Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מתי ייצא העדכון הרישמי לגלקסי S3?

הבעיה שאני עשיתי ROOT למכשיר, והבנתי שאין אפשרות לבצע UPDATE מקורי, אלא רק החלפת רום.

מה עושים בעניין הזה? איך אני מתקין JB על המכשיר שלי?

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גלקסי יקבל עדכון רשמי במינימום בעוד מספר חודשים.

ליביו : אתה תמיד יכול להוריד את העדכון מXDA ולהתקין לבד מהfastboot, הנקסוסים לפי מיטב ידיעתי באים עם בוטלודר פתוח (לפחות שלי היה פתוח).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

קראתי את השלבים - אני אוותר על להתקין בעצמי. זו אחת הסיבות שקניתי את המכשיר הזה - כדי שיתעדכן ברום רשמי , מהר , וOTA.

ציפיתי כנראה להתנהלות קצת אחרת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכיין

:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה כיף לכם.

אני עם מוטורולה זום 2 ועדיין עם 3.2

למוטורולה לוקח הרבה זמן לעשות קופי פייסט.

חולרות

פורסם

חברה - אם אין נקסוס בשם של המכשיר שלכם - צפו לכמה חודשים עד שהיצרנית תשחרר גירסא , ואז אם קניתם בארץ דרך החברות הסלולאריות - עוד כמה שבועות עד שהן יועילו בטובן (אם בכלל - או שתצתרכו ממש לגשת למרכז שירות - אם ניקח דוגמא מהS2 שהוא המכשיר הכי נפוץ בארץ) לשחרר גירסאות רשמיות.

ד"א - מסקנותי משימוש עד כה:

ממשק מגיב בצורה מעולה וחלק משמעותית מהקודמים (כמעט כמו באייפון) , מקלדת מעולה (אפילו בשעה טובה שינוי שפה בצורה שלא כואבת) ואחלה RICH NOTIFICATIONS. זה ביחד עם שיפור של כמה מסכים בהחלט מהווה לטעמי קפיצה גדולה בשימושיות אפילו מICS שבעצמה היא עולם אחר מ2.3

אם הייתי צריך להשוות אותה למערכת הפעלה IOSית מבחינת שלב התפתחות הייתי שם אותה באיזור ה4.3 - יש עוד מה להשלים אבל הכיוון בהחלט ברור.

כל מה שנשאר עכשיו זה שאשכרה יצאו אפליקציות אקסקלוסיביות לפלטפורמה הזו ושאחוז המכשירים המעודכנים יעלה על בודדים.

בינתיים כבר היום - האחוז מכשירים שיש להם ICS בשוק זהה לאחוז מכשירים עם IOS מתחת ל5!

Then dying is forgetting

פורסם
סתם עדכון, צריך לעשות delete data, לא קאש.

בהתקנת רום דרך ריקברי, צריך לעשות את השילוש הקדוש:

1) Delete Data

2) Wipe cache partition

3) Wipe Dalvik Cache

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא התקנתי דרך ריקברי - גם אין לי שום רצון לשנות את המכשיר הזה אפילו ברמת הBOOTLOADER.

ההתעסקות הזו היא ממני והלאה (לא מחוסר יכולת או הבנה כן? אני מתעסק יום יום עם דברים "קצת" יותר מסובכים במובייל).

הDELETE DATA היה בהקשר של Google Services Frameworks כדי לקבל את העדכון מיידית במקום מתישהו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

קימפלתי וצרבתי על XOOM הראשון (MZ604) וזה נראה מצויין!

תכלס, ICS כמו שהוא אמור להראות.

חלק, זורם ומגניב :)

Kawasaki Versys !!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה של טירון - קניתי s3 שמגיע עם ICS , איך אני משדרג ל 4.1.1 ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מחכה בסבלנות כמה חודשים עד שסמסונג יוציאו לו גירסה, או לחילופין מחכה שcyanogen יוציאו לו גירסה.

עד אז אתה נשאר ב4.0.4

Kawasaki Versys !!!

פורסם

ולא רשמית ? יש דרך להוריד ולעדכן לבד ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...