Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני טס לחו"ל בקרוב לתקופה של חודש, וכתוצאה מכך, הרכב לא יותנע במהלך התקופה.

לפי מה שהבנתי, רכב שלא מותנע זמן רב חווה בעיות של הנעה לאחר מכן, אז מה ניתן לעשות בשביל להמנע ממצב כזה?

פורסם
פרק את הקוטב השלילי מהמצבר.

תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית, עליי לדאוג לדברים נוספים? או רק לנתק את המצבר?

פורסם

שאלה היא אם במצב של ניתוק המצבר מערכת המיגון תפעל, ואם לא - האם הוא מכוסה מבחינת הביטוח.

כמוכן - שאלה הא אין מערכות ברכב העלולות תהפגע מכך - למשל מערכת שמע שלאחר ניתוק של יותר מכמה דקות מצריכה הכנסת קוד, או אולי אפילו מחשבי הרכב (אולי מישהו מקצועי יאיר את עינינו).

כאשר אני נוסע אני דואג שמישהו יניע את הרכב פעמיים בשבוע למשך כ-5-10 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שמערכת המיגון לא תפעל, הגדרות מערכת הסטריאו יתאפסו וכולי. ברכבים מסויימים יהיה צורך ללמד מחדש את טווח חלונות החשמל (אל תשאלו אותי איזה אני לא מבין גדול). כמו כן מישהו ציין בעבר בפורום שיש בלאי מסויים לבולמים כאשר הרכב לא זז תקופה ארוכה ועדיף לתת למישהו לנסוע על הרכב. מקווה שמומחי הפורום יוכלו לחדד קצת את הנקודות האלה.

פורסם

חברים,

כולה חודש!

באונייה גם עושים סיבובים ברכבים?!?

שקול להקפיא רשיון, לגבי הביטוח יש חברים בפורום שימליצו שלא להקפיאו אם הרכב בחנייה ציבורית. אני כן הייתי מקפיא (כולה טלפון לסוכן, הרבה יותר פשוט מהקפאת רשיונות)

פורסם

אל תעשה שום דבר, פשוט תדאג להחנות את הרכב במקום בטוח שהרכב יהיה נעול כמובן, אם אתה רוצה תכסה אותו עם כיסוי לרכב וסע לשלום, מקסימום אחרי שתחזור אם המצבר יהיה קצת חלש אז תניע עם כבלים, חודש זה לא "זמן רב" כפי שרשמת.

יקיר.

• תוכן חדש...