Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן יש עודף תקציבי מטורף אתה אפילו לא מתאר לך איזה סכומים מדובר, אפילו בחלוקת התקציב יש עודפים שכל אחד מהתחומים אפילו לא ניצל אבל לא טרח להחזיר את העודף לקופת המדינה.

מזל באמת שאתה עובד 12 שעות ביום 5 ימים בשבוע שתוכל לשלם את ההעלאה במחיר הדלק של החודש הזה וכנראה שגם את ההעלאה שבטח תהיה בחודש הבא בגלל מחיר הנפט שיתייקר.

בכל חודש כמעט המחיר פה עולה, 3 סיבות כל פעם אחת אחרת בסבב: הדולר עלה, הנפט עלה, המס עלה.

זה נכון ויש הרבה אנשים שלא מודעים לעניין.

רק כשרואים את זה במו העיניים יודעים על מה מדובר.

כאשר לכל משרד ולכל גוף בצבא ובממשלה, יש תקציב מסויים, ניתן לניצול עד הסוף אבל השאלה מה קורה כשהוא לא מנוצל?

דוגמא מהצבא זה למשל היכן שחבר שלי שירת, תפקיד מסווג שקשור לאנטנות, ראה איך מתנהלים הדברים במו עיניו.

היחידה שלו מקבלת תקציב כל שנה על פי הדרישות שלה, אממה, אף אחד לא רוצה שיורידו לו תקציב, אז מה שקרה בפועל שפשוט בזבזו את התקציב על דברים שלא היו זקוקים להם באמת רק בשביל לנצל אותו שלא יורידו ממנו.

כך זה בהרבה מאוד גופים בממשלה ועל אחת כמה וכמה בבטחון.

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, זו הבעיה האמיתית!

זה לא שאנחנו משלמים מיסים ואז יש מישהו שמחלק אותם לפי צרכים, אלא פשוט חלק עצום מזה מתבזבז לו לשווא.

אז מי שאומר שצריך להעלות מיסים לא מבין שעדיף לקצץ איפה שצריך לפני שבאים להעלות.

לצאת מנקודת הנחה שיש הצדקה למיסים זה אידיוטי.

אין הצדקה, יש צורך בקיצוץ כמה תקציבים בעייתיים.

פורסם

שששש...

אני לא רוצה להעיר את אלה שנרדמו.

הדלק שוב מתייקר; לנדאו: "האוצר ממשיך לחלוב את הציבור. מחיר ליטר בנזין יעלה ל-7.29 אגורות לליטר בלילה שבין שבת לראשון, בעקבות עלייה נוספת במס הבלו; שר התשתיות תוקף את העלאת המס: "הדבר הנכון הוא להוריד את נטל המיסים. מחיר הדלק הראוי הוא סביב 5 שקלים" לליטר

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/291/014.html?hp=16&cat=1902&loc=23

פורסם

פעם כל עמישראל היה מתחנן שהמחיר יישאר סביב 6שקלים (אפילו 6.99,רק לא 7!)

עכשיו זה יהיה סביב 7שקלים רק שלא יגיע (וברור שיגיע,בואו לא נשלה את עצמנו) ל8

והיד נטויה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני עוד זוכר שפעם הדלק עלה 4 ומשהו לליטר :roll:

אבל יודעים מה? עוד חצי שנה, אני מאמין שהוא שוב יעלה 4 ומשהו לליטר! (הכוונה, 4 ומשהו דולר) :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מכל המחאה הזו הכי צודקים הם המתמחים. הכי לא צודקים ולפי דעתי ברוב חוצפתם עושים יותר מדיי רעש בכדי "להדליק" אחרים הם הסטודנטים. מעניין מאוד שחבר שלי שלמד הנדסה, סיים והיום מרויח 22 ברוטו פלוס רכב לא מתלונן כלל וכלל. מעניין שהסטודנטים שמרווחים טוב לאחר התואר גם שותקים. המדינה מסבסדת בצורה מסויימת את הלימודים במוסדות להשכלה גבוהה אחרת הם היו יקרים בטירוף ובשיא חוצפתם הם רוצים שיעלו עוד מיסים בכדי להוריד את שכר הלימוד?

אשכרה חוצפה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני עוד זוכר שפעם הדלק עלה 4 ומשהו לליטר :roll:

אבל יודעים מה? עוד חצי שנה, אני מאמין שהוא שוב יעלה 4 ומשהו לליטר! (הכוונה, 4 ומשהו דולר) :shock:

:wink: הייתי שם את המשפט הזה כהמשך לחתימה שלך.

פורסם

זה בסדר, אם אתה רוצה, שים אותו בחתימה שלך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...