Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא שלשום CM10 אלפא לפוטון.

התקנתי וזה פשוט מעולה, הרבה יורת מהיר וחלק, יותר חסכוני בסוללה.

באגים עד עתה : מדיה בבלוטות' לא נשמעת מהתקן הבלוטות' אלא מהרמקול, אין backlight למקשים, wifi tether לא עובד. זה הכל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אצלי זה גם CM10, יש WIFI ויש תאורה. חסר רק מצלמה (וגם לזה מצאו כבר פיתרון חלקי שעובד) BT וטטרינג. וכמובן הסוללה שמתעופפת לי משום מה אבל אני אתן לזה ניסיון בתקווה שהבטה 4 ישפר.

אגב, ויבר לא עובד בכלל, קורס לאחר הכנסת הקוד, WAZE לא נותן לי להיכנס להגדרות, הוא זורק אותי לשולחן עבודה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

(אני רואה שהחיים בגלקסי נקסוס יפים, הכל פועל , החיי סוללה שופרו קלות ואין צורך בקומבינות , בטאות , רומים , רוטים ושאר מרעישין ובליעין :). בחרתי נכון)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן בנקסוס של אשתי החיים יפים מאד, קיבלה OTA וזהו 8)

תומר, על איזה מכשיר מדובר אצלך ?

אני מדגיש שWIFI עובד כמובן, רק הטטרינג שלו לא.

לוויבר אין בכלל גרסה לג'לי בין, רבאק ל ICS הם הוציאו באיחור מטורף. הסרתי את התוכנה.

WAZE גם היתה לי בעיה בהתחלה אבל הסרתי והתקנתי מחדש מהמרקט וזה עובד טוב עכשיו, תנסה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

DESIRE HD

אני גם חושב על הנקסוס בפעם הבאה, הבעיה היא שטכנולוגית המכשיר הזה לא בולט ולכן לפעמים אני פוזל לכיוון סמסונג

in the face

with a chair

פורסם
DESIRE HD

אני גם חושב על הנקסוס בפעם הבאה, הבעיה היא שטכנולוגית המכשיר הזה לא בולט ולכן לפעמים אני פוזל לכיוון סמסונג

אני משאיר את הcutting edge לאחרים. הנקסוס מאוד מאוד מהיר גם עם הדואל קור שלו, וכל היתר A+++

בכל מקרה מה שמשפיע על רוב חוויית המשתמש זו התוכנה, וכאן אין מתחרים... ובסוף, הוא עולה 350 דולר בחנות של גוגל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ועל זה תוסיף שהוא יקבל עידכונים הרבה אחרי שהמקבילים לו ימותו לאיטם (לראיה - הנקסוס 1 כנראה יקבל JB , איפה הS1 המקביל? לא קיבל אפילו ICS...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה בטח מתכוון לנקסוס S, ה1 נשאר תקוע בגיהינום של Gingerbread... (להבנתי בגלל חוסר בזכרון פלאש onboard)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המכשיר שלי היה אמור לקבל ICS, לא ברור למה ברגע האחרון HTC התקפלו. לפחות בפורטים השונים זה עובד כמו שצריך, והנה עכשיו כמה ימים לאחר ההכרזה על JB, כבר יש גרסה שעובדת בצורה סבירה על המכשיר שלי ככה שמוזר לי מאוד ההחלטה של HTC.

בכל אופן, ידוע מתי יצא הנקסוס הבא ותחת איזה יצרן?

in the face

with a chair

פורסם

אף אחד לא יודע שום דבר ודאי על הנקסוס הבא.

השמועות מדברות על כך שהנקסוס הבא יושק יחד עם הדור הבא של אנדרויד Key Lime Pie (גירסה 4.2 או 5)

כלומר לפחות עוד חצי שנה.

לצערי ה-Nexus One לא יראה שדרוג רשמי (וזה מה שהניע אותי לשדרג ל-Galaxy Nexus)

למה HTC (ויצרנים אחרים) לא משדרגים מכשירים ישנים?

כי הם רוצים שתקנה את המכשירים החדשים שלהם שמריצים את הגירסה האחרונה (או הכמעט אחרונה) out of the box.

זה טריק מלוכלך, אבל זה מה יש.

הם חייבים לבדל בין הדורות של המכשירים, משום שההבדלים בחומרה לא ממש גדולים, אז מייצרים בידול ברמת התוכנה בין הדורות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בגלל זה היתי עם ה HTC HD2 שלי 3 שנים והרצתי עליו ICS, עדיין קיים נושם ובועט אצלי, רק לפני שבוע החלפתי אותו ל ONE X כי רציתי מכשיר חדש :p

אגב, יצא עדכון רשמי ל One x?

נ.ב לכל אלו שלא קיבלו עדכון רשמי.

רק שתדעו שבאתר XDA DEVELOPERS יש לכם כמעט כל מכשיר שקיים, ולו קהילת מפתחים, שם עדכנתי עד לא מזמן את ה HD2 הישן נושן שלי (שבכלל הגיע עם מובייל 6.5)

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה עדכון?

ל-JB?

אתה תצטרך לחכות לעדכון רשמי מ-HTC, אולי הם יפתיעו במהירות (בעקבות השמועות שסמסונג ישחררו גירסה "בקרוב" ל-S3)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אין כמו XDA תאמינו לי..

התקנתי על ה SAMSUNG INFUSE את ה JB.

פשוט מעולה.

הכ-ל עובד. (בעצם חוץ מיציאת HDMI אבל את מי זה מעניין?)

מוטורולה האידיוטים נעלו את הבוטלואדר של ה XOOM2 ולכן אי אפשר לפתח כלום עבור המכשיר הזה.

אם הם לא ישחררו בזמן הקרוב, אני מעיף אותו לקיבינימט (כלומר לאיזה טכנאי שטח) וחוזר לXOOM1.

• תוכן חדש...