Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבדיקה - פיג'ו 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

היום הייתי בלובינסקי טרייד וראיתי כמה פיג'ו 308 שמצאו חן בעיניי. כולם מליסינג 50-70 אלף קילומטר

העניין הוא שבבדיקה שהראה לי הסוכן אצל כולם מסומן X תחת מנוע ורשום "בלוק מנוע - נזילת שמן"

הסוכן טוען שזה כסת"ח ושטויות ובכמעט כל הרכבים (גם חדשים יחסית) נמצא הממצא הנ"ל

האם נכון העניין - הרי לא מדובר ברכבים ישנים אלא בשנת מודל 2009 - האם לא מוזר למצוא כבר נזילות שמן?

אציין שהרכבים נמכרים במחירים נמוכים משמעותית ממחיר המחירון שלהם

תודה!

פורסם

אל תסמוך על הבדיקה שלהם - תיקח לבדיקה נוספת, בטוח יתגלו עוד כמה דברים קטנים, אבל מבחינתך כל זה עולה כסף (צמיגים, מצבר,בלמים ועוד..).

הרכבים שהם מוכרים טופלו בזמן במוסכי היבואן, ויש תיעוד של הטיפולים ותקלות.

בנוסף, תקבל אחריות במוסך המרכזי של פיג'ו .

וגם אם יש נזילה , הם מחוייבים לתקן אותה במסגרת ההכנה של הרכב למסירה - תדרוש מהם כל פרט קטן , החל מבדיקת הנזילה ועד למפתח רזרבי שיהיה תקין.

כל מה שיהיה רשום בבדיקה שלך חייב התייחסות. חלק מהדברים יתוקנו וחלק יהיה רשום שנבדק ונמצא תקין.

קניתי מהם את הג'מפי לפני שנתיים ו 4 חודשים - בבדיקה היה רשום קלאצ' מפריד גבוה - בלאי .

נסעתי בזמן הזה 75 אלף ק"מ ולא תיקנתי שום קלאצ' - ועוד אמשיך עם הבלאי הזה עשרות אלפי ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה!

השאלה שלי היא האם באמת נזילות שמן הן דבר נפוץ ברכבים משנתון 2009 או בשל העובדה שמדובר במכוניות ליסינג או מכונית

צרפתית או מה שלא יהיה...

האם עליי להיתרגש מעניין הנזילה ולא לקנות מכונית כזו?

• תוכן חדש...