Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה- אינפיניטי EX37 ו-30000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בציטוט השני.

אני לא בטוח בעניין ה159 מול הפאסאט,אני ללא ספק מסכים איתך בעניין הג'ולייטה מול הגולף.

לעניין מנהל המותג ועומר איש המכירות המוכשר אני לא מסכים איתך, לדעתי הם נבחרו כי (בין היתר) הם השיגו תוצאות ולא בהכרח בגלל ההצלחה עם הקהל הצפציפי של VW.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפול 60K לGTI שלי במוסך מורשה - החלפת ברקסים (רפידות + דיסקים), שמן DSG (יקר לאללה), שמן מנוע (שאני הבאתי ולא כלול במחיר כאן), פילטרים, ועוד כמה שטויות - 5.5K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
טיפול 60K לGTI שלי במוסך מורשה - החלפת ברקסים (רפידות + דיסקים), שמן DSG (יקר לאללה), שמן מנוע (שאני הבאתי ולא כלול במחיר כאן), פילטרים, ועוד כמה שטויות - 5.5K.

שמע ישראל !

יש מצב לפירוט? :)

יש לי חשבונית של טיפול 60K שערך הבעלים הקודם של הרכב במוסך מורשה (ג.ג.ג ברעננה) ומעניין להשוות.

נ.ב. B-TON, מה המטרה שלך? אתה מחפש בכח התנגשות ?:wink:

אל תכנס לי לכיס למרות שהייתי לארג' מספיק לנדב עלויות מדוייקות של אחזקת הרכב שלי לרמת השקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לארג' ? אפשר לחשוב מה עשית (לא שמפתיע אותי לקרוא דברים כאלה ממך). מעבר לכך, מי שמכיר אותך לא מהיום בפורום יודע בדיוק למה.

Veni Vidi Vici

פורסם
התגובות על המחיר מעלות תדהמה על פני,

כמו שאני קורא פה הרבה מחברי הפורום נוהגים על רכבים יוקרתיים/ספורטיבים.

ממש לא מחיר מופקע,היום עשיתי ברקסים צלחות + רפידות אחורה וקדימה והחלפת שמן (ושמן מקורי של סלניה). + מסנן שמן.

4750 ש"ח!

הרכב כאמור לא רכב חדש והוא 159... ואגב מי שיגיד שמוסך מורשה זה קריעה,חפשתי תחליפי בשוק (לא שבכל זאת הייתי לוקח)

אבל רציתי לראות את הבדלי רמת המחירים,בכל המוסכים הציעו לי הצעת מחיר יותר גבוה ממוסך מורשה יבואן...

הנה חשבונית לכל מי שמעוניין לראות את הפרוט,ולא מדובר פה על טיפול שבטח היה מתווסף בקלות 1000+ מסנן סולר מסנן מזגן וכו...

סך הכל ברקסים והחלפה שאני בקשתי של שמן...

בדיוק, כנראה אנשים לא ביקרו בחוסך יבואן עם רכב בגודל/משקל/מחיר כזה.

גם במיאטה NC החלפת כל הצלחות ורדיפות שקט יגיעו ל-2500 ש"ח. אולי אפילו יותר.

אפילו ב-NB זה יגרד 2000 ש"ח.

אז בקיצור אין כאן שחיטה נקודתית של אינפיניטי/קראסו אלא ביטוי למצב עצוב בארץ של תמחור שערורייתי של חלפי רכב.

העיקר שניב מרוצה מהרכב שלו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לארג' ? אפשר לחשוב מה עשית (לא שמפתיע אותי לקרוא דברים כאלה ממך). מעבר לכך, מי שמכיר אותך לא מהיום בפורום יודע בדיוק למה.

לא היה כאן שום שיקול זר, פשוט שיתוף החברים.

בגלל זה את רוב הפרוייקטים שלי אני כבר מעלה בפורומים אחרים, יש כאן קבוצת אנשים שחושבים שיש מניע סמוי של האדרת כלי הרכב והיצרן מאחורי כל פעולה שאני עושה. GET A LIFE !

אפרופו חלקים כדי שלא נסטה לגמרי מנושא השיחה :בהמשך למה שכתוב בחתימה שלך : למה כל בעל קליאו ספורט שנפטר ממנה בשלב מסויים (כלומר נפרד בצער רב) , גורר אחריו מחסן אדיר של חלקים למכירה ? :)

אולי תוכל לעזור לי בתהיה הזו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצחיק לשמוע ממך get a life. אל דאגה, ממש לא משעמם לי בחיים.

בקשר לחלקים, בדיוק מאותה סיבה שאתה קונה את השמן מנוע/רפידות, whatever ביצחק שדה.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני קונה שמן בלבד ביצחק שדה כי המוסך שלי לא מחזיק את השמן בו אני רוצה להשתמש , אבל אני לא מחזיק בבית סטוק של חלקי פלסטיק, מכאניקה ,צינורות,חיישנים, תושבות וכו' וכו'...

יש לי ב"מלאי" סט נורות חלופי (DV) ,שמן מנוע שנותר מהטיפול וקצת נוזל קירור שנותר מהטיימינג של ה GTI הקודמת... :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...