Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

ידידה ביקשה ממני עזרה בנושא הבא ואני לא כ"כ יודע מה לעשות:

היא טוענת שיש לה בבית כל מיני "קליקים" ממש של צילום במצלמה בכל מיני הזדמנויות. היא חושדת שיש לה/שתלו לה בבית מצלמות והיא רוצה שאנטרל לה את זה איכשהו והיא חושדת באיזה מישהו שגר איתה בעבר בבית. היום היא נשואה והיא לא רוצה לערב בזה את בעלה.

היא אומרת שהיא שומעת בעיקר ליד מכשירים חשמליים כמו המתקן של מי עדן, האקווריום ....

כשהיא הזמינה את הבעל של החברה שלה שיבוא לבדוק-פתאום לא היו קליקים כאלו.היא אמרה לי שכל פעם שבא מישהו אז הקליקים נפסקים. כאילו שיש מצלמות שמצלמות מי נכנס וברגע הזה כאילו יש שקט..... היא הזמינה גם בעבר מישהו ש"מבין במחשבים" והוא אמר לה שיש לה תוכנת שליטה מרחוק שמותקנת במחשב שלה (לקח לה מעל 1000 שקל על הבדיקה!...). היא אמרה לי גם שהוא אמר לה שיש איזה מכשיר שמגלה מצלמות אבטחה נסתרות... (שמעתם על דבר כזה?!) וזה עולה הרבה כסף.

מה שאמרתי לה זה שגם אם,אז מקס' אפשר למחוק אותה וזהו. ויש לה גם ראוטר אז גם אם המצלמה היא אלחוטית- פשוט לשנות סיסמה בראוטר.

 

מה דעתכם?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

פאראנויה רגילה.

תסביר ל"ידידה שלך" שקליקים יוצאים רק ממכשירים בעלי תריס מכני. אלה ניתן למצוא במצלמות SLR גדולות.

ציוד ריגול קומפקטי מתאפיין בשימוש באלקטרוניקה נטו ואינו משמיע רעשים מסיבות ברורות ומובנות.

להבא אני תמליץ ל"ידידה שלך" על בתי מלון וצימרים כדי לא לערב את בעלה עוד יותר.:wink: מושב אחורי למאותגרי תקציב. :-D

פורסם

חחח נו ברור. זה גם מה שאני אמרתי לה, שאין צב לשמוע משהו ממצלמה שמוסתרת כי גם בד,כ זה בכלל צילום וידאו ולא סטילס.

אבל מה שמוזר היא אומרת,שכשיש מישהו בבית אחר, אז אין את הרעש הזה. רק כשהיא לבד...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

או סתם מפוחדת.

 

מתקן מי שתייה הכולל קירור/חימום עשוי להשמיע קליק בהפעלה/כיבוי של הממסר הממתג את החימום/קירור.

 

בהחלט יתכן שמותקנות לה בבית מצלמות אבל אין סיכוי שהיא שומעת אותן מצלמות. כמו כן, מצלמות אינן בהכרח אלחוטיות ולכן גם לא בטוח שאפשר לזהות אותן.

:turn-l:
פורסם

זה האטיופים עם ה-DEW.

הם פשוט הרחיבו את עסקיהם ועכשיו הם גם מבצעים מעקב וריגול.

 

Cadillac ATS Premium 2015

 

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

1)כמה היא שוקלת?

2)האם הרצפה עשוייה עץ?...

זוהי מערכת ההתראה הסודית השמורה לנינג'ות מיפן הפאודלית. הרצפה בחלק מהמקומות הייתה בנוייה כך שהיא תחרוק כשעומדים עליה\דורכים עליה, וזה היה מעיר את תשומת לב השומרים.

 

תיקתוקים מוזרים יכולים לבוא גם מהפרשי חום וקור, השידה והארון בחדר שינה שלי צועקים (או עושים פוק, תלוי איך מסתכלים על זה) בכל לילה שבו המזגן פועל, אחרי כחצי שעה.

למה רק כשהיא לבד? אולי כי כשלבד, אז יש מחשבות שעוברות איתך ונשארות אתך, וזה ביטוי לפחדים שלך. לך תבין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לכולנו(כמעט) יש מצלמות נסתרות שבעצם גלויות - מצלמות הרשת במחשבים.

מעבר לכך החברה שלך הזויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...