Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מכונית החלומות" - 175000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו היו לך כ- 175000¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא  

164 הצבעות

1. 1. אילו היו לך כ- 175000¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא

• אלפא 147 2.0
    • הונדה אקורד 2.0
    • יונדאי קופה 2.7
    • מאזדה מיאטה
    • מאזדה 6 2.3
    • מיני קופר
    • פולקסווגן גולף 2.0
    • פז'ו 206CC 2.0
    • פז'ו 407 2.0
    • רנו קליאו ספורט 182

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו חולמים מה נעשה ומה נקנה כאשר נהיה מיליונרים. אצל רובנו (לפחות אצל רוב משתתפי הפורום) החלום הרחוק הזה כולל בתוכו מכונית, אשר מייצגת את פסגת השאיפות שלנו, הרכב אשר מהווה בשבילנו את חווית הנהיגה האולטימטיבית.

אך המציאות טופחת על פנינו, ורק אחוזים מעטים מאוד מאתנו יצליחו להגשים את חלומם. (כולם לעשות אווווו...) לכן אנו נאלצים להסתפק במה שיש, ולנסות להוציא ממנו את המיטב. (כולם למחות דמעה של התרגשות)

הסקרים הבאים (אחד בכל שבוע, לערך) יכללו מכוניות אשר המכנה המשותף היחיד לכולן הוא סכום הכסף שהן עולות כחדשות בארץ ישראל. עליכם לבחור את הדגם שהייתם רוצים לעצמכם לו היה לכם הכסף הזה להוציא (אך ורק על רכב חדש, כמובן). לתשומת לבכם לא כל דגמי המכוניות הוכנסו לסקר, מפאת חוסר מקום ועניין. לשם הנוחות לכל סכום כסף ניתן להוסיף או להוריד עד 10000 ¤. (ובסכומים גבוהים, אף יותר). שימו לב – באם לא מצוין אחרת, רמת הגימור של הרכב היא הבסיסית – ללא תוספות. אבל אם גרסה יותר מפוארת/חזקה של אותו הרכב נכנסת לתקציב – אפשר לקנות גם אותה.

והנה הסקר הרביעי:

שימו לב - התמונות להמחשה בלבד!!

אילו היו לך כ- 175000¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא:

א. אלפא 147 2.0

alfa147.jpg

ב. הונדה אקורד 2.0

accord.jpg

ג. יונדאי קופה 2.7

hyundaicoupeb.jpg

ד. מאזדה מיאטה

mazdamiata.jpg

ה. מאזדה 6 2.3

mazda6.jpg

ו. מיני קופר

minicooper.jpg

ז. פולקסווגן גולף 2.0

golf.jpg

ח. פז'ו 206 CC 2.0

206cc.jpg

ט. פז'ו 407 2.0

407.jpg

י. רנו קליאו ספורט 182

cliosport.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיאטה :oops:

:p:p

למה? הנעה אחורית.

ומאז שראיתי אחת משייטת לך באיילון - שחורה יפייפיה..... :loco:

(אני גר בפרדס חנה כרכור - פה לא יוצא לראות הרבה מיאטות)

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

ניחוש אחד מה בחרתי... :D

רמז: היא תהיה אדומה.

למה? כי אני מרוצה מאוד מה-147 שלי, ורק טבעי לשדרג אותה בתוספת של עוד איזה 45 כ"ס, ועוד כמה צעצועים נחמדים.

אגב, במקרה הזה זו לא מכונית חלומות, אלא סביר להניח המכונית הבאה, בקרוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ערב טוב,

הבחירה שלי - מיאטה , פשוט מדהימה.

הבחירה השנייה שלי היא דווקא הגולף (שיט , אני מזדקן :lol: )

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רבע שעה אני תקוע מול המסך מתלבט מה לבחור :shock:

אחרי מחשבה רבה החלטתי שהקליאו הבחירה הנכונה בשבילי, אוטו פוזה, ביצועים מדהימים, הוט האצ'באק, והכי חשוב 182 כ"ס. אם אני לא טועה היא המכונית הכי חזקה בסקר.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

הסקר הכי קשה עד כה.

המיאטה קורצת לי עם ההנעה האחורית ופוזה של הקבריולט.

הקליאו - אין צורך להוסיף.

והמיני אחחח המיני פשוט עושה לי את זה...

בחרתי במיני !

אבל אני לא בטוח.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

למה האימפרזה לא כאן? אמרתם פלוס מינוס כמה אחוזים מהמחיר הנקוב, ואני חושב שהWRX נופלת בדיוק שם. אולי כי זה יהיה נוקאאוט? :-)

בכל מקרה, יש בעייתיות קלה בכל הסקרים האלו: מחד, הדעות מוטות בבירור לטובת מכוניות הספורט (גם אצלי, הצבעתי לקליאו), ומאידך, אין מספיק מכוניות ספורט במחירים הנמוכים בשביל שתהיה תחרות של ממש - שתיים-שלוש בכל קטגוריה, במקרה הטוב.

אז לא ממש מעניין אותנו איך מתפלגים הרוכשים בין מכוניות הספורט, נכון? שוב, הבחירה היא בדרך כלל בין שניים, שלושה דגמים, וגם אז לרוב מתקיים קונצנזוס לגבי מי הוא הטוב ביותר.

אולי היה עדיף להשמיט במכוון כלמיני מקרי קצה, כמו הקליאו והמיאטה. זה היה אינפורמטיבי בהרבה, בכל מקרה (ההתפלגות בין המכוניות האחרות הייתה גדולה בהרבה, במקום שכל הקולות יתנקזו לשתי מכוניות בלבד). אותי היה מעניין יותר הפילוג בין המשפחתיות, למשל.

רק דעתי הצנועה :D

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
למה האימפרזה לא כאן? אמרתם פלוס מינוס כמה אחוזים מהמחיר הנקוב, ואני חושב שהWRX נופלת בדיוק שם. אולי כי זה יהיה נוקאאוט? :-)

בכל מקרה, יש בעייתיות קלה בכל הסקרים האלו: מחד, הדעות מוטות בבירור לטובת מכוניות הספורט (גם אצלי, הצבעתי לקליאו), ומאידך, אין מספיק מכוניות ספורט במחירים הנמוכים בשביל שתהיה תחרות של ממש - שתיים-שלוש בכל קטגוריה, במקרה הטוב.

אז לא ממש מעניין אותנו איך מתפלגים הרוכשים בין מכוניות הספורט, נכון? שוב, הבחירה היא בדרך כלל בין שניים, שלושה דגמים, וגם אז לרוב מתקיים קונצנזוס לגבי מי הוא הטוב ביותר.

אולי היה עדיף להשמיט במכוון כלמיני מקרי קצה, כמו הקליאו והמיאטה. זה היה אינפורמטיבי בהרבה, בכל מקרה (ההתפלגות בין המכוניות האחרות הייתה גדולה בהרבה, במקום שכל הקולות יתנקזו לשתי מכוניות בלבד). אותי היה מעניין יותר הפילוג בין המשפחתיות, למשל.

רק דעתי הצנועה :D

זה למה אנחנו לא שואלים אותך :p:wink:

סתם, תבין, המטרה של הסקרים האלו היא לא לבחור מכונית אחת מתוך כל המתחרות בקטגוריה, אלא לבחור רק לפי המחיר. בפשטות. יש לך X שקלים? מה היית קונה? מן הסתם בפורום הזה רוב החבר'ה ילכו על הספורטיביות, אבל הפילוג עצמו גם מעניין. מעניין גם הקונצנזוס - בסקר הקודם התחרו הלאון וה-206, הראשונה ניצחה בקלילות. למה? האם כל מי שהצביע לה יודע להשוות בין שתיהן? ברור שלא. זה עניין של תדמית ונתונים, בסופו של דבר. חצי מהאנשים יבחרו במיאטה בגלל ההנעה האחורית - זה אומר שהם יודעים למה הם בחרו בה?

אם יהיה ביקוש, אולי נעשה סקרים בתוך קבוצות - כל הסופר מיני, כל המשפחתיות וכולי. אני מסכים שזה מעניין לא פחות. (למרות שגם שם הסיבות לבחירה הן דומות לכאן - זה לא שלכל חברי הפורום יש יכולת להבחין בהבדלים...)

בנוגע לאימפרזה - קצת מעל לסכום, תופיע בסקר הבא (200000). נוק אאוט? לא בטוח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בחרתי במאזדה 6 2.3.

אני משעמם?אני עוד אחד כמו כולם?

אז מה.

היא עדיין מכונית משתלמת-מנוע 2.3 ל',די חזק.

מאובזרת מאוז.

לא נוחה,אבל המושבים כן(זה מה שחשוב לי).

התנהגות טובה(לא כמו של המיאטה).

ועם קצת רצון אפשר לעשות אותה יותר יפה מכל ה-6ים.

פורסם

בתור חובב יפניות אני לא מתבייש להגיד שבחרתי בקליאו בגלל רוב הסיבות שאחרים אמרו לפניי

כוח , אחיזה , הנאה ומראה .

יש עוד הרבה אבל עזבו

מקום שני אצלי זו המיאטה :)

ים long time no

פורסם

טוב אז אני קצת אשנה ...

נסעתי במיאטה של יניב ( לא יודע אם לשעבר ) הנסיעה והרכב מדהים אבל לא נוח לי !!! זה קטן במרחב הפנים ואני מרגיש כזה דחוס !!

לכן למרות ההנעה האחרוית ולמרות הכל אני אוותר !

CLIO 182 ........ ממממ לא יודע ... מהירה והכל אבל גם כך הרכב נראה קטן וכנראה שגם כך אני ארגיש לא הכי נוח שבעולם .

על ה 147 נסעתי עם חבר .. אומנם על 1.6 אבל דיי טובה ( קיט קומפרסור בדרך למנוע שלה ) ... אבל האוטו דיי טוב ומהנה מנהיגה קצרה על האוטו ..... אפשרות 1

היונדאי קופה ... שמעתי שהיא לא הכי טובה במיוחד בקטע של התנהגות והנאה אבל המראה הקרבי והמנוע שלה דיי מתאימים לי.... אפשרות 2

הבחירה הסופית שלי היא באלפא מנוע 2000 ! פשוט בגלל ההנאה שהיא מעניקה והמרחב שמספק אותי :wink::twisted:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...