Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי "מכונית החלומות" - 175000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

אילו היו לך כ- 175000¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא  

164 הצבעות

1. 1. אילו היו לך כ- 175000¤ , "מכונית החלומות" שהיית קונה היא

• אלפא 147 2.0
    • הונדה אקורד 2.0
    • יונדאי קופה 2.7
    • מאזדה מיאטה
    • מאזדה 6 2.3
    • מיני קופר
    • פולקסווגן גולף 2.0
    • פז'ו 206CC 2.0
    • פז'ו 407 2.0
    • רנו קליאו ספורט 182

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי אוהב את המיני - זה קלסה

אך בחרתי באקורד

למה? עדיין יש לי חברים שאני נוסעה איתם והמיני כטנה מידיי

אבל העיקרון זה ביגלל שבגלל גודל תא המתען יש אפשרות לסים מערכת טובה וסאב גדול (ולא גופות) ואם ה - ivtec של הונדה.... אני אסתדר!!!

נסיעה מהירה זה חוקי - כל עוד אין משטרה !!!

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בחרתי במיאטה.

גם יפה וגם אופה. פשרה בין ביצועים והתנהגות, עיצוב, ואמינות ואיך לא, סחירות.

זו בחירתי. כל השאר לא מושכות אותי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קליאו ספורט

הרכב הכי ספורטיבי ברשימה !!(גם הכי חזק)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

את היונדאי קופה הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים פוזה בלי תחרות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מכיוון שלסכום של 'מכונית החלומות' יש עוד הרבה לאן לעלות לפני שייגמרו המכוניות, אני זקוק נואשות להבהרה למרות ההקדמה המפוארת של הסקר -

האם כשאני בוחר מכונית אני מתחייב לה ורק לה (כלומר רכב 'ראשון' ויחיד), או שמותר לי להשתעשע ברעיון של לקנות משהו כרכב 'שני' ?

זה מאוד משפיע על הבחירה מכיוון שיש לא מעט מכוניות שהייתי שמח לנהוג בהן 'כשנחה עלי הרוח', אבל בשאר הזמן הייתי מעדיף להשאיר אותן בחניה ולקחת משהו יותר נוח / פרקטי ...

נדמה לי שגם חלק ממי שבחר כאן מכוניות, אם היה מגיע למעמד כתיבת הצ'ק בסוכנות היה מהסס כמה דקות טובות לפני שהוא מוריד את ה-175K האחרונים שלו בקניית רכב דו-מושבי פתוח, או רכב קטן (מאד) אך ממונע היטב ...

למיטב הבנתי השאלה היא "איזה רכב היית קונה" ולא "הצבע על הרכב הספורטיבי/ה'שווה' ביותר לדעתך מתוך הרשימה להלן". יש הבדל.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
מכיוון שלסכום של 'מכונית החלומות' יש עוד הרבה לאן לעלות לפני שייגמרו המכוניות, אני זקוק נואשות להבהרה למרות ההקדמה המפוארת של הסקר -

האם כשאני בוחר מכונית אני מתחייב לה ורק לה (כלומר רכב 'ראשון' ויחיד), או שמותר לי להשתעשע ברעיון של לקנות משהו כרכב 'שני' ?

זה מאוד משפיע על הבחירה מכיוון שיש לא מעט מכוניות שהייתי שמח לנהוג בהן 'כשנחה עלי הרוח', אבל בשאר הזמן הייתי מעדיף להשאיר אותן בחניה ולקחת משהו יותר נוח / פרקטי ...

נדמה לי שגם חלק ממי שבחר כאן מכוניות, אם היה מגיע למעמד כתיבת הצ'ק בסוכנות היה מהסס כמה דקות טובות לפני שהוא מוריד את ה-175K האחרונים שלו בקניית רכב דו-מושבי פתוח, או רכב קטן (מאד) אך ממונע היטב ...

למיטב הבנתי השאלה היא "איזה רכב היית קונה" ולא "הצבע על הרכב הספורטיבי/ה'שווה' ביותר לדעתך מתוך הרשימה להלן". יש הבדל.

מבחינתי זה מאוד פשוט. אין לך רכב ויש לך 175000 ש"ח שאותם אתה יכול להשקיע אך ורק בקניית רכב חדש. איזה רכב היית קונה? מן הסתם הוא צריך להיות פשרה בין כיף לפרקטיות, אבל זו כבר החלטה שלך. אני רק נותן לך את הכסף :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני 3 שנים ראיתי קליאו בי ספורט נותנת פתיחה.

האוטו היה חדש בצבע כסף עם אגזוז לחץ שמרעיש רעש מיוחד וחזק.

מאז הקליאו הפכה להיות הרכב החלומי שלי.

פורסם

ההתלבטות שלי דווקא לא הייתה קשורה למיאטה בכלל

עד כמה שכולם טוענים שהמיאטה הכי כיפית והכי טובה והכי בלה בלה בלה - יש נטייה לשכוח שלא כולם נהגי מירוצים , אפילו חברי הפורום...

ההתלבטות שלי הייתה בין היונדאי קופה ,ה147 וכמובן הקליאו.

ה147 - הרכב גורם לי להזיל ריר רק מלחשוב עליו , הוא פשוט אדיר , ללא שום ספק (גם אם הביצועים לא הכי משהו , העיצוב שלו פשוט מדהייייייייייים)

הקליאו - הרכב הכי ספורטיבי מהרשימה לפי דעתי (לא ככה?) - אבל הוא פשוט לא מושך אותי , לא העיצוב ולא כלום...

היונדאי קופה - מבחינת ביצועים היא סבירה + (אני מניח , לא נהגתי באחת) , מבחינת נוחות היא כנראה בסדר (די נוח לי באלנטרה של אבא , וזה בערך אותו בסיס) ,

אבל העיצוב שלה , והמשיכה שיש לי אליה (משיכה לא מוסברת)

היא פשוט הרכב המנצח מבחינתי - אדירה! :)

(חוץ מזה שהיא גם אמינה :wink: )

וואלק אתתתתה

פורסם
ההתלבטות שלי דווקא לא הייתה קשורה למיאטה בכלל

עד כמה שכולם טוענים שהמיאטה הכי כיפית והכי טובה והכי בלה בלה בלה - יש נטייה לשכוח שלא כולם נהגי מירוצים , אפילו חברי הפורום...

ההתלבטות שלי הייתה בין היונדאי קופה ,ה147 וכמובן הקליאו.

ה147 - הרכב גורם לי להזיל ריר רק מלחשוב עליו , הוא פשוט אדיר , ללא שום ספק (גם אם הביצועים לא הכי משהו , העיצוב שלו פשוט מדהייייייייייים)

הקליאו - הרכב הכי ספורטיבי מהרשימה לפי דעתי (לא ככה?) - אבל הוא פשוט לא מושך אותי , לא העיצוב ולא כלום...

היונדאי קופה - מבחינת ביצועים היא סבירה + (אני מניח , לא נהגתי באחת) , מבחינת נוחות היא כנראה בסדר (די נוח לי באלנטרה של אבא , וזה בערך אותו בסיס) ,

אבל העיצוב שלה , והמשיכה שיש לי אליה (משיכה לא מוסברת)

היא פשוט הרכב המנצח מבחינתי - אדירה! :)

(חוץ מזה שהיא גם אמינה :wink: )

חישובים מוזרים :shock:

ראשית לא צריך להיות נהג על בשביל להנות במיאטה. אולי צריך לא להיות מפגר בשביל לא לסיים בצד הדרך אבל זה סיפור אחר. מבחינת הנאה (לדעתי כמובן) לרכב פתוח יש יתרונות גם בסתם נסיעה בערב כאשר אין שמש מטורפת.

היונדאי ניריאת מדהים. לחשב את הנוחות בה לפי האלנטרה... זה... :shock: . ולגבי ביצועים היא סבירה מינוס. הרכב מרגיש די חלש (נהגתי עליו). ובטוח יותר חלש מהנתונים וממה שאתה מצפה ממנו. בקיצור אל תגשים את החלום בלי נסיעת מבחן :wink:

פורסם

חישובים מוזרים :shock:

ראשית לא צריך להיות נהג על בשביל להנות במיאטה. אולי צריך לא להיות מפגר בשביל לא לסיים בצד הדרך אבל זה סיפור אחר. מבחינת הנאה (לדעתי כמובן) לרכב פתוח יש יתרונות גם בסתם נסיעה בערב כאשר אין שמש מטורפת.

היונדאי ניריאת מדהים. לחשב את הנוחות בה לפי האלנטרה... זה... :shock: . ולגבי ביצועים היא סבירה מינוס. הרכב מרגיש די חלש (נהגתי עליו). ובטוח יותר חלש מהנתונים וממה שאתה מצפה ממנו. בקיצור אל תגשים את החלום בלי נסיעת מבחן :wink:

1)חישובים מוזרים = חישובי רגש :wink: (ככה עושים חשבון שאתה בן 18 ונהגת על פחות מ10 רכבים בניסיון המוטורי הקצר שלך :roll: )

2)למה אי אפשר לחשב בה את הנוחות לפי האלנטרה? (ברצינות , הרי הקופה מבוססת אלנטרה , בערך , לא? :roll: )

3)היונדאי קופה חלשה? אז מה?... [אני חוזר לעובדה שאני בן 18 ללא שום ניסיון , לכן אפילו מזדה 1.8 מרגישה כמו מטוס בשבילי... אז אני מניח שיונדאי קופה תספק את הסחורה , ולא רק בשבילי , אני די בטוח שאני לא הנהג הכי צעיר פה (או לפחות מקווה כך :oops: )]

4)לא חשבתי לשניה לא לנהוג על אוטו לפני שאני רוכש אותו (רק כפי הנראה נסיעת מבחן על ג'אסטי/פיאסטה/DL וכו' לא תשנה לי הרבה :cry: )

אה ועוד משהו , אוף קטן - מעניין לעשות סקר קצת יותר מורכב ולדעת למה כל חתך גילאים בפורום מצביע.

דוגמה - בני ה 18 עד 20 אוהבים יותר אלפא 147 לעומת בני ה 20 עד 22 שמעדיפים מאזדה 6 (מה לעשות - זקנים :lol: )

וואלק אתתתתה

פורסם
1)חישובים מוזרים = חישובי רגש :wink: (ככה עושים חשבון שאתה בן 18 ונהגת על פחות מ10 רכבים בניסיון המוטורי הקצר שלך :roll: )

2)למה אי אפשר לחשב בה את הנוחות לפי האלנטרה? (ברצינות , הרי הקופה מבוססת אלנטרה , בערך , לא? :roll: )

3)היונדאי קופה חלשה? אז מה?... [אני חוזר לעובדה שאני בן 18 ללא שום ניסיון , לכן אפילו מזדה 1.8 מרגישה כמו מטוס בשבילי... אז אני מניח שיונדאי קופה תספק את הסחורה , ולא רק בשבילי , אני די בטוח שאני לא הנהג הכי צעיר פה (או לפחות מקווה כך :oops: )]

4)לא חשבתי לשניה לא לנהוג על אוטו לפני שאני רוכש אותו (רק כפי הנראה נסיעת מבחן על ג'אסטי/פיאסטה/DL וכו' לא תשנה לי הרבה :cry: )

אה ועוד משהו , אוף קטן - מעניין לעשות סקר קצת יותר מורכב ולדעת למה כל חתך גילאים בפורום מצביע.

דוגמה - בני ה 18 עד 20 אוהבים יותר אלפא 147 לעומת בני ה 20 עד 22 שמעדיפים מאזדה 6 (מה לעשות - זקנים :lol: )

1) עדיין, חישובים מוזרים... הנובעים מחוסר ניסיון.

2) אתה רציני? הרי מדובר במכלולים שונים לגמרי מבפנים ומבחוץ, כיול שונה לחלוטין, אפילו מושבים שונים - תיכף תגיד שה-STI מבוססת אימפרזה 1.6 אז הנוחות בהן דומה...

בנוגע לסקר היותר מורכב - זה לא אפשרי כרגע במגבלות הממשק הנוכחי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...