Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה הקטע של חברות לנעול BOOT.

גם אצלי ב ONE X זה ככה, מעלה לי תקריז, אני פשוט אתקין רום דרך ה XDA ואסדר לי תמכשיר קצת.

ה BOOT המעצבן הזה לא נותן לך לבצע סידורים מלאים של לאנצ'רים כמו GO LAUNCHER EX, או APEX שנחשב מעולה ביותר.

והרבה יותר מהיר מה SENSE.

אגב לכל מי שמתקין רומים חדשים, ממליץ על הגו לאנצ'ר, קליל מעולה ומלא ווידג'טים של GO שיעילים.

Opel Adam S 2017

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר הסבר לאיזו תצורה מפרמטים את הכרטיס זיכרון? NTFS\FAT32?

ואיך מפרמטים את המכשיר דרך הריקברי לעבוד ב-EX4?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כבר יצאה עוד גירסא?! עד כמה שאני יודע לרייזר שלי עוד לא יצאה גרסא רשמתי של ICS.

מוטורולה ישנים כל כך עמוק שפשוט אי אפשר להעיר אותם.

מה שמעניין אותם זה השוק האמריקאי וכל השאר יכולים לקפוץ קיבינימט.

עד היום לא שוחרר ICS לXOOM בגירסה האירופאית למרות שבאתר שלהם רשום שהשחרור יהיה ברבע הראשון של 2012

וכנראה שגם לא ישוחרר.

אם אתה רוצה ICS חפש ב XDA. בזכותם התקנתי ICS על הXOOM כבר בפברואר.

אל תחפש גירסה רשמית.

פורסם
אפשר הסבר לאיזו תצורה מפרמטים את הכרטיס זיכרון? NTFS\FAT32?

ואיך מפרמטים את המכשיר דרך הריקברי לעבוד ב-EX4?

ממליץ לך לעבור לריקברי של 4EXT במקום CWM. יש להם גרסת touch שעובדת נפלא על הדיזייר שלי.

מאז שעברתי לריקברי הזה, הכל כל כך פשוט נהיה. עד כדי כך שכרטיסי זיכרון בעייתיים אני מפרמט דרכה.

http://4ext.net/

מכאן, אני מאמין שתסתדר בעזרת XDA.

Veni Vidi Vici

פורסם

המעבר מ2.3 ל4.0+ לא טריביאלי מבחינה טכנית, החברות מאוד מתקשות להוציא אנדרואידים עובדים כמו שצריך גם על מכשירי הדגל שלהן, אז לשדרג מכשירים ישנים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כבר יצאה עוד גירסא?! עד כמה שאני יודע לרייזר שלי עוד לא יצאה גרסא רשמתי של ICS.

יצאה הגרסא האמריקאית והאסיאתית.

ברגע שהתחילו פריסה של האירופאית התגלו מספר באגים ברמת deal-breaker ולעת-עתה הפסיקו עדכונים.

ממש בעברית בכל מקרה קיים בגרסא האסיאתית אז אין לך שום בעיה לעבור לרום PSHAsiaRetail.

אני עם 4.0 על הרייזר שלי כבר כמה שבועות ואני ממש מרוצה מהשדרוג :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מוטורולה מוביליטי נרכשו על ידי גוגל, אולי הם מתכננים משהו מז'ורי לעתיד וכרגע לא מוציאים שדרוגים מינוריים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הCM10 לגלאקסי 2 ממש טוב.

אומנם זה רק פרוויו ולא הכל נמצא שם,אבל ממה שיש זה שידרוג מעולה לCM9 ןICS.

אהבתי במיוחד את האפקטים של מעבר בין חלונות וגלילה מצויינת וחלקה כמו חמאה...:wink:

אגב,הזיהוי קולי עובד מעולה ותומך בצורה מלאה בזיהוי עברית!

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...