפס בין הצמיגים ואז יחטוף אינרציה ויעוף עליך במהירות גבוהה עם סיכוי לחדירה דרך השמשה?

כבר נהרגו אנשים בארץ בגלל זה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אולי נרדם או משהו. שים לב שהוא הדליק לך אורות מצוקה, ועשית בדיוק ההפך ממה שהיית אמור לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...