Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
[video=youtube_share;n-dmdP4D_ew]http://youtu.be/n-dmdP4D_ew

בבקשה האידיוט המצוי, טרי מהיום, חוצפה כזו לא ראיתי מזמן...

הוא עוד היה מופתע למה אני צופר :shock:

חבל שאתה מוציא על סתומים כאלה עצבים.

אני לא טורח לצפצף לאחד כזה, פשוט עוקף אותו.

פורסם

למי שיש פייסבוק ^

נראה כאילו היה יכול לבלום ( לא שופט אותו בוודאי שלא ברגע כזה של חוסר שיקול דעת )

דיון נעים .

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

אי אפשר לדעת מהסרטון אם היה ניסיון בלימה או לא. אני גם לא שופט את הנהג - מה שכן, תהיו בטוחים שאם הנהג עצמו היה אשם בתאונה, הוא לא היה מעיז לפרסם את הסרטון הזה, אלא אם כן הוא ממש דביל.

בתחום הבריאותי, מעניין איזה נזק לגב או לצוואר יכול להיגרם מתאונה כ"כ חזקה מאחור.

פורסם (נערך)

לא מובן לי, למה האוטובוס לא בולם חזק?

הרי יש לו בלמים מתוגברים, בלימת מנוע אוטומטית, ובנוסף נראה שהוא מטפס בעליה, אם נניח שהוא היה במהירות המקסימלית שלו (שהיא 110 קמ"ש) הוא יכל לבלום חזק ולהגיע לעצירה מוחלטת מהר יותר מרכב סטנדרטי. תקנו אותי אם אני טועה.

נס שאין נפגעים.

אגב, להונדה ארבעה כוכבי בטיחות ונראה שחוץ מרדיאטור וקצת שפכטל לא נגרם נזק רציני.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

איזה פחד. פקק אחרי עיקול זה דבר מסוכן ביותר.

בגלל זה תמיד בתוך עיקול שאני לא רואה את סופו אני עם רגל בהיכון על הברקס.

אי אפשר לדעת מה יחכה אחרי.

פורסם
יותר מזל משכל...

בקשר לבלימה , לרכב - ולאטובוס/ משאית יש את אותו מרחק בלימה.

אני מניח שמעולם לא נהגת על משאית :shock:

פורסם
לא מובן לי, למה האוטובוס לא בולם חזק?

הרי יש לו בלמים מתוגברים, בלימת מנוע אוטומטית, ובנוסף נראה שהוא מטפס בעליה, אם נניח שהוא היה במהירות המקסימלית שלו (שהיא 110 קמ"ש) הוא יכל לבלום חזק ולהגיע לעצירה מוחלטת מהר יותר מרכב סטנדרטי. תקנו אותי אם אני טועה.

זה מעניין! מה זה "בלמים מתוגברים" ו"בלימת מנוע אוטומטית"? ובנוסף, כבר משנת 92', בהתאם לתקינה האירופאית שנהוגה גם בישראל, מהירותו המירבית של אוטובוס היא 100 קמ"ש.

אני לא יודע מה הניסיון שלך עם אוטובוסים, מה שאני כן יודע זה שלי יצא להיות נוכח בכמה הדרכות נהיגה באוטובוסים. נכון שאף אחת מהן לא היתה בעשור האחרון, אבל מצד שני, באלה שכן הייתי בהן תורגלה גם בלימת חירום. לא נוכחתי לראות באף מקרה שאוטובוס בולם מהר יותר מרכב פרטי, אם כבר אז לא יותר לאט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...