Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמתם לב שהחברה מהכתבה של וואלה על אלה שלא גומרים את החודש מוציאים על פלאפון בין 250 ל 350 ש"ח בחודש?

ואני שואל מה אתם מטו**מים? חשבון פלאפון במקרה הגרוע ביותר צריך להיות 100 ש"ח. פלאפון לא נועד לשיחות נפש אלא ליצירת קשר במקרים דחופים. די לבזבוז, החברה למעלה צוחקים עליכם בפנים.

גם אצלי וגם אצל אישתי הפלאפון הוא כלי עבודה לכל דבר, רק מה, אנחנו מקפידים מאוד שאם יש טלפון קווי בסביבה לקיים את השיחות ממנו (גם שיקול תקציבי אבל בעיקר בריאותי) ובנוסף, גם בשיקול בטיחותי מהמדרגה הראשונה, הוצאתי את הדיבוריות מהרכבים, משהוא בסגנון של "אם נוהגים לא מדברים".

אז למרות שהוא כלי עבודה יום יומי, החשבון לשני המכשירים ביחד עובר רק לעיתים נדירות את ה 300 ש"ח (וגם מזה ניתן ביתר תשומת לב לקזז עוד איזה 50 ש"ח).

אנשים שמשלמים על הפלאפון חשבון של מאות שקלים (ואני מכיר אנשים שמוציאים מידי חודש 700-800 ש"ח) נראים לי מגוחכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשפלאפון הוא כלי עבודה אין שום בעיה שיעלה גם אלפיה כי בדרך כלל ככל שאתה מדבר ככה אתה מרוויח יותר כסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה הקשר?:shock:

מה שאתה אומר זה כמו להגיד לסוכן כלל ארצי שזה לא משנה אם הרכב שהוא נוסע בו עושה 1:20 או 1:4 כי "ככל שהוא נוסע יותר הוא עושה יותר כסף".

מה זה משנה ל"סגירת העיסקה" אם אני מתקשר ללקוח מסלולרי או מקווי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דיברתי על מצב שבו אין אפשרות לדבר מקווי.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נכון, אבל הרבה פעמים בד"כ יותר זול להחזיק מכשיר נייד בלי קו של בזק מאשר להחזיק קו של בזק + מכשיר נייד בשימוש מינימלי.

במיוחד למי שמדבר יחסית הרבה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יש סלולרי ויש סמארטפון.

זה לא אותו מוצר.

על סלולרי רגיל אפשרי להוציא מעט מאוד כסף כל חודש, אבל למשל על בלאקברי או אייפון, זה יעלה מינימום של 250-300 לחודש, גם אם לא מדברים.

אין גם שום בעיה להוציא מעט כסף בחודש על אוכל.

במחיר שעולה לי קפה בארומה, אני יכול לאכול שתי ארוחות מספקות, אם אני רק מבשל בבית.

במחיר של ארוחת בוקר בארומה, אני אוכל 3 ימים.

פורסם

ולמה צריכים אחוז כל כך גדול מהאוכלוסיה סמרטפון?

הרוב קונים בשביל לומר יש לי, חלק קונים בשביל ההתלהבות שנגמרת חמש דקות אחרי שקנו, והכי אני אוהב את אלה שאומרים "אבל המכשיר בחינם".

fiat x1/9

פורסם

לא כולם צריכים אבל יש אנשים (אני למשל), שלהיות מחובר זה הכרחי לגמרי.

יש אנשים שצריכים תשתית טכנולוגית מסוימת בשביל לחיות בצורה שהם רוצים לחיות.

לי אין הרבה גאדג'טים אבל יש דברים שאני חייב, שהם רכב, לפטופ, מחשב טוב בבית, מחשב במשרד, וסמארטפון.

90% מהאינטראקציות שלי עם אנשים היא באינטרנט ולא פנים מול פנים.

ונכון, המכשיר לא חינם ואנחנו משלמים עליו הון תועפות, אבל מבחינתי זה מחיר שאני מוכן לשלם, ומהרגע שהתחייבתי, אין לי זכות להתלונן על זה, אז אני סותם את הפה ומשתמש בו.

יש אנשים שבאמת לא צריכים את זה ושקונים בשביל שיהיה להם.

מבחינתי, אם אתה קונה שטויות, אל תתלונן שאין לך כסף.

אגב, אני שורד עם 7000 לחודש, ואם אני מסוגל לעשות את זה, כל אחד יכול.

פורסם

קיבלתי מכתב מעניין מחברת הדלק שבה יש לי הנחה מיוחדת שמציין שההנחה תקטן משמעותית מה-1/10 בעקבות הקטנת הרווחים שלהם. עבורי, הדלק הולך לעלות!!! אני מאמין שאני לא לבד.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
לא כולם צריכים אבל יש אנשים (אני למשל), שלהיות מחובר זה הכרחי לגמרי.

יש אנשים שצריכים תשתית טכנולוגית מסוימת בשביל לחיות בצורה שהם רוצים לחיות.

לי אין הרבה גאדג'טים אבל יש דברים שאני חייב, שהם רכב, לפטופ, מחשב טוב בבית, מחשב במשרד, וסמארטפון.

90% מהאינטראקציות שלי עם אנשים היא באינטרנט ולא פנים מול פנים.

ונכון, המכשיר לא חינם ואנחנו משלמים עליו הון תועפות, אבל מבחינתי זה מחיר שאני מוכן לשלם, ומהרגע שהתחייבתי, אין לי זכות להתלונן על זה, אז אני סותם את הפה ומשתמש בו.

יש אנשים שבאמת לא צריכים את זה ושקונים בשביל שיהיה להם.

מבחינתי, אם אתה קונה שטויות, אל תתלונן שאין לך כסף.

אגב, אני שורד עם 7000 לחודש, ואם אני מסוגל לעשות את זה, כל אחד יכול.

עכשיו תוסיף לך אישה שתרוויח סכום דומה ושני ילדים.

פורסם
עכשיו תוסיף לך אישה שתרוויח סכום דומה ושני ילדים.

ילדים זה גם יקר ואני לא חושב שכל כך קל לגדל אותם עם תנאים כאלו.

למזלי אני לא אמשיך עם משכורת כזו להרבה זמן (אפילו לא עד סוף החודש).

בן אדם צריך לדעת כמה הוא מרוויח והאם הוא יכול לחיות בתנאים מסוימים.

אז כולם צריכים לוותר על משהו אם אין להם מספיק.

אני נוסע על מכוניות ישנות. זה מה שאני מוותר עליו.

אני לא רואה הצדקה לרכב חדש אם אי אפשר לשלם עליו ואם מרגישים את המשקל הכלכלי שלו כל חודש.

אני מחזיר לבנק 3800 ש"ח כל חודש על הלוואות של הלימודים והלוואה שלקחתי בשביל לקנות את האוטו, ועדיין מסתדר (בערך).

אז לא יצאתי החודש (שמים לב לפי כמות השעות שלי בפורום) ואכלתי רק בבית.

ו-ואללה, חסכתי 2000 ש"ח!

אז יש דברים שהם הכרחיים לאנשים מסוימים, ואי אפשר באמת לשפוט.

אבל אם אתה קונה שטויות, אל תתלונן.

ברגע שיהיה לי רכב חדש, זה רק כי אני יודע שאפשר לשלם עליו בלי להיכנס לחובות מטורפים, ואם כן, זה כי אני יכול לשלם את המחיר.

אם אני לא יכול לשלם עליו, אני לא יכול להתלונן.

פורסם

מי דיבר על רכב חדש?

אמרתי קח 7000 לחודש, לך ולאישתך (ואני מקווה שמדובר אחרי מס) ותוסיף שני ילדים. בלי רכב חדש.

והכנסה של 14 נטו בחודש ממקמת את המשפחה שלך בעשירון שביעי - שמיני.

אתה מבין שאתה מרוויח יותר מרוב העובדים בארץ?

אגב, אני חייב לתהות - אם המדינה נמצאת באופן קבוע בשנתיים האחרונו בעודף גביה, ואם משרדי הממשלה נמצאים בתת ביצוע - למה המיסים (דלק, מים ארנונה וכו') רק עולים כל הזמן?

פורסם

אגב, אתם מודעים לכך שעודף הגביה עצום!

אנחנו לא מדברים על כמה מיליונים בודדים.

והכל ממיסים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מי דיבר על רכב חדש?

אמרתי קח 7000 לחודש, לך ולאישתך (ואני מקווה שמדובר אחרי מס) ותוסיף שני ילדים. בלי רכב חדש.

והכנסה של 14 נטו בחודש ממקמת את המשפחה שלך בעשירון שביעי - שמיני.

אתה מבין שאתה מרוויח יותר מרוב העובדים בארץ?

אגב, אני חייב לתהות - אם המדינה נמצאת באופן קבוע בשנתיים האחרונו בעודף גביה, ואם משרדי הממשלה נמצאים בתת ביצוע - למה המיסים (דלק, מים ארנונה וכו') רק עולים כל הזמן?

גם 14 היום נחשב מעמד ביניים לא גבוהה, עם תיקח בחשבון משפחה עם 2 ילדים קטנים, לבד באיזור המרכז לשלם גן על שני ילדים זה קרוב ל 4 אלף שקל, ללא חוגים, איפה ארנונה, חשמל ומים, ביטוחים, אוכל, והוצאות שוטפות, ומשכנתא, אתה מגלה שגם עם 14 אלף שקל אתה מגיע לחסכון של אולי 1000 עד 2000 שקל במקרה הטוב.

• תוכן חדש...