Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תמיד עניין אותי מה גורם לנעילת ההגה כאשר הרכב מכובה?

חבר שלי אמר לי שמשאבת ההגה ננעלת ואין מעבר של שמן (?). האם הוא דובר אמת או שהוא "חרטט" עלי?

תודה לעונים

פורסם

חירטט יופי, יש פין בעמוד ההגה שנועל את התנועה של ההגה, עם מכה מספיק חזקה אפשר לשבור אותו, וזו אחת הסיבות שחברות ביטוח לא סומכות על ההתקן של נעילת ההגה.

פורסם

נעילת ההגה מתבטלת כאשר המפתח בתוך הסוויץ'. ז"א שהמנוע לא חייב לפעול על מנת שהנעילה תשתחרר אלא מספיק להכניס את המפתח ולא תהיה נעילה.

אבל , אם יש במכוניתך הגה כוח , אז הוא פועל רק כאשר המנוע פועל ולכן רק כשהמנוע פועל אז ניתן לסובב את ההגה בקלות.

תנסה לסובב הגה לפני שאתה מתניע (אבל המפתח בסוויץ') ותחוש בהבדל עם ה"כ ובלי ה"כ. אתה תלמד להעריך את ההמצאה הגאונית הזו :wink:

וואלאק אתה!!

פורסם

בשביל מה יש את הנעילה הזאת בכלל?

ועוד שאלה נגיד אני מגיעה למנתק ברכב שלי, הרכב נכבה אז גם ההגה ינעל (במידה ואני משחק איתו ימינה שמאלה)? היות והרכב כבוי מרחק הבלימה יגדל בגלל שהבלמים לא עובדים טוב. אז לפי דעתי התוצעה היא כזאת הגה נעול מהירות נגיד 80 קמ"ש בלי בלמים קצת מסוכן לא?

פורסם

ועוד שאלה נגיד אני מגיעה למנתק ברכב שלי, הרכב נכבה אז גם ההגה ינעל (במידה ואני משחק איתו ימינה שמאלה)? היות והרכב כבוי מרחק הבלימה יגדל בגלל שהבלמים לא עובדים טוב. אז לפי דעתי התוצעה היא כזאת הגה נעול מהירות נגיד 80 קמ"ש בלי בלמים קצת מסוכן לא?

מנתק לא מכבה את הרכב... הוא "מנתק" את המצערת כביכול, מונע מהסל"ד לעלות.. וכו

פורסם

כמו שאורן אמר, המנתק רק מפסיק לסירוגין את ההצתה במנוע ולכן הרכב לא יעלה יותר בסל"ד.

אם המנוע כבה בזמן נסיעה מסיבה כלשהי, אז ההגה כוח לא יתפקד וההגה יהיה מאוד מאוד קשה (תלוי במידת הצמיג ומבנה הרכב) והבלמים גם יהיו קשים עד כדי צורך ב"עמידה" עליהם לקבלה עוצמת בלימה מספקת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שים לב

במתג ההתנעה ישנו מאיין שגם קפיצי אשר בזמן הוצאת המפתח (ממתג ההתנעה) השגם עצמו קופץ החוצה לכוון ציר גלגל ההגה .

בזמן סיבוב ההגה עד לנקודה שבה יש את החריץ השגם נתפס ויוצר נעילת הגה .

זהו שגם עשוי בדרך כלל מסגסוגת אלומיניום ועל כן ניתן לישבור אותו ע"י סיבוב גלגל ההגה בחוזקה.

בזמן הכנסת המפתח למתג ההתנעה השגם ניכנס לתוך בית המתג דבר שלא מונע מגלגל ההגה להיסתובב

פורסם
תודה על התשובה המשולשת :D

אבל עדיין לא הבנתי למה יש נעילת הגה?

להקשות בגניבת הרכב, כמו שנאמר פה, זה לא יעיל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היה לי פעם גולף מודל 87

בלי נעילה בהגה ובאוריון מודל 84 יש נעילה

מוזר

פיאט אונו 1.6 94 הזרקה(יחידה בארץ עם מנוע1.6)

פורד אסקורט(ZETA(92

אולדסמוביל אומגה 80 כבר אין מישהו קנאי שרף לי אותה

פליימוט וליאנט 73 בדרך.................

• תוכן חדש...