Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק (בלי דיסק) עם פיצ'ר מעניין

omer-T
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

נתקלתי באינטרנט ברדיו המכיל בתוכו מעמד לאייפון ומנגנן ממנו, דיבורית בלוטות' וכניסות למיניהם. נשמע כגימיק יפה, מישהו ניתקל במציאות במכשיר כזה? כי על פניו לא מכיר את החברה BOSS ועד כמה איכות המוזיקה שהמכשיר מוציא סבירה.

אשמח לדעת אם מישהו מכיר את המכשיר או אחרים בסגנון.

תודה.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה מאוד נחמד עם כל הפיצ'רים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את בנג'י.

החברה BOSS ידועה במוצריה השקריים (או לפחות המוצהרים הרבה מעל היכולת שלהם :oops:), שים לב שלעולם לא הומלץ כאן אפילו ברגים של BOSS :lol:.

JL Audio

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רדיו דיסק כזה יש אצל כל החברות (אלפיין, פיוניר וכו) , והחברה הזו מתמחית במוצרים פחות טובים...

אמת שאני מעדיף חברה גדולה על פני boss (שהאמת לא שמעתי עלייה עד היום) אבל לא מצאתי מכשיר בסגנון של חברה גדולה,אשמח לקבל דגם של מכשיר דומה מחברה מוכרת.

תודה.

111.jpg

עומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפתרון האיכותי ,הוא לרכוש רדיודיסק איכותי ששולט אייפון

ולבצע תושבת אייפון קוסטום היכן שאפשר ברכב.

לדוגמא :

http://www.ecaudio.co.il/pl_products~10.htm

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רדיו של חברת parrot יש לו תא עם חיבור USB וחיבור אייפון יש לו בלוטוט AUX חריץ SD ו1GB פנימי על הפנאל

אני לא זוכר את הדגם אבל הוא ממש ממש מגניב טוב ואיכותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכל מקרה, יש ר"ד של סוני, שנמכר עד לפני שנה בדיוטי פרי ב 200$.

ללא דיסק, אבל עם מגשית נשלפת מאחורי הפאנל שבו אתה מניח את האייפון או התקן USB אחר.

אגב, למה בכלל להשתמש באייפון אם אפשר להעתיק מה שרוצים ע"ג DOK של 16G וסגרנו עניין ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכל מקרה, יש ר"ד של סוני, שנמכר עד לפני שנה בדיוטי פרי ב 200$.

ללא דיסק, אבל עם מגשית נשלפת מאחורי הפאנל שבו אתה מניח את האייפון או התקן USB אחר.

אגב, למה בכלל להשתמש באייפון אם אפשר להעתיק מה שרוצים ע"ג DOK של 16G וסגרנו עניין ?

אריאל.

במקור אני זקוק לדיבורית, ראיתי את האופציה שכוללת מעמד לאייפון שזה גם פרקטי לכל נושא הwaze. כרגע הרדיו דיסק שיש לי אפילו MP3 לא קורא אז כבר חשבתי להחליפו...

הרדיו של boss עולה כ75$ ולפי ההמלצות על החברות הגדולות פה והמחירים בהתאם כבר עדיף לי רדיו בסיסי יחסית של חברה מוכרת ודיבורית בניפרד.

עומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ענק אתה !!!

מזכיר לי את זה,

אהבתי :-D

לגבי השרשור, איכותי זה יחסי, למרות שדווקא במקרים של HU אין יותר מידי מקום לשקרים כי זה נטו כקשור לחשמל, ובפורום נמצאים הבה אנשים שמתעסקים ומבינים בתחום.

בקיצור, PARROT, בוסים וסינים למיניהם, הם בגדר פח זבל, לפחות בין האומה ששוררת בפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...