Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה- אינפיניטי EX37 ו-30000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סה"כ נשמע שיש תמורה לאגרה באינפיניטי. גרר על חשבונם, רכב חלופי כמו שביקשת - כל הכבוד.

מקווה שתמשיך להנות מהרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה כמו להגיד שלא נסעת על הרכב.

צודק ,לא נסעתי ברכב ולכן אני לא יכול להעיד. אני מצטער.

מישהו יודע מה הסל"ד של הרכב ב160 קמ"ש? ואם אפשר קצת מידע על תיבת ההילוכים שגורמת לכך שמהירות השיוט של רכב מתחילה במהירות שהיא יותר מ2\3 מהמהירות המירבית שלו. תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ב. ליבואנים בארץ יש נטייה להחזיק שמן במיכלים גדולים, לצרכי המוסך כולו. לא בטוח שזה מתכון טוב למנוע ייחודי שדורש סינטטי מלא ושמן איכותי.

אני ממליץ לך גם להחליף. ואני בספק שהם נותנים לך את אותו השמן שנותנים לטידה, ואם כן, אז זה עצוב מאוד. דרוש לראות את המיכל לפני ההחלפה. צפה שהעלות תהיה גבוהה משמעותית ממה שתוכל להשיג בחנויות.

צודק ,לא נסעתי ברכב ולכן אני לא יכול להעיד. אני מצטער.

מישהו יודע מה הסל"ד של הרכב ב160 קמ"ש? ואם אפשר קצת מידע על תיבת ההילוכים שגורמת לכך שמהירות השיוט של רכב מתחילה במהירות שהיא יותר מ2\3 מהמהירות המירבית שלו. תודה.

ספציפית לרכב הזה יש 7 הילוכים, כך שאני מניח שהסל"ד ב-160 לא גבוה מ-4000, כנראה אפילו פחות (תעשה חשבון - הסל"ד ב-80 בטח פחות מ-2000). בכל מקרה, הסיבה שנאמר ש"מהירות השיוט היא 160" היא פשוט מכיוון שברכב יוקרה כזה, התחושה ב-160 דומה לתחושה שברכב משפחתי רגיל ב-120, ברוב המקרים. זה עניין של מאמץ המנוע, ויברציות, רמת רעש, נינוחות וכדומה. ומעבר לזה - נורא קל להגיע ל-160 בלי לשים לב בבמכונית עם 320 כ"ס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי ה-5,200 ש"ח. למיטב הבנתי מדובר על סך הסכום אשר שולם עבור אחזקת הרכב במשך 30,000 ק"מ. כלומר, הסכום כולל את עלות הטיפולים השוטפים כמו גם את העלויות של שיוף הדיסקים והחלפת רפידות הבלם.

מצד אחד בכל זאת הסכום גבוה, מצד שני מדובר על רכב יקר.

מסכים עם רוני לגבי השיוט. שיכוך ויברציות, רמת רעשים נמוכה, מומנט רב, כל אלו תורמים לתחושה של חוסר מאמץ ולכן זה הגיוני שרק במהירויות של 160 ומעלה ניתן להרגיש שהרכב "נוסע" (בכביש מהיר כמובן).

ניב, אם אתה כל כך אוהב את ה159, למה שלא תזמין TBi TI?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני הבנתי מהכתוב שזו עלות טיפול 30 אלף.

אייל אתה צודק, חבל שהחשבונית כבר אצל הרואה חשבון שלי אז אני לא יכול לתת את הפרוט.

לגבי 159TBI היא ידנית כך שאין סיכוי שאני אקנה וגם כבר מיציתי את ה159 אם כבר יש היום כבר את הS60 החדשה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אין ספק שאתה בעלים של רכב מעולה ונחשק.

פעם ראשונה שנחשפתי אליו היה בארה"ב, ואז אמרתי שכשהאי יגיע לארץ, ארכוש אותו. כשהגיע, הבנתי שידי איננה משגת רכב שכזה. אני ירוק מקינאה, אבל מפרגן מכל הלב.

אבל:

30000 סה"כ 5200 ש"ח יש לציין שחלק נכבד מהסכום הוא להחלפת וחריצת או שיוף הדיסקים של הברקסים שעברו התעללות על ידי עוד יש לציין שבאו לקחו את הרב מאילת על גרר והרכב חזר נקי עם ריחן.

בעיות- כלום חוץ מהגה שהתקלף לו הצבע והוחלף לחדש באחריות.

סיכום- בינתיים מעוד מרוצה מהשירות של קרסו

מעניין אותי איך הייתי מגיב לבעל VW שהיה מספר כמה עלה לו טיפול שחלק נכבד מסכום שכזה הוא טיפול ברקסים, ועוד היה מוסיף שהוא מרוצה מהשירות של היבואן.

וזה בלי להזכיר מה היית עושה לו כשהיה כותב שחלקי פלסטיק התקלפו לו במהלך השנה הראשונה.

סה"כ נשמע שיש תמורה לאגרה באינפיניטי. גרר על חשבונם, רכב חלופי כמו שביקשת - כל הכבוד.

תמורה לאגרה? ב-5,200 הוא מימן גם את הגרר וגם את החלופי.

באמת שהכל ברוח טובה, ולא לצורך ניגוח. לכל רכב/יבואן יש את הנפילות/התקלות שלו.

פורסם

כשהחלופי זה G קופה, כמה כבר ציפית שיעלה 30+ברקסים? יופי, עכשיו תוסיף גרר מאילת וחזרה. כמה קיבלת?

משכנתא זה קל

פורסם

אתה צודק ברמה העקרונית, אלא שהוא ציין שהעלות הגבוהה הייתה כתוצאה מ"התחרעות" על הרכב. יתכן שכשמר ישראל ישראלי ביצע טיפול 30K הוא שילם פחות (ככה אני הבנתי את העניין בכ"א).

אם הסכום הוא "סטנדרט" עבור טיפול שכזה, אז, ובכן - לפחות יש עץ ריח להתנחם בו :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התגובות על המחיר מעלות תדהמה על פני,

כמו שאני קורא פה הרבה מחברי הפורום נוהגים על רכבים יוקרתיים/ספורטיבים.

ממש לא מחיר מופקע,היום עשיתי ברקסים צלחות + רפידות אחורה וקדימה והחלפת שמן (ושמן מקורי של סלניה). + מסנן שמן.

4750 ש"ח!

הרכב כאמור לא רכב חדש והוא 159... ואגב מי שיגיד שמוסך מורשה זה קריעה,חפשתי תחליפי בשוק (לא שבכל זאת הייתי לוקח)

אבל רציתי לראות את הבדלי רמת המחירים,בכל המוסכים הציעו לי הצעת מחיר יותר גבוה ממוסך מורשה יבואן...

הנה חשבונית לכל מי שמעוניין לראות את הפרוט,ולא מדובר פה על טיפול שבטח היה מתווסף בקלות 1000+ מסנן סולר מסנן מזגן וכו...

סך הכל ברקסים והחלפה שאני בקשתי של שמן...

IMG_20110509_190731.jpg

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לוקח להם כמעט שעה להחליף צלחות בלם אחוריות?

הם מעסיקים שם גימלאים?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

כנראה זה לא פשוט להחליף צלחות אחוריות , כי אין הבדל גדול במחיר בין כולם

בכל המוסכים הציעו לי הצעת מחיר יותר גבוה ממוסך מורשה יבואן...

פורסם

המחיר של העבודה במוסכים לא מורשי יבואן היו קצת יותר זולים סדר גודל של 15 אחוז,אבל של החלקים היה גבוה ב 10 אחוז,שהעלה את המחיר ליותר גבוה ממוסך מורשה..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...