Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? כי הכלי לא שלו אלא הוא בסה"כ מוביל אותו. מעניין לו את השובי-דובי-זובי מה יקרה לכלי.

רמזור לא תקין יהיה צהוב מהבהב, אז ורק אז נכנס התמרור לתוקף, לראיה תקנה 22 (ב) לתקנות התעבורה:

כל עוד הרמזור לא צהוב מהבהב, לא זזים מהמקום, כן ניתן לתת ז"ק ולעבור בזהירות לנתיב הממשיך ישר ולעשות פרסה, כן ניתן (אם אפשרי פיזית) לתת ז"ק ולפנות בזהירות ימינה ולעשות פרסה.

זה רמזור אדום על כל המשתמע מכך, זה אומר שלכיוון אחר יש רמזור ירוק, יש שם נהגים שלא מצפים למצוא אתכם חותכים להם את נתיב הנסיעה, ואם חו"ח תהיה תאונה זו תהיה אשמה מלאה שלכם, וסביר להניח שקצין התנועה ישמח להפריד אתכם מרשיון הנהיגה שלכם ל-30 יום או 60 יום (אם יש נפגעים) למרות שהוא לא חייב.

במקומך עם נהג כזה הייתי נשאר מאחוריו ולא עומד בנתיב לידו.

כן שיחת המוביל עם בעל המכבש הייתה כך לאחר התאונה-

בעל המכבש- "אחינו איפה אתה? צריך להתחיל לעבוד"

מוביל- "אההה... לא יודע המכבש נעלם... אני לא מוצא אותו..."

לפעמים עדיף לא להגיב מאשר לכתוב דברים הזויים :shock:

פורסם

מה שאתה כתבת הרבה יותר הזוי, הרי רואים יופי בסרטון איך הוא עצר, במקום בטוח, לא הפריע לתנועה, אפילו לא פתח את הדלת, ופשוט המשיך לנסוע.

אז להניח שאחרי המקום שהוא מצא לעצור (ובכביש הערבה אין הרבה מקומות כאלה לעצירה מבלי להפריע), הוא פשוט המשיך כדי לעצור? זה דבילי במיוחד לטעון דבר כזה.

למה שהוא ימשיך לנסוע רק כדי לעצור כשהמקום שבו הוא עצר הוא אופטימלי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אבל מצד שני,לא הגיוני שלא יעשו לו כלום,או יסתפקו בנו נו נו..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנהג המשאית המובילה?

אני מניח שאם יתפסו אותו הבעיה הקטנה ביותר בבעיותיו תהיה עזיבת מקום תאונה.

כמו שכבר התבטאתי פה, סביר להניח שהוא לא אוחז ברשיון למשאית, סביר להניח שהטרקטור לא עוגן כראוי וכחוק.

וסביר מאוד להניח שאם ישימו את הידיים עליו הוא והמעסיק שלו יהיו מסכנים מאוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יצא לי (בפעמים המעטות יחסית שאני עובר במחלף ארלוזורוב) לראות את זה קורה להרבה נהגים, אבל אין לי שמץ של מושג למה, ניסיתי להבין ולא הצלחתי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יצא לי (בפעמים המעטות יחסית שאני עובר במחלף ארלוזורוב) לראות את זה קורה להרבה נהגים, אבל אין לי שמץ של מושג למה, ניסיתי להבין ולא הצלחתי.

לא מסובך כ"כ לדעתי.

הרמזורים שם ממוקמים באופן מעט מבלבל.

הרמזורים משמאל נמצאים בזווית יחסית ברורה לנהגים המשתלבים מאיילון, דבר שיכול ליצור אשלייה כאילו מדובר ברמזור שלך.

בנוסף, הם לא צמודים אחד לשני - דבר שיכול לגרום לנהג לצפות ברמזור אחד, בעוד שהרמזור השני מחוץ לשדה הראיה.

מספיק שהנהג ההוא התעסק במשהו ברכב, וברגע שהרים את המבט, ראה את הרמזור הירוק (והאדום היה מחוץ לשדה הראיה), והוא כבר יצא לדרכו.

צריכים לשים חיפוי שחור שיסתיר את האור של הרמזורים לנהגים המשתלבים מאיילון.

פורסם

מעולם לא שמתי לב לרמזורים של הבאים משמאל :shock:

מצד שני לא יוצא לי לנסוע שם הרבה ואני תמיד מחפש רמזור ממולי ואם הוא לא שם מתחיל לחפש הצידה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחד שהולך עקום אומר שהרצפה עקומה.

או בתרגום לעברית - אין דבר כזה שהנהג לא רואה את הרמזור, יש דבר כזה שהנהג לא שם על הרמזור.

פורסם
אחד שהולך עקום אומר שהרצפה עקומה.

או בתרגום לעברית - אין דבר כזה שהנהג לא רואה את הרמזור, יש דבר כזה שהנהג לא שם על הרמזור.

אם הוא לא שם על הרמזור, למה הוא עמד שם מלכתחילה כ-2 דקות לפני שפרץ לצומת?

לי זה נראה כמו בלבול של הנהג, ולא משהו שקרה במכוון.

פורסם
[video=youtube_share;CUm_S8LHbs8]

תרומתי לנושא...

תוצאה של נהג עייף+פלאפון...אין לי ספק שאם הייתה שם תהום הוא היה נופל פנימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא נראה לי שיש טעם להעביר את זה לאגד כי זה מיניבוס של קבלן העובד תחת חברת "אגד תעבורה".

הם פשוט יעשו לו נו,נו,נו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...