Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לIPHONE 4 ולIPAD יש מתאם שמוציא מהם HDMI - מHDMI אתה כבר יכול להוציא אופטי או SPDIF בעזרת ממיר (צריך ממיר מתח 5V עם רעש נמוך - לא בעיה להשיג)

אפשר לעשות את זה מכל טאבלט PC היום שיש לו יציאת HDMI בעצם אבל העובדה שאתה יכול לקחת את הסלולרי שלך ולהרחיב את המסך שלו לתוך מסך מגע מקובע ברכב וגם לשלוט בו בתור HU זה מדהים - אתה יכול לתקוע את האייפון בכל מקום שאתה רק רוצה, אתה לא צריך אותו מרגע החיבור לממשק.

נראה לי לצרוב דיסק פשוט יותר:screwy::screwy::screwy:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להחזיק מזוודה של דיסקים זה בהחלט פשוט - ואז להחליף... ולהחליף... ולהחליף... ומה בא לי עכשיו? ותוך כדי נהיגה...

אין דבר פשוט יותר מלהפעיל את האייפון על שאפל ולתת לו לרוץ על מאגר של 16 גיגה :-D

או לעבור לרדיו אינטרנטי דרכו ולשמוע תחנות רדיו מכל העולם ומכל סוג בקליטה פרפקטית וגבוהה 8)

או להפעיל WAZE שהוא פשוט מדהים

או ... הבנת

וכל זה על מסך 7 אינטש ולא על האייפון הקטן - לדעתי דיל מנצח ברגע שמיישמים אותו נכון.

כל מה שקשה זה ההתקנה וההקמה הראשונית - אחרי זה - אתה לא צריך יותר לצרוב דיסק נוסף לעולם.

הייתי אומר שזה קצת :screwy: להמשיך לצרוב דיסקים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להחזיק מזוודה של דיסקים זה בהחלט פשוט - ואז להחליף... ולהחליף... ולהחליף... ומה בא לי עכשיו? ותוך כדי נהיגה...

אין דבר פשוט יותר מלהפעיל את האייפון על שאפל ולתת לו לרוץ על מאגר של 16 גיגה :-D

או לעבור לרדיו אינטרנטי דרכו ולשמוע תחנות רדיו מכל העולם ומכל סוג בקליטה פרפקטית וגבוהה 8)

או להפעיל WAZE שהוא פשוט מדהים

או ... הבנת

וכל זה על מסך 7 אינטש ולא על האייפון הקטן - לדעתי דיל מנצח ברגע שמיישמים אותו נכון.

כל מה שקשה זה ההתקנה וההקמה הראשונית - אחרי זה - אתה לא צריך יותר לצרוב דיסק נוסף לעולם.

הייתי אומר שזה קצת :screwy: להמשיך לצרוב דיסקים...

על זה אפשר להדווכח עד הלילה:wink: . אם אתה רוצה שיר ספיציפי... ואיך ...20 דקות להריץ את כל ה16GB מה אם בטיחות בדרכים?:twisted:

פורסם

אייפון שמייפון... אני מחכה לגרסה לאנדרואיד!

רעיון ממש טוב אגב, במידה ואפשר להוציא משם אות נורמאלית דיגיטאלית ולחבר מעבד זה יכול להיות פתרון ממש טוב.

סוגר לך את כל הפינות עם הניווט ועכשיו יש מכשירים כל כך מהירים שיכולים להריץ FULL HD אפילו ללא בעיות (לא שצריך את זה בכלל ברכב).

יש לי ניסיון אם כמה דברים בינהם האיפוד טאץ החדש ו HTC DESIRE.

פשוט לא נוח כל הדראק הזה שם ITUNES ואפילו אין גישה לחנות שלהם בלי חשבון עם פרטי כרטיס האשראי.

פורסם

ערן אני מדבר על התממשקות של ניידים (סלולר) למסך מגע 7 אינטש שזה דאבל דין לכל דבר ודבר.

לגביי אנדרואיד - היתרון באנדרואיד הוא שיש לך אלפי סוגים של טאבלטים בגודל 7 אינטש שבהחלט ניתן לעשות להם בניה מיוחדת ואתה מסודר.

כל מכשיר תומך אנדרואיד + HDMI + BT ניתן יהיה לחבר לפרוססור ולסורק מנוע גם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא כתבתי את דעתי קודם אבל זה נראה כמו מוצר ממש מגניב

אלא ש...אייפון או לא, זה לא מכשיר לנצח...

אני אישית כרגע מחזיק באחד (3GS) והרעיון נראה לי מוצלח מאוד,

פשוט מסך חיצוני לטלפון.

אבל זה רק לאייפון עד כמה שאני מצליח להבין, ואישית הייתי רוצה תמיכה גם באנדרואיד וכד'.

ככה כל טלפון שלא אבחר בו בעתיד, ידע לעבוד עם זה בקלות..

ברור שזה ביצוע הרבה יותר מסובך, כי אנדרואיד זו קהילה שלמה של מכשירים..אבל אם מלכתחילה גוגל לא היו נותנים יד כ"כ חופשיה, והיו קובעים סטנדרטיים בסיסיים כלשהם, אולי היה לנו פלאג אחד - שניים שהיו מתאימים למגוון רחב מאוד של מכשירים

פורסם

לא זה לא מכשיר לנצח מצד שני אם אתה טיפה שפוי אתה לא תשדרג מכשיר כל יומיים וסביר מאוד להניח שהמכשירים הבאים כן יתמכו באופציות הדרושות בשביל להתממשק לדבר הזה - מתאמים לא בעיה לפתח ואני מאמין שמי שפיתח את המוצר הזה יפתח מוצרים ומתאמים שיתאימו גם לדורות הבאים של הטלפונים.

לגבי אנדרואיד - כמו שאמרתי - כאן השוק הרבה יותר פתוח ואתה יכול להשתמש באלפי סוגים של tablet pc בגודל 7 אינטש מבוסס אנדרואיד ולהתאים אותו לרכב שלך.

והם לא עולים כל כך הרבה - כמו לקנות HU דין 1 עם DSP רק שאתה מקבל כאן מכשיר דאבל דין עם הכל כולל הכל בפנים...

חגי במפגש האחרון דיבר על טאבלט חדש של ARCHOS שעולה 1000 שקלים כאן בארץ (לא משלוח, לא חו"ל לא מכס לא נעליים) עם 8 גיגה נפח אחסון פנימי ואתה יכול גם לקנות אחד עם HDD בגודל של רבע טרה בייט שאמור להספיק לך לכל מה שאתה רק צריך כולל תמיכה בשידורי HD ומה שרק תרצה.

בשביל 1300 שקלים זה בהחלט שווה כי לעשות לזה פרוייקט קוסטומיזציה עדיין יכול לצאת זול יותר מלקנות דאבל דין היי-אנד, אולי אפילו זול בחצי.

בקיצור - כמו שזה נראה, עם פיתוח מוצר נכון ושיווק נכון הסלולרים יתחילו לתת פייט רציני ליחידות הדאבל דין כבר בעתיד הקרוב.

Pioneer TS-X150

פורסם
אייפון שמייפון... אני מחכה לגרסה לאנדרואיד!

רעיון ממש טוב אגב, במידה ואפשר להוציא משם אות נורמאלית דיגיטאלית ולחבר מעבד זה יכול להיות פתרון ממש טוב.

סוגר לך את כל הפינות עם הניווט ועכשיו יש מכשירים כל כך מהירים שיכולים להריץ FULL HD אפילו ללא בעיות (לא שצריך את זה בכלל ברכב).

יש לי ניסיון אם כמה דברים בינהם האיפוד טאץ החדש ו HTC DESIRE.

פשוט לא נוח כל הדראק הזה שם ITUNES ואפילו אין גישה לחנות שלהם בלי חשבון עם פרטי כרטיס האשראי.

לא נראה לי שכל אנדרואיד או IPHONE יכול להריץ HDCD למשל...

פורסם

לא צריך לבזבז מעל 1000 שקל בישביל טאב 7"

הפאד הזה הוא עותק מושלם מבחינת החומרה לגלאקסי טאב (מעבד,זיכרון כרטיס מסך ומולטי טאצ',ההבדל-רק הרזולוציה 800*480) ועולה גרושים ועם HDMI וכו

אני חושב גם על פרוייקט כזה

http://www.pandawill.com/dropad-m7009-a8d10-tablet-pc-7-inch-android-22-capacitive-screen-s5pv210-cpu-1080p-hdmi-4gb-3d-game-stereo-output-black-p41298.html

וכמובן זה כולל עלות מישלוח :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אדגר, אפחד מהם לא יכול להריץ שום CD :)

דיברנו על זה מלא במפגש האחרון ואני כבר בתהליכים איך להכניס GALAXY TAB לאוטו עם יציאת קואקס

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יורם חומרתי :-D (למי שלא הבין HWGEEK )

יש כל כך הרבה פדים שאפשר לרכוש - דיל אקסטרים, מפה ועד הודעה חדשה...

אדגר - זה לא נועד לפלח שוק של לובשי כותנת המשוגעים :-P

HDCD ברכב - לא נשמע לך דבילי קצת אם להיות רציניים? ב120 קמ"ש אין שום הבדל בין HDCD לבין לחבר נגן MP3 ב320K - בשניה שאתה פותח מילימטר מהחלון גמרנו.

Pioneer TS-X150

פורסם
אדגר, אפחד מהם לא יכול להריץ שום CD :)

דיברנו על זה מלא במפגש האחרון ואני כבר בתהליכים איך להכניס GALAXY TAB לאוטו עם יציאת קואקס

אליקו, אתה כבר מזמן היתה בכוון הזה והפסקתה באמצע...

אדגר - זה לא נועד לפלח שוק של לובשי כותנת המשוגעים :-P

HDCD ברכב - לא נשמע לך דבילי קצת אם להיות רציניים? ב120 קמ"ש אין שום הבדל בין HDCD לבין לחבר נגן MP3 ב320K - בשניה שאתה פותח מילימטר מהחלון גמרנו.

קודם כל אני לא עובר 90 קמ"ש בכלל, נסיעה מנהלתית נטו, דבר שני כאשר אני שומע מוזיקה אף אחד ברכב שלי לא פותח חלונות, דבר שלישי אני לא יכול לשמוע מוזיקה בבית כמו שאני אוהב, בכלל זה יש לי מערכת כמו שאני אוהב ברכב (נייד).

דבר אחרון, אני שומע הבדל בין MP3 לבין FLAC למשל, למרות שההבדל לא מהותית אבל היא קיימת...

פורסם

כותנת משוגעים אחת בדרך אליך

:-P

תקנה אוזניות טובות לבית - זה ישנה לך את החיים אדגר... מנסיון... מנסיון... :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...