Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד יש מגזרים שלמים ממש שלא עובדים ולכן גם לא משלמים מס ולא תורמים כלום למדינה אבל המדינה תורמת גם תורמת להם תהיה עסקנות בפוליטיקה ליצירת קואליציה שמבוססת על עסקאות על כספי העם ולאן יילכו.

וכל עוד זה מתרחש יגידו לך שם למעלה שמה לעשות, צריך תקציב מאוזן, צריך לגבות מאיפה שהו לא ? סדר העדיפויות במדינה הוא שמי שתורם נמצא אחרון בסולם.

מחירי דלק במדינה עם רמת שכר כשלנו לא אמורה לעבור את ה5.5 שקלים וזה לדעתי הקצה העליון. כל ההשוואות המבזות לאירופה ועוד למדינות כמו אנגליה הן זלזול באינטילגנציה של הציבור!

מה שכן, כשהמס על הדלק גבוה, כל המגזרים משלמים אותו, גם אלו שלא עובדים (=עובדים בשחור).

ובכלל, מס על הדלק זה דבר מבורך - אפילו אם לא פופולרי בימים אלו.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלה בלה בלה

בוא נראה את הצמיחה משנת 1999 ועד 2009:

בישראל התוצר גדל מ-18.1K דולר ל-26.6K דולר. 47.2%

עכשיו בוא נראה את המדינות שצמחו מהר יותר מאיתנו באותן השנים:

שווייץ (51.8%), גרמניה (56.5%), בריטניה (63.2%), קנדה (70.5%), הודו (72%), סין (72%), הולנד (73.4%), פינלנד, טורקיה, מצרים, ספרד (106%), אירלנד, יוון, דובאי, הונגריה, צ'כיה, פולין, בולגריה, רוסיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
לפי דעתי מגיעה לך איזו אזהרה מהפורום או אפילו הרחקה מסויימת על קריאה לאלימות. ביום שחס וחלילה זה יקרה לא יהיה דין ולא יהיה דיין. גם כל הבלאגן באנגליה נגרם ברוב רובו בגלל אנשים שמוגדרים בתחתית וממש לא נחשבים לאיכותיים.

אם אני אקבל אזהרה או הרחקה על קריאה לאלימות, אתה צריך לקבל אזהרה או הרחקה על חיים בבועה.

אף אחד לא אומר להבעיר ולבזוז חנויות.

אבל המחאה השקטה הזאת מיצתה את עצמה לגמרי, הממשלה לא לוקחת אותה ברצינות, בעייניהם אלו סתם אנשים שבאים לראות את שלמה ארצי בהופעה או "צעקנים בתשלום" על פי ליברמן.

הם מוכחים זאת באי עצירת עליית מחירי החשמל, בהעלאת המס על הדלק ובאפס מעשה מאז התחילת המחאה פרט לדיבורים.

למען האמת מתחילת המחאה המצב רק מחמיר.

אני אמנע מלפרט למה אני קורה "אלימות" מפאת תפקידי בכוח (לא! אני לא שוטר, חס ושלום), אבל זה לא בכיוון של אנרכיה וביזה כמו באנגליה, בגירה דווקא היה יותר קרוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה יודע למה הרבה חברות אמיריקאיות משקיעות בישראל ולא בארה"ב? קח לדוגמה את שרי אריסון, אחד הנשים החזקות בעולם. יודע למה בין הייתר היא משקיעה בארץ ולא בארה"ב? חוץ מזה שיש לה אהבה לישראל אז גובה המס בארה"ב הוא הרבה יותר גדול מבישראל. כלומר, בכך שהיא משקיעה בישראל נשאר לה יותר כסף בכיס. היא מרוויחה בכך וגם המדינה שמקבלת את ההשקעות שלה ומן הסתם היא יוצרת לאנשים עבודות. שאנשים משקיעים בארץ במקום במקומות אחרים בסופו של דבר זה מועיל למדינה, אתה לא חושב?

עסקי שרי אריסון בישראל הן:

הזרוע העסקית, "אריסון השקעות" ‏‏[11] , הכוללת את:

נלקח מ

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A8%D7%99_%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9F

כל אלה הם עסקים מענף המזון והשירותים שמייצרים רווחי עתק ללא קשר למס, עם או בלי אריסון יהיה מי שיפתח בנק, ייצר מלח, ויבנה בתים ומשרדים, שום דבר פה הוא תעשייתי, ההשקעה שלה חסרת ערך אם לא המקום בו היא מושקעת.

חבר, קודם כל אני יכול לומר לך שיש למדינת ישראל בעייה חמורה. יודע מה היא? פשוט מאוד. בישראל מולידים יותר ילדים ממה שהאנשים יכולים להרשות לעצמם וזה עובדה. אפילו במקסיקו עם כל השחיתויות והבלגן שם יש פחות ילדים בממוצע למשפחה.

האו"ם מפרסם כל שנתיים דוח מפורט ורציני על המצב של כל המדינות החברות בה. משהו כמו 190 מדינות פלוס מינוס. מתוך הרשימה הנ"ל 30 המדינות הראשונות ברשימה נחשבות למתקדמות והמתפתחות ביותר בעולם. ישראל נמצאת במספר 15. נוורוגיה מס 1, ארה"ב מס 5 אם אינני טועה וקנדה לא רחוקה ממנה. שלא תעיז להשוות את ירדן לישראל. ישראל מתקדמת בכמה דורות מירדן. ירדן נמצאת במקום רחוק מישראל מבחינת איכות חיים, הרחק מאחור. תתפלא, לאזרח ישראלי יש איכות חיים יותר טובה מאשר אזרח ירדני. הבעייה שהיגיון מסרב לקלוט את זה.

אבל בוא נתרכז לרגע ב 15 הראשונות. קח כל מדינה שהיא שנחשבת למתקדמת ומתפתחת ותראה ששם אנשים עושים פחות ילדים מאשר ישראל. כנראה שמזמן אנשים גילו את הקשר בין כמות הילדים לבין רמת החיים. זה הגיוני לא? ככל שיש לך יותר ילדים ככה יותר קשה לך מבחינה כלכלית לכלכל אותם. בישראל משום מה ישנם 2 מגזרים עיקריים שחושבים שכל המרבה הרי זה משובח וכאן הבעיה אבל זה לא רק אצלם.

כמו כן, קח כל מדינה מפותחת ומתקדמת יותר מישראל ותראה שמחיר הדלק שם הוא יותר גבוה. נוורווגיה מדורגת מס 1 בעולם מבחינת איכות החיים אבל נחש מה? מחיר הדלק שם הוא היקר ביותר בעולם. עזוב את ארה"ב ששם מחיר גלון הגיע כבר מעבר ל 4 דולר לגלון כי שם המערכת היא שונה. ישנו הרבה פחות מיסוי על הדלק.

בקיצר, מה שצריך לעשות הוא כמו באמריקה. לבטל את ביטוח הלאומי לגמרי על כל הקיצבאות שלו, להפוך את ענף הרפואה לפרטי לחלוטין, כלומר כל אזרח בישראל ישלם פוליסת בריאות ולמדינה לא יהיה שום קשר לבתי החולים. להפוך את בתי הספר כולם לציבוריים כאשר בבית הספר לא תהיה שום הזכרה של דת כלשהיא. כל אדם שמעוניין שהילד שלו ילמד על דת אם זה יהודי או ערבי או נוצרי יצטרך לשלוח את הילד שלו לבית ספר פרטי, ואז יהיה אפשר להוריד את אחוז מס הכנסה ואת המיסים. כמו כן מחיר הדלק ירד פלאים. ואז נראה איזה הפגנות לצדק חברתי יהיו כאן כאשר משפחה תצטרך לשלם 4,000 אלף שח לחודש בעבור ביטוח בריאות. אבל מה, הדלק יהיה במחיר מצחיק, המע"מ יהיה נמוך, לא יהיה שום עזרה מהביטוח לאומי כלומר שום חופשת לידה בתשלום ושום מענק לידה וזהו זה. אז הישראלים יהיו מאושרים כי הדלק יהיה זול כמו באמריקה.

עוד דבר, שוב פעם כמו באמריקה. יהיו מס כבישים שהתחזוקה שלהם תהיה באחריות המדינה ושאר הכבישים יהיו באגרה. כמו באמריקה. הכבישים הראשיים שמובלים ממדינה למדינה הם באחריות תחזוקה של הממשלה הפדראלית ואילו הכבישים הפנימיים בכל מדינה הם באחריותה של המדינה. לדוגמה בישראל כביש 6 יהיה באחריותה של המדינה ואילו כבישים 2 ו 4 יהפכו לכבישי אגרה. ואז מדינת ישראל לא תצטרך לגבות כסף בדלק עבור תחזוקת הכבישים אלא הכסף יגיע ממחיר האגרות. מי ירוויח? אלה שנוסעים בעיר יקנו דלק בזול אבל כאשר הם ירצו לצאת מחוץ לעיר הם ישלמו אגרות שבעצם יממנו את תחזוקת הכבישים וסלילת כבישים חדשה. לא רעיון טוב?

אז באמת נחייה כמו אמריקה. השאלה האם זה באמת יותר משתלם לנו?

לפי דעתי, לא.

אמרתי לך את זה קודם ואומר שוב.

אתה משווה יכולת תמרון של פיל מול חתול ומאשים את חרטום הפיל בנחיתות שלו.

ברוב המדינות האלה יש:

• פנסיה ממשלתית מובנית ע"ב המיסים, את זה אין בישראל.
  • שירותים ורווחה הרבה יותר טובים.
  • הגירה גבוהה שמחליפה ילודה.

אל תשווה בבקשה לאמריקה ותספר על עוולות הקפיטליזם, המדינה ממסה ברמה של מדינה סוציאלית קיצונית, למדינות האלה משווים ולא לאמריקה.

אין סיבה לתלות את חוסר הפרופורציה של רמת החיים במדינות עם רמת מס דומה בילודה שיש פה, היא לא נטל כזה גדול.

פורסם

באגירה. איכזבת אותי קשות.

האדיוט הראשון שיביא אלימות להפגנות ידפוק את כל המטרה. הפגנה חכמה צריכה להיעשות במקוריות, ולא באלימות.

כשאני אומר מקוריות, הכוונה לעשות משהו שאף אחד אחר לא חשב עליו, ושייחרט בזיכרון. משהו הזוי לחלוטין שכו-לם (מפחדים) ידברו עליו אחר כך.

רעיון הזוי מספר אחד: לקנות בובה מתנפחת של מצעדים בצורה של פיל. לתפור את החדק לחיתול בחלקו האחורי. לרשום על הפיל "הממשלה" או "דלק" או " מחירי הדיור", בענק, ומתחת לזה, לרשום: כשהם מתנפחים, זה תוקע אותנו בת*ת.

או משהו כזה.

זה ישודר בחדשות, אני מוכן להבטיח לך. זה ימשוך את תשומת הלב של האנשים הנכונים, גם את זה אני מבטיח לך.

תוצאות, לעומת זאת, אני לא יכול להבטיח לך.

אבל יהיה משעשע לראות את זה.

רעיונות הזויים לא חסרים לי, אגב. זה היה "המחשבה הראשונה שעברה לי בראש", משום מה ברוב המקרים זה מתקשר אצלי לפיל...

רעיון הזוי שני.

בובה מתנפחת ענקית של פו הדוב עם צנצנת "דלק" (להבדיל מדבש), או יותר טוב- צנצנת דלק עם משאבה קטנה... והכיתוב על החולצה: הממשלה. על הכתפיים של פו, לשים כמה גזרי קרטון של יונקי דבש (תמונה תוכלו למצוא בוויקיפדייה), ולרשום אחד מהצדדים שגוזרים קופון על כל אחד מהם.

רעיון הזוי שלישי.

לשכור להטוטן שיעשה ג'אגלינג עם משאבות דלק קטנות.

יש עוד כמה... קשה לחשוב על יותר מ-3 ברצף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם יעלו את המס על הדלק, ויורידו את מס ההכנסה, מבחינתי זה מבורך שכן באמת גם המגזרים שלא עובדים וחולבים ישלמו עכשיו יותר מס.. אבל יש לי הרגשה שצעד כזה יגרור למגפת גניבות דלק ממכוניות..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לא רוצה להישמע פופוליסט, אבל הבעיה הגדולה היא שהנבחרים שלנו מנותקים מהאנשים הפשוטים. ביבי אמן תקשורת, והעיתונאים משתפים איתו פעולה. הוא מתגאה בהורדה של 2% במס ההכנסה כשהוא "קורע" אותנו עם מיסים עקיפים- פשוט חלאת אדם בהתגלמותה!!!

בשנתיים האחרונות עלה המס על הדלק ב- 70 אג'! ויש עוד תכנון לעלות את המס ב- 20אג' בתחילת השנה הבאה. עד מתי?

עליה במחיר הדלק מייקרת את כל המוצרים (כמעט), כי אז עלויות השינוע של המוצרים גבוהות יותר.

רובנו מתקשים לגמור את החודש ומשלמים הרבה על דלק (אלו שאין להם רכב חברה). התשתית של התחבורה כאן גרועה ולהרבה אנשים אין פתרון חוץ מלהגיע עם הרכב שלהם למקום העבודה/ לקחת את הילדים לבית הספר.

הממשלה שלנו נראית בדיוק ההיפך מרוב העם- חזירית, בזבזנית וגדולה ללא כל סיבה (שר לכלום ושר לשום דבר...) ויש לנו ראש ממשלה שמעשן סיגרים באלפי שקלים כשאנשים לא מסיימים את החודש. בנוסף, הוא נוסע ברכב ממוגן ששוקל 2 טון וצורך דלק כמו מטוס קרב.

עכשיו הודיעו שלמרות שמחיר הנפט ירד בחודש האחרון ב- 15%, המחיר לצרכן יעלה ב- 5 אג' וזה פשוט מקומם.

יש לנו ראש ממשלה פחדן ולחיץ- הוא ראה הפגנה גדולה, מיד עצר את עלית מחיר הדלק. כשהמחאה נרגעה- הוא החזיר את מה שהוריד. תמיד המזל איתו- בכל פעם שישנה מחאה, מגיע אירוע ביחוני, כזה או אחר.

לי פשוט נשבר מהשלטון פה (קדימה, ליכור ועבודה אותו זבל!)

אני מאוד מקנא בש"ס וביהדות התורה- הם עם רבע מהכוח שלנו, דואגים לבוחרים שלהם פי 10 מכל מפלגות הזבל שיש לנו.

מקווה שביום שבת תהיה אם כל ההפגנות וראש הממשלה יקבל את ההחלטה להוריד את המחירים במשק.

פורסם
אבל יהיה משעשע לראות את זה.

זו בדיוק הבעיה, יהיה משעשע.

זה נראה לך קרנבל?

אז ביבי, שטייניץ וליברמן יראו את הפיל המתנפח שלך, יגחחו ומה אז?

אתה באמת חושב שמה שיעבור להם בראש זה "וואוו, איזו מחאה מקורית, עכשיו אנחנו חייבים להוריד את מחירי הדלק".

כשהם יתחילו לפחד, אז נראה שינוי.

פורסם

הם צריכים לפחד על הכסא שהם יושבים עליו, לא על החיים שלהם.

אני הייתי מחלק את המפדינים ל- 120 מקומות בארץ ובמשך מס' ימים פשוט להאט/ לחסום את הכבישים שמובילים את הח"כים מביתם ל"עבודה" ובחזרה, כדי שירגישו איך זה לחיות בתחושה שח לחץ וחנק יומיומי.

פורסם

חס ושלום על החיים שלהם!

לרגע לא אמרתי ולא רמזתי לכיוון הזה, אני מדבר על לפחד על עתידם בשירות הציבורי ומקומם בכנסת ותו לא!

פורסם
זו בדיוק הבעיה, יהיה משעשע.

זה נראה לך קרנבל?

אז ביבי, שטייניץ וליברמן יראו את הפיל המתנפח שלך, יגחחו ומה אז?

אתה באמת חושב שמה שיעבור להם בראש זה "וואוו, איזו מחאה מקורית, עכשיו אנחנו חייבים להוריד את מחירי הדלק".

כשהם יתחילו לפחד, אז נראה שינוי.

האמת שכן, הממשלה שלנו זה קירקס. טריקים שכאלו לא יועילו לטווח הארוך מאד, אבל יגררו משהו לכיוון של שינוי. במיוחד עם יעלו עוד רעיונות מקוריים והזוים לאוויר.

תחשוב מה היה יכול לקרות, אם כל אדיוט הזוי כמוני היה מביא רעיון אחד למחאה, ומציג אותו בגאווה. אולי היו מתחילים להבין שגם לאלה שסובלים יש ייחוד, יש יכולת, יש פה, יש רצון לשנות, ואת הדרייב בשביל לעשות את זה.

לפי איך שאני רואה את החיים, ידידי, החים הם כמו יוגורט- כל הטוב, נמצא בתחתית. כי רק מהתחתית יכול לבוא משהו אמיתי, שכל השמנת מפספסת כי פשוט אין להם מה לחפש, להתאמץ, לשנות, להזיז.

מצטער על החפירה.:digging:

אבל כמו שכמה פה יודעים, התחתית ואני לא רחוקים זה מזה, ובהחלט איננו קווים מקבילים. כל יום אני מודאג שאולי זה היום שבו ניפגש... וכל כמה ימים משהו אחר מתייקר.

עד עכשיו דברים קונבנציונאליים לא עשו כלום. אולי הגיע הזמן לזנוח אותם לטובת דברים הזויים יותר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לשבת ולקטר פה בפורום לא יעזור לאף אחד.

בואו להפגנות. כשיראו שכל המדינה צועקת הם לא יוכלו להתעלם. ראיתם אין הם נלחצו כשהתחילה כל המחאה.

תבואו. תצעקו על מחיר הדלק. תצעקו על יוקר החינוך. על הדיור. על הרפואה הציבורית.

כל אחד שיבוא ויצעק על מה שהכי כואב לו.

תביאו פיל מתנפח. תביאו בובה מתנפחת של ביבי.תביאו צמיגים. אבל תהייו שם.

האדישות הזו, ה"מה כבר אפשר לעשות", היא זו שנותנת להם את הכח להמשיך לה### עלינו.

אם הם יראו שהאנשים יושבים בבית הם ימשיכו לעשות מה שבא להם כי לא אמרנו להפסיק.

"כן... זה קבוצה שולית של אנשים... הם לא מייצגים... אפשר להתעלם מזה..."

אז זהו, שזה לא קבוצה שולית. זה אנחנו. האנשים הרגילים. שעובדים לומדים מתפרנסים משלמים מיסים עושים מילואים

ובקושי מצליחים לגמור את החודש או לשכור דירה.

ונמאס שחולבים אותנו וחוגגים על חשבוננו קבוצה קטנה של אנשי ההון-שילטון.

אז בואו להפגנות.

פורסם
יש ביטוח לאומי לרווחת האזרחים ויש ביטוח לאומי לרווחת 2 מגזרים שחולבים אותו יופי.

אולי אם הם כ"כ טובים בלחלוב היו הולכים לעבוד (אולי ברפת?), גם מנצלים את כשרון החליבה שלהם וגם מפסיקים לרכב על הגב של שאר הציבור. כשיש ביטוח לאומי בלי שום התניות של תרומה חזרה ככה זה נראה.

ואם אתה שואל אותי (ועוד כמה כלכלנים לא קטנים) תוך 15-20 שנה בקצב הזה המקום ה-15 עליו אתה מדבר יוכפל פי 5-6 לפחות. בניגוד למדינות חלשות ונחשלות אתה אולי חושב שהמדינה הולכת קדימה אבל אתה טועה

לא, אני לא חושב שהמדינה הולכת קדימה, אני בספק אם היא תגיע בכלל לגיל 100 שנים. אני לא יכול לדבר על העתיד אני יכול לדבר על הווה ועל העבר. מה שאני יכול לומר שהיום ישראל יותר חזקה, איתנה ואיכות החיים עלתה ביחס לעבר. אני מביא את הנתונים העכשווים להראות ולהסביר לאנשים שבתור אדם שחיי כמו אזרח מן השורה במדינה קפיטליסטית לכל דבר בעבר וחזר לארץ, בישראל החיים הם לא כל כך רעים. אבל כבר הסברתי, אנשים בוכים על אמריקה או על מדינות אחרות, באמריקה אין תנאים סוציאליים כמו שיש בישראל ובאירפה אנשים לא מולידים ילדים כאילו אין מחר רק בגלל שאלוהים או אללה או בודדהה או מפלצת הספגטי אמרה להם פרו ורבו ומלאו את הארץ. דרך אגב, בעולם היום יש יותר אנשים שמשתמשים ביותר משאבים ממה שכדור הארץ יכול לספק. כמה שזה נשמע לא הגיוני האנושות היא במינוס בכל מה שנוגע למשאבים.

עסקי שרי אריסון בישראל הן:

הזרוע העסקית, "אריסון השקעות" ‏‏[11] , הכוללת את:

נלקח מ

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A8%D7%99_%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%9F

כל אלה הם עסקים מענף המזון והשירותים שמייצרים רווחי עתק ללא קשר למס, עם או בלי אריסון יהיה מי שיפתח בנק, ייצר מלח, ויבנה בתים ומשרדים, שום דבר פה הוא תעשייתי, ההשקעה שלה חסרת ערך אם לא המקום בו היא מושקעת.

אמרתי לך את זה קודם ואומר שוב.

אתה משווה יכולת תמרון של פיל מול חתול ומאשים את חרטום הפיל בנחיתות שלו.

ברוב המדינות האלה יש:

• פנסיה ממשלתית מובנית ע"ב המיסים, את זה אין בישראל.
  • שירותים ורווחה הרבה יותר טובים.
  • הגירה גבוהה שמחליפה ילודה.

אל תשווה בבקשה לאמריקה ותספר על עוולות הקפיטליזם, המדינה ממסה ברמה של מדינה סוציאלית קיצונית, למדינות האלה משווים ולא לאמריקה.

אין סיבה לתלות את חוסר הפרופורציה של רמת החיים במדינות עם רמת מס דומה בילודה שיש פה, היא לא נטל כזה גדול.

אל תשווה, בין הגירה לבין ילודה. כאשר מדינה מרשה להגר אלייה ואלה אוכלוסיה חזקה ואיתנה כגון רופאים, מהנדסים, אנשי מקצוע נדרשים כמו חרטים, כרסמים, רתכים וכיוצא בזה זה בהחלט הרבה יותר טוב מגידול של אוכלוסייה על ידי ילודה. יש בעייה בישראל. מתוך 15 המדינות שהכי טוב לחיות בהם היום בעולם ישראל נמצאת במקום ה 15 עם מספר הילודה הגבוהה ביותר. אפילו במקסיקו (שהיא אחת ממדינות באירגון ה OECD), כמה שתחשוב שהאוכלוסיה שם אנלפבטית ובקושי יודעת קרוא וכתוב אפילו שם השם ירחם אין ממוצע של ילודה כמו בישראל. למרבה האירוניה אפילו המקסקנים הבינו שצריך לשים את הפקק על הילודה ולהוריד את השאלטר. למה בישראל עדיין לא הבינו את זה? בישראל נולדים יותר ילדים ממה שהמשפחה יכולה לכלכל ניחא יותר ממה שהם יכולים לכלכל אבל ישנם שני מגזרים גדולים בארץ שככל הנראה גם כאשר הילדים הללו יגדלו התרומה שלהם למדינה בקושי תחזיר את ההשקעה אז מדוע יש כאן פליאה שהמדינה צולעת?

החברה במצעד העגלות דורשים שנת חופש בתשלום על כל ילד, מימון מלא של הפעוטנים עד גיל 3 ועוד כל מיני "ממתקים" למינהם. קדחת בשחת, למה שאני אשלם על מגזרים עם 12 ו 18 ואפילו 89 ילדים? בן הבליעל הזה גואל רצון עם 32 הנשים שלו ו 89 הילדים מאיפה אתה חושב שהם מתקיימים? יש לך מושג כמה כסף הוא היה מקבל כל חודש מקיצבאות ביטוח לאומי? הוא היה פאקינק קינג. אלביס פרסלי הישראלי.

אנשים צריכים להבין חד וחלק. רוצים חיים יותר טובים? תורידו את כמות הילדים שאתם מביאים לעולם. במיוחד אלה מבני ברק עם ה 12 ו ה 14 ילדים שלהם וגם אלה מאום אל פאחם עם ה 18 ילדים שלהם. נמאס, לא רוצה לסחוב פרזיטים על הגב שלי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא רוצה להישמע פופוליסט, אבל הבעיה הגדולה היא שהנבחרים שלנו מנותקים מהאנשים הפשוטים. ביבי אמן תקשורת, והעיתונאים משתפים איתו פעולה. הוא מתגאה בהורדה של 2% במס ההכנסה כשהוא "קורע" אותנו עם מיסים עקיפים- פשוט חלאת אדם בהתגלמותה!!!

בשנתיים האחרונות עלה המס על הדלק ב- 70 אג'! ויש עוד תכנון לעלות את המס ב- 20אג' בתחילת השנה הבאה. עד מתי?

עליה במחיר הדלק מייקרת את כל המוצרים (כמעט), כי אז עלויות השינוע של המוצרים גבוהות יותר.

רובנו מתקשים לגמור את החודש ומשלמים הרבה על דלק (אלו שאין להם רכב חברה). התשתית של התחבורה כאן גרועה ולהרבה אנשים אין פתרון חוץ מלהגיע עם הרכב שלהם למקום העבודה/ לקחת את הילדים לבית הספר.

הממשלה שלנו נראית בדיוק ההיפך מרוב העם- חזירית, בזבזנית וגדולה ללא כל סיבה (שר לכלום ושר לשום דבר...) ויש לנו ראש ממשלה שמעשן סיגרים באלפי שקלים כשאנשים לא מסיימים את החודש. בנוסף, הוא נוסע ברכב ממוגן ששוקל 2 טון וצורך דלק כמו מטוס קרב.

עכשיו הודיעו שלמרות שמחיר הנפט ירד בחודש האחרון ב- 15%, המחיר לצרכן יעלה ב- 5 אג' וזה פשוט מקומם.

יש לנו ראש ממשלה פחדן ולחיץ- הוא ראה הפגנה גדולה, מיד עצר את עלית מחיר הדלק. כשהמחאה נרגעה- הוא החזיר את מה שהוריד. תמיד המזל איתו- בכל פעם שישנה מחאה, מגיע אירוע ביחוני, כזה או אחר.

לי פשוט נשבר מהשלטון פה (קדימה, ליכור ועבודה אותו זבל!)

אני מאוד מקנא בש"ס וביהדות התורה- הם עם רבע מהכוח שלנו, דואגים לבוחרים שלהם פי 10 מכל מפלגות הזבל שיש לנו.

מקווה שביום שבת תהיה אם כל ההפגנות וראש הממשלה יקבל את ההחלטה להוריד את המחירים במשק.

לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

:סמיילי של משבית שמחות תורן:

גם אחרי ההפגנה בשבת לא ישתנה שום דבר.

אנשים ישבו באוהלים שבועות ומה יצא מזה? סגרו את הרפתות? הבטיחו שבעוד 20 שנה יהיה דירות זולות?

איזו הפגנה שהיתה בעבר הלא רחוק הועילה במשהו?

אין מה לעשות. אני בטוח ב100% שלא ימצא פתרון והמחיה תמשיך להתייקר כאן עד שהכל יפול, מי שהרוויח מהמצב יברח לחו"ל וישאיר אותנו לנקות אחרי המסיבה.

הפיתרון היחיד להציל את המצב זה למצוא מנהיגים אמיתיים, שחושבים לטובת הכלל ולא לטובת מי יתן לי הטבות ואני יקל עליו את החיים.

מצטער על הפסימיות אבל ככה אני רואה את זה.

לפחות בינתיים המצב עוד סביל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...