Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הכי אוהב אנשים כמוך.

אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט תחזיר את העמוד של הדפדפן אחורה ועבור לפוסט אחר..

אדריאן ו -GTV, מתנצל אם העלבתי או פגעתי. לא התכוונתי ולא חשבתי הרבה לפני. מודה. פשוט השנים לימדו אותי להיות סקפטי בעניני "היהודים מתאחדים ומראים לרעים מזה". ראו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401302&highlight=%D7%99%D7%A8%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%9C+%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95&page=3

פורסם

לא רק דואר ישראל....

בשבוע שעבר, אני נוסע לתומי בקפלן, ליד הקריה, וקולט במראה ואן של יו.פי.אס (חום כזה) מאיץ כמו דביל, (דביל כי יש רמזור אדום), עובר אותי ואז בולם בלימת חירום (רמזור אדום, אמרנו? ), וכשהרמזור מתחלף מאיץ בפראות, מזגזג אחד ימינה-אחד שמאלה (ברווח בין מכוניות), ותוך כדי התמרון הזה הדלת האחורית נפתחת, חבילות נופלות ונדרסות על ידי התנועה.

צפירות, איתותים עם האורות, הכל - הוא לא רואה לא שומע לא מתעניין. ממשיך בהאצה פראית- האטה פראית - זיגזוג וחוזר חלילה.

אז ניסיתי.

אבל בצומת של דיזינגוף-קינג ג'ורג' איבדתי אותו (אני לא עובר ברמזורים אדומים)

...אז אם מישהו מחפש חבילה של יופיאס מאמצע שבוע שעבר... אולי היא כבר לא תגיע.

אסף.

פורסם

הזמנתי סמל לרנו 4 מספק בקפריסין.

הספק שלח בדואר רגיל, עברו 5 חודשים ואין משלוח.

לאור מקרים ששמעתי על דואר ישראל, עוד לא אבדה תקותנו.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

לפני מספר שנים הזמנתי קטלוג חלפים מאנגליה (מ- ALFAMAN).

לאחר כחודש משלא הגיע הקטלוג, התקשרתי לאנגליה ,המוכר הסביר ששלח את הקטלוג, אבל הוא ישלח שוב.

כעבור זמן מה הגיע מעטפה מדואר ראשל"צ ובתוכה שובר החיוב של כרטיס האשראי שלי (על סכום המשלח של הקטלוג),

המעטפה היתה חתומה בשם של אחד מעובדי הדואר.

התקשרתי לאותו עובד דואר ושאלתי "האם זו הדרך של הדואר להודיע לי שהגיעה לי חבילה"

תשובתו היתה "לא ידוע לי על שום חבילה, מצאתי את שובר האשראי על הרצפה וחשבתי שאולי זה חשוב לך"

בשלב זה הבנתי שהחבילה הגיעה בשלום מאנגליה עד סניף הדואר הראשי בראשון לציון, אבל לא הצליחה לשרוד עוד כמאתיים מטר עד הבית שלי.

כעבור כשבועים קיבלתי את הקטלוג שנשלח בשנית.

פורסם

עדיין מחכה לפנסים של פיאט 850 חדשים שהזמנתי מחברה מכובדת בארצות הברית

החבילה לטענת הספק נשלחה ב12.2 ואין לו קוד מעקב להוזלה בעליות והחבילה עדיין לא הגיע האם להודיע לפייפל על ביטול עסקה?

או להמשיך להמתין (נראה מעט מוגזם כמעט חודש לזוג בקליות )

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
אדריאן ו -GTV, מתנצל אם העלבתי או פגעתי. לא התכוונתי ולא חשבתי הרבה לפני. מודה. פשוט השנים לימדו אותי להיות סקפטי בעניני "היהודים מתאחדים ומראים לרעים מזה". ראו כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401302&highlight=%D7%99%D7%A8%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%9C+%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95&page=3

:wink:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

תפסיקו לנסות לחסוך 2 אגורות כל הזמן ולשלוח דרך העלובים שנקראים דואר ישראל!!

זה קיימייקות לא דואר ישראל.

זה נזק ישראל לא דואר ישראל.

1.הזמנתי דיבורית, רק דיבורית, טרטורים במכס, געש, בלאגנים, משרד התחבורה

2.הזמנתי מחשב נייד, הלך לאיבוד. גם הכסף הלך. (אחרי שקיבלתי טופס להגיע למכס לאסוף את המחשב, לא מצאו אותו, את הטופס אתם יודעים לאן אפשר לדחוף..)

ויש עוד כמה מקרים מאוד מאוד מכעיסים (חבילות שהגיעו פתוחות לחלוטין, חבילות שלא הגיעו בכלל, מוכרים כועסים, ייצרנים כועסים..

למדתי - בדרך הקשה, אתה רוצה את החבילה? החבילה דחופה לך ? התוכן של החבילה חשוב לך ? במילה אחת: DHL, ולא אני לא עובד ב DHL. אבל מעדיף לשלם עוד 30 דולר יותר למשלוח ולקבל את המוצר עד פתח בייתי.\עיסקי לא לרוץ. למכס, לא לחכות שבועות וחודשים, אלא מספר ימים בודדים בין 3 ל5 ימים גג, עם TRACKING אמיתי והדעות למייל ו SMS.

אפילו כשהזמנתי מוצרים על שם החברה עם מספר ח.פ הם דאגו לקזז לי את המעמ והכל מראש (מול מכס ומעמ) אפילו לא התקשרו לברר פרטים, החבילה הגיע עד הבית וצוין בפרוש -חברה בעמ - פטור .

הזול עולה ביוקר. מאוד ביוקר - לא רק בכסף אלא גם בעצבים.

פורסם
עדיין מחכה לפנסים של פיאט 850 חדשים שהזמנתי מחברה מכובדת בארצות הברית

החבילה לטענת הספק נשלחה ב12.2 ואין לו קוד מעקב להוזלה בעליות והחבילה עדיין לא הגיע האם להודיע לפייפל על ביטול עסקה?

או להמשיך להמתין (נראה מעט מוגזם כמעט חודש לזוג בקליות )

בד"כ אין בעיה עם חברות מכובדות מארה"ב,יש בעיה אמיתית עם הדואר והמכס.

אני יבאתי עשרות חבילות של חלקים עבור הפיאטים שלי מכל מיני ספקים ומעולם לא נעלמה חבילה לגמרי,היו פעמים רבות מאד שהחבילה אכן נמסרה לדואר בארה"ב יום או יומיים אחרי הרכישה ואלי הגיעה אחרי חודש +-... לפעמים זה תלוי בשירותי הדואר,לפעמים במכס או "פקח" משרד התחבורה שמואיל בטובו להגיע (לחינם כי רישיון יבוא הוא לא נותן) פעם ב...

אגב,פנסים ובקליות אינם מופיעים ברשימת הפריטים שניתן לשחררם בשחרור מהיר על פי רשימות משרד התחבורה ולכן יתכן והחבילה נעצרה.

בדוק בסניף הדואר/מכס בו אתה מקבל את החבילות האם אכן כן כי לפעמים חבילה נעצרת בגלל משרד התחבורה ואף אחד לא מודיע על כך שהיא פה מחכה לאישורו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ל-Omri75, אם זה היה רק 30$ אז סבבה, אבל מה העלות של השיחרור מהמכס? ואני לא מדבר על המכס עצמו, אני מדבר על העלות של השירות... ואני לא שואל בציניות בכלל, אלא פשוט מעניין אותי כי גם אני מתלבט בשאלה אם לשלוח דרך FedEx/UPS/DHL...

פורסם

הזמנתי ספק כח למחשב הנייד מארה"ב. היה דחוף אז בחרתי EMS. כמה ימים אח"כ ראיתי שהמוצר בארץ. חיכיתי. אחרי כמה ימים התחלתי טלפונים - לא ידעו מה לענות. בערך שבוע אחרי (ז"א מעל 10 ימים אחרי שהגיעה החבילה לארץ) קיבלתי פתק לתיבת הדואר שעלי לשלם מע"מ. אני גר ביישוב קטן אז צריך לשלם, לשלוח את הטופס חזרה, לקבל אישור ורק אז את החבילה.

ביקשתי להימנע מכל הטררם ונסעתי 30 ק"מ ליחידת הדואר בה הייתה החבילה. רציתי לשלם המע"מ במקום ולקחת. להפתעתי חוייבתי באגרה נוספת, 30 ומשהו ש"ח, ששמה שחור על גבי לבן "עמלת דואר שליחים". חבורה של חוצפנים חסרי יעילות.

פעם הבאה שאני מזמין משהו דחוף, רק דרך חברת שילוח ייעודית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפני כמה שנים הזמנתי אייפון מ EBAY החבילה הגיעה קצת פתוחה,היה את כל האביזרים אך את המכשיר עצמו לא.

לפי המשקל שהיה רשום על החבילה המוכר כן שלח את המכשיר בתוך החבילה.

• תוכן חדש...