Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט איביזה ידנית

סקודה פאביה ידנית

קיה פיקנטו אוטומטית\ידנית

יונדאי I10 אוטומטית\ידנית

כעיקרון אני מממן כמעט את כל הרכב, אבל עם עזרה מההורים לצורך השלמה.

ההורים מעדיפים אוטומט, ולי לא אכפת על ידני.

הבנתי שאם בוחנים בין I10 לפיקנטו, הפיקנטו שוברת.

הסקודה מציעה הכי הרבה אבל נראית הכי פחות יפה.

האיביזה מתאימה לי באופן אישי [בן 23]

אשמח להמלצות על מה אתם הייתם הולכים.

בברכה,

נ.ב- כנראה והרכישה עתידה לקרות בעוד 4 חודשים.

האם עדיין יהיה סיכוי למבצע של האיביזה?

פורסם

הפיקנטו אולי עדיפה אך זמן המתנה לא ריאלי,מדובר על כחצי שנה,בכללי הייתי בוחר בפאביה,בפנים היא מרגישה איכותית מפוולסוגן וגם מרווחות יותר,לא אהבתי בסיאט זה העבודה שלוח הפיקוד של המזגן זה סך כול 3 בוררים וכול השאר פלסטיק,מבחינת עיצוב אכן ניראית מעולה,פאביה גם נהנה משוק טוב.

כמו כן הן הפאביה והן הסיאט חזקות מה I10 ופיקנטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת נוחות ישיבה מאחור, האם הסיאט היא הרכב הכי פחות נוח מבין כל הרביעיה?

האם יש סיכוי לדעתך שמהמבצע על האיביזה ישאר בעוד 4 חודשים?

מבחינת בורר המזגן - גם אצל הפאביה זה בוררים ולא דיגיטלי אלא אם כן אני טועה

פורסם

הכוונה הייתה לזה הבוררים קטנים ויש הרבה שטחים ריקים לא ממש אהבתי את זה,בפאביה זה בנוי יותר נעים לדעתי.

אני מציע לך לבצע נסיעת מבחן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעת מבחן אבצע בכל מקרה, תודה.

חבל שהסקודה מעוצבת כל כך מבוגר לטעמי, כי באמת היא מציעה הכי הרבה אבל הכי פחות יפה לטעמי.

אשמח להמלצות ויעוץ נוסף.

פורסם

הפיקנטו והיונדאי הן מכוניות מיני. הפאביה והאיביזה מוגדרות כסופר מיני. ז"א שהן גדולות יותר ומרווחות יותר. גם בנסיעה מחוץ לעיר יש להן עדיפות. מה הדרישות שלך מהרכב?

לדעתי יופי של רכב זה בעיני המתבונן, ובכל מקרה לא צריך לבוא לפני נוחות ופרקטיות.

תבדוק באיזה רכב יש יותר אבזור נוחות ובטיחות, ותבצע נסיעת מבחן. יכול להיות שהרכב שלדעתך הכי יפה יהיה הכי פחות נוח...

ולגבי הסקודה, אם תבחר בצבע צעיר כמו הירוק או הצהוב היא כבר לא תיראה מבוגרת...

בהצלחה!

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הפאביה יפה מבפנים ואילו הסיאט יפה מבחוץ וממש לא יפה מבפנים (וגםשילוב הצבעים בדשבורד מכוער). בגלל שבגדול זה אותו רכב תבדוק לאיזה אבזור אתה יותר מתחבר. לכל אחת מהם אבזור שונה. למשל בסיאט יש קרוז קונטרול והיל הולדר ושתי חלונות חשמל ואילו בפאביה יש 4 חלונות חשמל ובטח עוד כמה דברים שאין בסיאט.

בנוסף תבדוק אם אתה יכול לשלם מקדמה של 2000 ש"ח ולשריין לך רכב לעוד 4 חודשים במחיר מבצע.

פורסם

הפאביה תהיה האופציה הכי טובה בסכומים האלה.

לאיביזה אמנם יש מערכת HILL HOLD אבל לנוכח העיצוב והגימור הפנימי של הדגם הזה (נראה פשוט משמעותית מהדגם המפואר יותר) הפאביה מנצחת (לטעמי - בצבע שחור נראית הכי טוב).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תכניס להתלבטות את הרנו קליאו החדשה,

אני מעדיף אותה באופן אישי על המתחרות מבית VAG בזכות אבזור בטיחות עדיף, נוחות נסיעה עדיפה ואתה לא מפסיד הרבה בכוח - 1.2 עם 75 כ"ס, סוחב לא רע בכלל. (עוד פעם, לא מטוס, אבל עושה את העבודה יפה ביחס למנוע צנום נפח)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על האיביזה (גם קראתי השבוע ביקורת טובה מאוד עליה של בני ברק בידיעות אחרונות)אבל באופן כללי אני ממליץ לך ללכת על גיר ידני. מעבר לחיסכון במחיר ובדלק מדובר במעורבות אמיתית בנהיגה, מה שרובנו שוכחים בגלל כל המכשור והמערכות. אם אתה לא בשלב של כל בוקר וערב תקוע בפקקים אל ומהעבודה ויכול להשות לעצמך להנות מגיר ידני, לך על זה.

פורסם

תודה על כל התגובות, לגבי הסיאט אמרו שבדגם הזה לא ניתן לבצע נסיעת מבחן, האם נכון? לגבי דגמים חדשים, האם צפויים לצאת? אם כן אילו? בנוסף אשמח לעוד המלצות, לגבי הרנו, לא רואה כאלו בכביש בכלל, יש להן שוק? מישהו יכול להביא תמונה של הסיאט הפנים בשביל לראות את שילובי הצבעים והאיבזור?

פורסם

בתחום המיני כן הולך להיות מעניין,עוד כחודש תיכנס פנדה חדשה, ועוד כמה חודשים צפוי להגיע משלוש ה סקודה סיטיגו פוולסוגן אפ וסיאט מיי.

בסופר מיני אין חדש.

אתה יכול להריץ בגוגל את הסלון של האיביזה.

רנו סובלת מתדמית לא טובה וירידת ערך גדולה,לכן אולי אתה לא רואה אותם הרבה.

• תוכן חדש...